הפתעה

הפתעה

היום אני יושב לי לתומי מחוץ למתנ"ס בית שטיינברג הנמצא בשכונת מגורי עם כמה מחברי החצבניקים ומי בא ומציג את עצמו? בוב ובוב הלוא הן הכפכף קונסטנטין ודריפטוודסתיו. אז היה מאוד מאגניב להפגש ולראות עם מי לעזאזל אני מדבר כל הזמן הזה בפורום. ויאללה אנשים חייבים כבר מפגש פורום!

driftwoodstav

New member
כן כן! מודה באשמה!

וגם רצינו לפגוש עוד חבר'ה, אבל כבר הלכתם! (נועה, מחצב, גם קיימת כאן...לא?). היה ממש ממש מגניב! בעיקר בסוף...שעשינו מורלים וכאלו על הבמה... ולמה הכל היה פלייבק?!?! אפילו שהם דיברו זה היה ככה!! זה היה די עלוב ככה.. סתיו

נועה ישבה איתי

היא זאתי עם הקצוות הורודים בשיער. זה די בולט. ואין לך מה להתלונן, אני שומע את ההופעה הזאת כבר פעם רביעית בערך. ויש אנשים ששומעים אותה הרבה יותר פעמים ממני.

driftwoodstav

New member
מתלוננת?

אני לא מתלוננת...אני מציגה עובדה! וחוץ מזה...שהיה נחמד בכל מקרה. הכירו בקיומינו! יאי!! סתיו

כי לכם יש שיר../images/Emo13.gif

לנו אין, אז החליטו שאנחנו כנראה לא קיימים. ואז עלינו ועשינו הכי הרבה רעש ובשלב מסוים שיחקנו קוואה-קוואה על הבמה.

Anna Karenina

New member
האם אני שמעתי נימת זלזול....

על הקצוות הורודים שלי? (אההממ...אלון...?!!?) ושמעתי שהייתן שם, (סתיו ונועה, אם אני לא טועה), ופגשתן רק את אלון. אגב, האם זו היתה מישהי מכן עם שלט "זהירות טרנטה לפניך" או משהו בסגנון על הגב?? ...אם אני אתחיל לספור כמה פעמים שמעתי את ההופעה הזו, זה לא יגמר עד מחר בבוקר.
זו מן דרך כזו לעשות יחצ"נות ללהקה, שיבואו עוד אנשים וכו', הבעיה היא שתמיד נשארים שם אותם אנשים, עם תחלופה קלה..
אההממ...זהו, נראה לי. יום טוב.

האמת שהפעם לא הייתה נימת זלזול

תחשבי כרגע על הקצוות הורודים כעל האטריביוט שלך. (רואים שהמתכונת באומנות מתקרבת הא?)

Anna Karenina

New member
אטריביוט, אהה....?!

אני רואה שמרגלית משפיעה עליך גם בשעות הפנאי.... העיקר שהמתכונת הלכה טוב. מעניין מתי היא תפרסם מגנים...

Anna Karenina

New member
לא רע בכלל..!! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד. הוא הגיש אותי על 95 באופטיקה, על כל ה-4 יח"ל...(כל שתיים בנפרד). נחמד, לא?!

היה באמת נחמד לפגוש אותכם...

אולי ניפגש שוב אני מוכנה לבוא שוב לחולון אני גם עושה שם את העניין עם לגמור לבנת הזאתי עם חבר'ה בחולון אז אני יבוא לבקר...וואו הלכנו משם משטיינברג עד סוקולוב, די קרוב למקווה...נכון שהלכנו ממש הרבה?! ואז התחילו לדבר איתנו ערסים והיה ממש מצחיק. בקשר לפלייבק-שמתם לב שנכון היה את הנמוכצ'יק הזה, זה שאמר אני מזמין את____ לעלות לבמה? חחחח אז היה ממש מצחיק שהוא כזה לא הספיק להגיד את זה עם הפלייבק וכזה התבלבלו לו המילים ויצא לו נורמלי רק המילה "לבמה"

Anna Karenina

New member
חחחח...!! ../images/Emo13.gif

"הנמוכצ'יק הזה..."...אלון, אתה יודע על מי היא מדברת.
וכפכפית יקרה..ראיתי אותך רק מהגב, לחצי שניה בערך. ולא הלכתם כ"כ הרבה, זה לא הסטרי.
חוצמזה, אם תבואו לחולון שוב מתישהו, יהיה לנו קל יותר לזהות אתכן.
יום טוב.

