הפתעה!!!

הפתעה!!!

טוב אז בקשר למפגש! נכון שאמרנו שאנחנו לא יכולות להגיע (עטרה ואני...) זהו אז יכול להיות שדווקא נגיע- הסיפור עצו7ב הייתי אמורה לצאת בתור מדריכה של שבט אלעד בבאר שבע- למי שלא מבין זה ממש מוזר כי אני מעפולה ואני בשבט עמיצור... לא נורא- הקיצר מה שקרה זה שדיברתי היום עם הקומונרית והיא אמרה שלא יוצא אפילו חניך אחד- לא באלעד ולא בהראה (שאתם הייתי אמורה לצאת בהתחלה) הקיצר הסיפור עצוב אבל- יש סיכוי- ותזכרו שזה סה"כ סיכוי- שנבוא אז... נתראה (אולי
)

מוריה:

עכשיו חסר לך אם לא תבואי.. אני אגיד למיטל שאת באה ואז תהיי חייבת לבוא כדי לא לאכזב אותה..-איזו מרשעת אני שאני מאלצת וסוחטת אותך ככה הא?..

האמת?

אם אבא שלך משאיל לי את האוטו ליום אחד אני באה לקחת אותך ומחזירה אותך מהבית.....
אם הוא יכול ויש לו זמן, סבבה, תבואו איתו אבל מוזר לי שהוא לא מרשה לך, ואיך את מגיעה לאולפנא כל הזמן?

את רצינית?

בקשר לזה שתסיעי אותי? טוב, אני יודעת שלא אבל היה נחמד לחשטב שאולי אמא שלי תוותר על האוטו ליום אחד... אני נוסעת לאופנא בהסעה... ובמקרה שלא- אבא שלי מסיע אותי!

איילת כ

New member
איזה איום....

לדעתי זה כיף, הרבה יותר עדיף ממכונית... ואני אומרת את זה בתור אחת שבמשך שלוש שנים יום יום נסעה הלוך וחזור לבית ספר באוטבוס ועדיין לא נמאס לה. (יו ראיתם איך תפסתי פוזה, מתחילה לדבר על עצמי בגוף שלישי...)

lali37

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, זה נחמד לתפוס פוזה מדי פעם... אוף! חסר לי פה הפרצוף של האייסי! אני דורשת שתפוז יכניסו אותו!

lali37

New member
ת-ב-ו-א-י-../images/Emo70.gif

את חייבת
אחרת את מתההההההה

למעלה