הפתעה...

הפתעה...

התקשרת אלי מהבית ואמרת לי שאתה יוצא הכנתי את הבחור לפני ואמרתי לו שיחכה לטלפון ממני, שלחתי לו הודעת טקסט שהוא יכול להגיע אלי ושלא ישקיע כל כך בבגדים כי הם בכל מקרה ירדו.. דאגתי לחרמן אותך בטלפון "יש לי הפתעה בשבילך... אני כולי רטובה...
אני מתה כבר לראות את הזין שלך... לטעום אותך"
אתה עונה "טוב אני לא יכול לנהוג ככה.. את רוצה שאני אגיע בשלום? אני מת לזיין אותך" "אני רוצה שתגיע מוכן...אני חרמנית..." "אני תמיד מוכן" הבחור מגיע ראשון רואה אותי ומחייך "הוא יודע שאני מגיע?!" "לא! זאת הפתעה" הוא שואל "יש העדפות מיוחדות?" "כן, אני רוצה לממש את הפנטזייה שלו-ניראה לאן זה יוביל" הבחור מוזג כוסות יין לבן
ושם אותן ליד המיטה... אני כולי רטובה ואני צריכה כבר מגע... אתה מגיע מסתכל עלי... מסתכל על הבחור... וישר יודע מה עובר לי בראש... אתה מחייך חיוך נבוך.
אני אומרת לך כמה אני אוהבת אותך ומושכת אותך אלי, מסיטה את התחתונים מעט הצידה ומחדירה את האצבע שלך אלי... אתה נדהם מהרטיבות ואנחנו מתחילים להתפשט... ריח של קטורת ממלא את האוויר והנרות יוצרים אווירה רומנטית ועם הרומנטיקה מגיעה גם הרבה תשוקה... שניכם עומדים מולי ואני מתחילה למצוץ לשניכם לפי התור... לא מפספסת אף נקודה. אני לוקחת מעט ג'ל ומחדירה לך אצבע אחת לפי בטבעת... אתה גונח... הבחור מתכופף ועוזר לי לענג אותך אנחנו מלטפים אותך מלקקים אותך... אתה ממלמל דברים לא מובנים... הזין שלך כל כך קשה... אתה מתכופף אלי מלטף אותי נושך לי את הפטמות יורד לבטן עוצר כמה שניות בפופיק מלטף לי את הירך אני מתחילה לגנוח אתה טועם אותי מוצץ כל טיפה שלי מחדיר אצבע אחת ואחר כך את השנייה מלקק אותי משפשף אותי ואני גומרת. הבחור בזמן הזה מתכופף לעבר הישבן שלך ומלקק אותך נכנס ויוצא עם הלשון, מתחיל להחדיר לך אצבע, אתה עומד על ארבע אני מתחתיך מוצצת את לך את הזין ... והוא מתחיל לחדור אליך אתה מתחיל לגנוח... אני מסתובבת ואתה חודר אלי מאחור. אנחנו שלושתנו זזים בקצב אחיד וגונחים כל אחד בצורה משלו... אתה מבקש ממנו שיכנס יותר עמוק והוא נענה לך... אנחנו מתחילים לזוז בקצב מהיר מתנשפים, צורחים מכאב והנאה ביחד... אני גומרת ואתה ממשיך לזיין אותי עמוק יותר וחזק יותר וככה גם הבחור... הוא גומר... ממלא את כולך אתה יוצא ואנחנו שנינו יורדים לך מחכים לנוזל שלך אתה גומר על שנינו אנחנו מנקים אותך, מלטפים אותך אתה מותש לגמרי, נשכב על הבטן, אני לוקחת שמן ומורחת עליך מסיימת במסאג' על כל הגוף שלך. הבחור קם לוגם לגימה מהיין מתלבש והולך. אנחנו נשכבים קצת ונחים... למרות כל מה שעברנו אנחנו שנינו עדיין חרמנים (לא שזה מפתיע...) אתה מלטף אותי והזין שלך מתקשה, אתה עולה מעלי חודר אלי, אתה מזיין אותי חזק, עמוק ומהר. אני גונחת בטירוף אתה מתנשף... אני מסתכלת איך אתה זז ואני משתגעת ממך! אתה פשוט מזיין טוב! מטריף אותי! אנחנו מתהפכים ועכשיו אני מעליך, אני נשכבת עליך מחזיקה לך את הידיים אני זזה קדימה אחורה ומרגישה כל סנטימטר בזין שלך, אני מעלה את הקצב וגומרת, ממשיכה לזיין אותך אתה גונח עוצם את העיניים וגומר בתוכי, אני נשכבת עליך ולא רוצה לצאת ממך.... אוהבת אותך הכי בעולם!
נ.ב מקווה שהפנטזיה לא מביכה אותך יותר מידיי

למעלה