לא הלכנו הרבה?

אני יכולה להישבע שהלכנו איזה שעה! פשוט הרחוב לא נגמר זה היה מזה מעצבן הלכנו והלכנו והלכנו...שעה עד שהגענו למקווה פשוט היה סיוט לא ראיתי את זה נגמר!! רררר... מי זה הנמוכצ'יק הזה שאת (בעצם אני) מדברת עליו?

Anna Karenina

New member
אהה, סיפור ארוך, שלא יאה להעלותו

בפורום...אבל אלון יודע על מי אני מדברת....
בכל אופן, אני מציעה לך ללכת פעם מהפילבוקס (ליד משרד הרישוי, אם זה אומר לך משהו) עד לקרית שרת.
זה פשוט כיף.

שאני יתחיל לדבר על הטיולים שלי?

מהפילבוקס לקרית שרת? מקרית שרת, לסוקולוב ומסוקולוב לבן גוריון בשלוש בלילה? מקרית שרת לבן גוריון לפחות פעמיים בשבוע? מהבצפר הביתה כל יום עשרים דקות בחום של הצהריים? אני צריך אוטו!!!!!!!!! ואני אכן יודע על מי את מדברת... ואל תשכחי שאת השני |אלון עושה תנועת ידיים של "תומר, אתה נראה ממש...|

Anna Karenina

New member
מישהו תופס מעצמו...אהה?!?

אלון "המטייל"...!
הליכה לא תזיק לך... וכמה פעמים ראיתי אותך בתחנת אוטובוס?! אהה??! די לקטר...!
(אבל היה מצחיק לראות אותך ביום רביעי רץ לאוטובוס. נסעתי לכיוון ההפוך פשוט, אז לא יכולתי להקפיץ אותך. נו טוב). והעיקר שאתה יודע על מי אני מדברת. אני יודעת גם מי זה השני. (אהממ..פאג..אההמ..) ובלי אף מילה רעה על תומר!
אני מזהירה אותך..
(למרות שאז, באותו יום שישי, הוא אכן נראה קצת פאג, אבל נסלח לו. איכשהו). יש לך אח מלך...

Anna Karenina

New member
אהה, ועוד משהו...

מזל טוב על העבודה ב"נווה נופש"...
בהצלחה...!
ותקווה שלא יהיו לך חניכים..אההממ...
מדגימה עם הידיים תנועה פאגית למדי...​
בהצלחה בכל אופן!
תמיד ידעתי שאתה מוכשר. (על אף שאתה בלונדיני..)

תודה לך

ולא אמרתי אף מילה רעה על תומר! אני אוהב אותו כמו אח! (מעניין למה?) והוא גם זיין! ד"א, אני כל בוקר רץ לאוטובוס, ומגיע בעשר דקות איחור לבצפר. זה חוק שכזה. שימי לב שלא ציינתי שום הליכה בבוקר לבצפר ברשימה טיולים שלי. כי זה אני פשוט לא עושה. מבאס ללכת בבוקר לבצפר ברגל, זה לקום יותר מוקדם וזה 20 דקות הליכה! אני יוותר על התענוג...

Anna Karenina

New member
די, די..אני לא יכולה לשמוע יותר

על "הביצועים" של אח שלך...זה פשוט.. בקיצור, תחסוך ממני.
ומבחינתך, זה לא משנה, גם אם תקום 20 דקות יותר מוקדם אתה תאחר. ("זה חוק שכזה..").. ואם כבר מדברים על איחורים.. - האם אתה מודע לכך שבכל 3 שנותיי בתיכון אין לי אפילו הרשמה אחת?! אני חושבת ששברתי פה שיא.

למעלה