הפתעה !

הפתעה !

ממש הפתעה... נהניתי היום מאד...! המנות היו נאות ומפתות, השיפוט היה נכון ופחות פלצני... הופתעתי.

n o g a m o o n

New member
היה ברור

שאף אחד לא ילך הביתה היום, אחרי כאלו תשבחות. הם ממש התנפלו על האוכל כאילו לא אכלו כלום כל היום חחחח נראה לי שהמתמודדים העונה טובים בהרבה מאלו של העונה הקודמת.

peporain

New member
פרק מצויין

נהנתי מאוד, משתי המשימות. נורא קיוויתי שאף אחד הפעם לא ילך הביתה כי באמת המנות שהכינו היו מעולות. נכון שבתחרות כמו בתחרות, אבל גם כללים צריך לשבור מדי פעם ולדעתי עשו את זה נכון. במשימה הראשונה היו פקשושים עם המנות וחיים כהן הסביר את זה נכון - לחץ שהוציאו אותם פתאום מבית שלהם לבית של אחר. משימת ההדחה הייתה תענוג צרוף. כמה בא לי על הטרייפל הזה עכשיו... לגבי פסטה סלק - ראיתי רעיון אצל ג'ימי אוליבר לפסטה בצבעים ועכשיו ממש בא לי לנסות. איריס עם כל האנטגוניזם שיצרה בהתחלה - מפתיעה מאוד. רק שוב יש לי השגות לגבי אבי... אני משום מה לא כל כך בטוחה שהעוגיה שהכין הייתה מספיקה לעלות למרפסת, אפילו ששדרג אותה עם ריבת פירות אדומים נפלאה ככל שתהיה. והאהבה ששאר המתמודדים פתאום רוכשים כלפיו - נראית לי די מכוונת על ידי העריכה.

מממאיה35

New member
../images/Emo127.gif אבי זה משחק מכור..

הוא לא ברמת הבישול שלהם, אין לו מעוף ויצירתיות ובטח לא יכולות בישול כמו שמציגים השאר (שבאמת הגיעו כפיינליסטים - מנסים, מחדשים, מתאמצים ומשפרים). עצם זה שעבר מקציצות לקינוחים, עדיין לא אומר שיש לו את זה.. אני מאוד רוצה שיעוף, אבל לפי איך שההפקה מחזיקה אותו, לא נראה לי שזה יקרה. לדעתי - הוא לא ברמה שלהם כרגע.

Mominit

New member
../images/Emo15.gifיש לי הרגשה שגם אם הוא יבשל כבש שלם

עדיין לדעתך ( ולדעת רבים פה ) הוא לא יהיה מספיק יצירתי וגם נראה לי שטרנד ה"משחק מכור" די פג תוקפו במיוחד בשלבים האלה אם הוא היה כזה גרוע הוא היה עף עוד בשלבים המוקדמים לא?לדעתי הוא פשוט בשלן עממי ולא גורמה ולכן לא מתעכל פה טוב לרוב האנשים קצת פרגון לא יזיק...

מממאיה35

New member
אני מפרגנת למי שמגיע לו

הוא אפה במעשנת לחם והגיש אותו שרוף, והשופטים מצאו (למזלם כנראה) שהצליח לו העלים הממולאים ליד... הוא רצה לבשל המבורגר ויצא לו קבב, ובכל זאת עבר.. וגם הסופלה שלו לא היה סופלה, ועבר (נו טוב, אולי של סימה במקרה הזה היה גרוע יותר, ובכל זאת). היו כל כך הרבה פעמים שפישל ועבר, מה גם שהוא לא יצירתי מספיק לשלבים האלה של התחרות. אין לו מעוף ומסוגלות לצאת מהמטבח הביתי שלו ומהסיר עם הקציצות. מתאים להתחלה, לא מתאים לשלבים האלה של התחרות.

