הפתעה
שעשיתי: בסתם יום של חול קניתי מתנה למישהו שלחתי הודעת אס אמ אס בנוסחים שונים: {למשל:"סתם נשיקה קטנה למישהו גדול"... וכדומה} שלחתי קטע משיר שנגע באותו זמן למישהו... הגעתי לבית של מישהו רק כדי לתת חיבוק מנחם ומרגיע והלכתי {חצי שעת נסיעה} הבאתי לחברה מתנה שהיא כ"כ רצתה הכנתי לו ארוחה שהוא אוהב. הכנתי לחברה משהו שהיא אוהבת. מה עשו לי??? גרמו לי להרבה דמעות שמחה. *מתנה קטנה בסתם יום של חול. *פרחים זרועים על כל החדר שלי+שוקולד על המיטה. *הגעתי לעבודה ואני מקבלת טלפון מחבר צאי שני'ה,הוא פשוט הביא לי ארוחת בוקר. *מישהו שמאוד יקר לי והי'ה בחו"ל,הגיע לארץ ישר לדירה של ידיד, אותו ידיד הזעיק אותי אס או אס אליו בלי לגלות לי למה בשעה 10.30 {ואפילו הזמין לי מונית על חשבונו} נכנסתי כולי בפחד,מה היה כזה חשוב בשעת לילה ויישר אמרתי לו: "מוטב לך שזה יהיה מספיק חשוב" ואז הבחור היקר לי יוצא מאחורי הדלת ואומר:"אני מספיק חשוב???" הייתי בשוק,הפתעה מדהימה. *מוצ"ש אחרי הממולדת שלי ואחרי שכבר איחלו לי מזל-טובים. אני בבית עם האורחים,פתאום דפיקה,נכנס אחד מהחבר'ה ושוב דפיקה ושוב עוד אחד פתאום קלטתי:"מסיבת הפתעה עשו לי..." אני רוצה להגיד רק שבשנתיים הללו שאני בנט, התחברתי לפורום עם אנשים מדהימיםםםםםםם שיודעים לתת להעניק בלי גבול שיודעים לתמוך. שנתנו לי בשנתיים הללו דברים של פיצוי על שנים של כאב.