שי כ"כ ריגש אותי בתגובה שלו...
הוא היה בטוח שהוא מודח ואז שאמרו לו שהמנה שלו הייתה מצויינת הוא אמר "באמת?" כזה שפשוט הכמיר את הלב איזה יופי, עשה לי הרגשה כ"כ טובה על הלב שלא הדיחו אף אחד! למרות שתודות לחמותי ה"נפלאה", למרות שאמרתי לה בפירוש לא ראיתי את הפרק ולא תגלה לי מי הודח, היטא אמרה- "אף אחד לא הודח, החליטו להשאיר את כולם! :"
(ראיתי אותו רק היום בבוקר...) אני מסכימה שכל המנות היו מעולות, אחד לאחד... נו טוב אולי פרט לאיריס, הרי כל מה שהיא הכינה יצא בגלל מקרה (הפסטה שנקרעה... הפסטה העבה מידי...) אותי אישית המנה לא הכי הרשימה במראה, אבל בגלל איך שהשופטים פשוט טרפו אותה אני מאמינה שאני טועה! חוצמיזה משימת ההדחה הזאת הוכיחה לי דבר אחד- שלדעתי זה לא הוגן לבקש ממתמודדים לבשל לפי הזמנה, הכוונה שלי שצריך לתת להם קו מנחה מסוים, חופשי ככול האפשר, ואז כל מתמודד יכול בטא את עצמו בצורה מעולה. מי היה מאמין על המנה של יוסי- השבקייה עם הסבי'צה? בחיי, זאת נראת לי המנה המרשימה ביותר עד כה, מבחינת כל העונות אפילו. אני לא אתפלא לראות אותה באירוע הבא שאהיה בו... גילי שיחקה אותה עם הטראפל, שי עשה מנה שהייתי מוכנה לתת הכל בשביל לטעום, ועוד עם קוסקוס של בית... אני לא חושבת שזה הוגן לבקש מהם להכין מתכון ספיציפי מסוים ועל פי זה לקבוע הדחה, כמו שגם השף הטוב ביותר מתמקד במטבח מסוים ובו הוא פורח. לכן גם יש הבדל גדול מאוד בין בשלן לבין קונדיטור. מצד שני צריך לשים לב שהמתמודדים למרות האפשרויות הרבות לא יצמדו לאוכל מוכר. כמו שהאמת כולם הפתיעו בפיוז'ן, שדרגו המנה מקורית מהבית, וקצת נמאס לי לראות שוב את איריס עושה פסטה...