Mominit

New member
../images/Emo15.gifאוקיי הוא לא מתאים לדעתך

מזל שיש את השופטים שמבינים קצת יותר ומשאירים אותו שם ( ושוב לדעתי הוא מתאים וצריך להישאר עד הגמר ביחד עם עמנואל וגילי )

את יודעת מה...

אני מסכימה איתך בדבר אחד- אבי באמת יודע לבשל. המנות שהוא מכין נראות (והן כנראה גם באמת) מצויינות ומעוררות תאבון, אין ספק שיש לו כשרון בישול. מה שלי, ולעוד רבים מפריע, זה ההצמדות שלו לבישול הביתי, ה"פשוט". קחי לדוג את יוסי- לקח מנה אותנטית של בית,שבקייה, הוסיף לה סביצ'ה והפך אותה למנה מקורית ומיוחדת בשלב הזה אני מצפה גם מאבי לנסות ולשדרג טיפה את המוכר והאהוב... שלא תביני לא נכון, גם איריס מעצבנת אותי מאותה סיבה בדיוק :)לכן אני חושבת שיחסית למתמודדים אחרים הם לא צריכים להישאר שם, במידה ולא יצליחו "לצאת" מהקופסה

Mominit

New member
../images/Emo15.gifאז הוא מבשל ביתי אז מה?

מי קבע שזה לא יכול להספיק כדי לזכות בתואר מאסטר שף?רק בישול אוכל גורמה נחשב? לדעתי יכול להיות מאסטר שף מצויין שמתמחה באוכל ביתי זה לא דבר רע בכלל... לדוגמא מי שבאמת תזכה בסוף בתכנית - גילי.
שמבשלת גם גורמה וגם מנות שהן לא גורמה רגילות קלאסיות אבל עם הטוויסט שלה,לדעתי זה מה שנקרא מאסטר שף...

yoleis

New member
נו יפה, אמרת בעצמך

גילי מסוגלת לחשוב מקורי ולא להתקע באותו המטבח. אבי לא יוצא מהקופסא שלו.. הוא מעדיף ללכת רק על המוכר והבטוח, ולא לנסות דברים חדשים. נכון שאי אפשר להשוות, אבל במאסטר שף US, רוב המתמודדים יכלו להכין אוכל מכל סוג שהוא מכל המטבחים, אבל בכל מקרה לא היה שם אף אחד שבישל מטבח אחד בודד... (האמת גם כי המשימות שלהם הרבה יותר מגוונות, ותמיד חייבים לחשוב שם יצירתי.)

Mominit

New member
כל אחד הולך על הצד החזק שלו אין מה לעשות

אולי במטבחים אחרים הוא פחות טוב לא חושבת שזה משהו שצריך להשפיע אם לבחור בו כמאסטר שף...

Mominit

New member
../images/Emo15.gifגורמה בהחלט יכול להיות גם טעים

פשוט אמרתי מה ההבדל בין אבי לשאר המתמודדים ( בישול עממי-ביתי לעומת בישול גורמה )

נוש14

New member
טוב, הרגו אותי היום

עם כל המנות המגרות האלה. קודם כל הפסטה של עמנואל בתחילת הפרק עם הבולונז והשקדי עגל, שמעולם לא טעמתי ועכשיו ממש בא לי וערמונים נראתה כל כך טובה. למרות שזה היה קצת מעצבן שהסיבה היחידה שהצליח לו עם השקדי עגל זה כי חברים שלו עזרו לו. והחצילים של אליהב גם היו מגרים בטירוף. והפסטה סלק של איריס שבהתחלה גרמו לזה להיראות כאילו היא ממש לא הולכת להצליח אבל בסוף מכל הפקשושים בסוף יצאה לה מנה מהממת שנורא בא לי להכין. גם הטרייפל נראה מהמם. סה"כ נהניתי מהפרק, הבחירה של השופטים לא להדיח אף אחד הייתה מוצדקת. המנות יצאו מאד יפות, אם כי קצת חפרו בסוף עם כל הפסטיבל דרמה שעשו סביב זה שאף אחד לא הודח. כאילו, הבנו! אף אחד לא הודח. תורידו כבר את המוזיקה הזאת ותחתכו את החיבוקים. ושמתי לב הפרק שיונתן רושפלד מחלק טיפים ורמזים למתמודדים בצורה די בוטה וזה קצת מוגזם. וזה שהם עוזרים אחד לשני כל שניה...

