הפתעה

../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: 1. כתה:מכינה:> 2. שם המורה:
3. מס' התלמידים:44 חניכים******** 4. רק בנים/בנות בכתה?
5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?11 וחצי בלילה:X 6. ושני?11 7. ושלישי?11 8. ורביעי?9 וחצי:X 9. וחמישי?11 וחצי 10. ושישי?4:X 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?
12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:
כולם מה :$ הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:חיבוק 14. ראית שכתוב על הלוח:הודעות 15. קראת עליו בספר לימוד:
18. למדת באנגלית:
19. ובמתמתיקה?:
20. עשית והעיפו אותך מהכיתה
הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...:אין
22. להעתיק שיעורים:כנל
23. צא/י מהכתה! : די נו! 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:אוף
די עם זה אין לי בצפר!! 25. להביא ליום ... את העבודה:סבבה ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה?
27. ואנגלית?
28. סוג מחברות שאתם כותבים:לא כותב:X 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:... 30. כותבים בספרים או רק במחברות?כלום בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?מדריכים********** וכן. 32. ועל חברים?כן 33. מדברים על בני המין השני?
34. מתכננים להבריז?
25. צוחקים או רק מדברים?שניהם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה:לא הייתי בשיעור היום:X 27. הצבע השולט בכתה:לבן 28. השם השולט בכתה:עדי 29. הדבר האחרון בכתה?מה? 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:דינמיקה קבוצתית ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???
האדם שאתם הכי מחוברים אליו:אוהו יש מלא. האדם שאתם הכי אוהבים לחבק:כנל האדם שאתם הכי אוהבים לנשק:
האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן:מהמכינה? כולם אותו הדבר *-) האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה:לא ידוע
האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו::$ האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו:יש מלא:$ האדם הכי יפה:אני האדם הכי מצחיק:כנל האדם הכי שנון:כנל האדם הכי מציף:כנל האדם הכי מוכשר:כנל האדם הכי חרמן:כנל
האדם הכי ממורמר:לא אני האדם הכי מסטול:כנל האדם הכי אחי:כנל דברים אהובים: צבע:לא יודע חיה:כנל שיר:יש מלא
זמר:ג'ון או דיויד זמרת:
להקה:פינק פלויד שחקן:ריצ'רד גיר שחקנית:לא יודע סרט:חומות של תקווה/החומה סדרה:חברים, סיינפלד זה או זה: ללכת לישון או להתעורר:ללכת לישון קיץ או חורף:חורף יום או לילה:יום קולה או מים:קולה שוקו או וניל:שוקו אימה או קומדיה:קומדיה HOT או yes:הוט! סרט או ספר:סרט מחשב או טלוויזיה:טלוויזיה אנגלית או עברית:אנגלית ים או בריכה:
מסנג'ר או אייסיקיו:מסן כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונד האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע?ירוק, אדום ואפרוח מה צבע העיניים שלך?כחול פירסינג? אם כן, איפה?
קעקועים? אם כן, איפה?
מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית?הכל. עברת פעם על החוק? אם כן, איך?
המון מה
גנבת פעם? אם כן, מה?סוכריה

למעלה