הפתעה

הפתעה

קטנה באמצע כלום... מכירים את זה??? ככה,הפתעה קטנה,משהו קטן שעושה לכם נעים בלב חיוך על השפתיים ומעביר לכם את היום בגדול... תנו רעיונות להפתעות כאלה שאתם אוהבים לעשות/לקבל או שכבר קיבלתם...

הנושא החביב עלי ../images/Emo13.gif

הפתעות שאוהבת לעשות: * לקנות משהו שהשני רוצה, סתם ככה (אתמול מישהו מהעבודה סיפר שכבר שנים הוא מחפש ממתק מסוים מילדותו ולא מוצא. אני יודעת איפה יש והיום הוא יקבל אחד) * בונוס מהסופר שהשני אולי יאהב (כבר לא רלוונטי) * מתנות לחגים עם פתקים חמודים * מתנות סתם הפתעה מרגשת במיוחד: לפני הגירושים, כשהיינו פרודים, הגיע חג השבועות. זה החג שאני הכי אוהבת והשנה הוא נהרס. חברה חמודה השאירה לי על סף הדלת סלסלת גביניות (האוכל האהוב עלי!) עם פתק, וזה ריגש אותי עד דמעות ממש (וגם גרם לי לחשוב לרגע שאולי בעלי החליט לנקוף אצבע למעני, אבל בזה היא כבר לא אשמה). במהלך הנישואים, בעיקר בהתחלה, היו גם הפתעות מבעלי. שני ימי נישואים באילת ובים המלח, למשל. אבל הכי ריגש אותי זה כשהייתי עובדת לילה ומיעה ממוטטת הביתה אחרי 20 שעות רצוף, הוא היה שם לי פעמים שוקולד מתחת לכרית
זה היה בעיר הקודמת, בעיר הזו כבר לא היו הפתעות. הפתעות אהובות באופן כללי: * הפתעה מתחת לכרית *הפתעה ליד הדלת * פתק נחמד למי שיוצא מהבית אחרון * מכתב מרגש והכול, בעצם. באופן כללי אני פריקית של תשומת לב.

../images/Emo28.gifהפתעה בשבילי זה מסר בתיבת המסרים דו"אל

או סמס בפון..ככה שאני פותחת את הפון או המייל ."יש לך הודעה חדשה.."ואיזה כייף זההה. רק אתמול והיום קיבלתי 2 במייל..זה גרם ליי לצחוק ולחייך.. גם אני אוהבת לעשות הפתעות לאנשים חשובים וקרובים אלי..דברים קטנים וחמודים..ככה בלי סיבה.. והנה גם לכם הפתעה שקיבלתי במייל.."הצחוק יפה לבריאות"...לא הצלחתי לעלות אותו..אבל לא נורא מחר ניצחק הרבה בע"ה.. המשך עכשיו נהדר ציפי

הפתעה

שעשיתי: בסתם יום של חול קניתי מתנה למישהו שלחתי הודעת אס אמ אס בנוסחים שונים: {למשל:"סתם נשיקה קטנה למישהו גדול"... וכדומה} שלחתי קטע משיר שנגע באותו זמן למישהו... הגעתי לבית של מישהו רק כדי לתת חיבוק מנחם ומרגיע והלכתי {חצי שעת נסיעה} הבאתי לחברה מתנה שהיא כ"כ רצתה הכנתי לו ארוחה שהוא אוהב. הכנתי לחברה משהו שהיא אוהבת. מה עשו לי??? גרמו לי להרבה דמעות שמחה. *מתנה קטנה בסתם יום של חול. *פרחים זרועים על כל החדר שלי+שוקולד על המיטה. *הגעתי לעבודה ואני מקבלת טלפון מחבר צאי שני'ה,הוא פשוט הביא לי ארוחת בוקר. *מישהו שמאוד יקר לי והי'ה בחו"ל,הגיע לארץ ישר לדירה של ידיד, אותו ידיד הזעיק אותי אס או אס אליו בלי לגלות לי למה בשעה 10.30 {ואפילו הזמין לי מונית על חשבונו} נכנסתי כולי בפחד,מה היה כזה חשוב בשעת לילה ויישר אמרתי לו: "מוטב לך שזה יהיה מספיק חשוב" ואז הבחור היקר לי יוצא מאחורי הדלת ואומר:"אני מספיק חשוב???" הייתי בשוק,הפתעה מדהימה. *מוצ"ש אחרי הממולדת שלי ואחרי שכבר איחלו לי מזל-טובים. אני בבית עם האורחים,פתאום דפיקה,נכנס אחד מהחבר'ה ושוב דפיקה ושוב עוד אחד פתאום קלטתי:"מסיבת הפתעה עשו לי..." אני רוצה להגיד רק שבשנתיים הללו שאני בנט, התחברתי לפורום עם אנשים מדהימיםםםםםםם שיודעים לתת להעניק בלי גבול שיודעים לתמוך. שנתנו לי בשנתיים הללו דברים של פיצוי על שנים של כאב.

הפתעות שהיו משמחות אותי מאוד:

מייל ממישהו אהוב, SMS, שיחת טלפון משמחת. קבלת פרחים או בלונים, (משוגעת על זה). הזמנה ליום פינוק זוגי. שמישהו אהוב מפתיע אותי באמצע העבודה רק לכמה דקות להגיד עד כמה התגעגע וכו'. כשילדיי מביאים לי ציור שהם הכינו בגן רק לכבוד אמא.

למעלה