Haad Yao

New member
גם לדעתי היא הייתה מוצדקת. אבל

הבא אל נשכח שזו הייתה המשימה הקלה ביותר מזה שלוש תוכניות לפחות. בכל מקרה, אפשר להדיח שניים בפעם הבאה אם רוצים.

שי כ"כ ריגש אותי בתגובה שלו...

הוא היה בטוח שהוא מודח ואז שאמרו לו שהמנה שלו הייתה מצויינת הוא אמר "באמת?" כזה שפשוט הכמיר את הלב איזה יופי, עשה לי הרגשה כ"כ טובה על הלב שלא הדיחו אף אחד! למרות שתודות לחמותי ה"נפלאה", למרות שאמרתי לה בפירוש לא ראיתי את הפרק ולא תגלה לי מי הודח, היטא אמרה- "אף אחד לא הודח, החליטו להשאיר את כולם! :"
(ראיתי אותו רק היום בבוקר...) אני מסכימה שכל המנות היו מעולות, אחד לאחד... נו טוב אולי פרט לאיריס, הרי כל מה שהיא הכינה יצא בגלל מקרה (הפסטה שנקרעה... הפסטה העבה מידי...) אותי אישית המנה לא הכי הרשימה במראה, אבל בגלל איך שהשופטים פשוט טרפו אותה אני מאמינה שאני טועה! חוצמיזה משימת ההדחה הזאת הוכיחה לי דבר אחד- שלדעתי זה לא הוגן לבקש ממתמודדים לבשל לפי הזמנה, הכוונה שלי שצריך לתת להם קו מנחה מסוים, חופשי ככול האפשר, ואז כל מתמודד יכול בטא את עצמו בצורה מעולה. מי היה מאמין על המנה של יוסי- השבקייה עם הסבי'צה? בחיי, זאת נראת לי המנה המרשימה ביותר עד כה, מבחינת כל העונות אפילו. אני לא אתפלא לראות אותה באירוע הבא שאהיה בו... גילי שיחקה אותה עם הטראפל, שי עשה מנה שהייתי מוכנה לתת הכל בשביל לטעום, ועוד עם קוסקוס של בית... אני לא חושבת שזה הוגן לבקש מהם להכין מתכון ספיציפי מסוים ועל פי זה לקבוע הדחה, כמו שגם השף הטוב ביותר מתמקד במטבח מסוים ובו הוא פורח. לכן גם יש הבדל גדול מאוד בין בשלן לבין קונדיטור. מצד שני צריך לשים לב שהמתמודדים למרות האפשרויות הרבות לא יצמדו לאוכל מוכר. כמו שהאמת כולם הפתיעו בפיוז'ן, שדרגו המנה מקורית מהבית, וקצת נמאס לי לראות שוב את איריס עושה פסטה...

מממאיה35

New member
גם לי היה ספוילר

ראיתי את הפרק היום, וכמה שניסיתי להמנע מספוילרים (אפילו לא נכנסתי לפה יומיים) נכנסתי לפייסבוק, ובגלל שמסטר שפ "חברים שלי" שם, ישר ראיתי את הסטטוס שלהם שאפחד לא הודח.. אבל תכלס, לא משנה, היה לי כיף לצפות בפרק, ועדיין היה לי מותח (מה גם שלא ידעתי למשל, שבמשימה הראשונה יחליפו להם את המצרכים בינם לבין עצמם). הפסטה של איריס נראתה כמו קרציו, איך בא לי על זה!

למעלה