הפתעה סינית

קרלטון

New member
הפתעה סינית

אני יושב לי במשרד ופתאום מקבל שיחת טלפון: "יש איזה כמה סינים שרוצים לבקר אצלנו, איזו משלחת מסין, הם מגיעים עוד 10 דקות, אתה יכול לעשות להם סיור?". נו טוב, נעשה לנודניקים האלה סיור, בטח עוד חבורה שמחפשת לגנוב ולהעתיק מה שאנחנו עושים, אבל זאת טובה לבנאדם מהמועצה האזורית שביקש מאיתנו אז יאללה
קמתי איך שאני, עם ג'ינס וטי-שירט ישנה, וקפצתי לאתר. אחרי שתי דקות אני רואה מיניבוס ואחריו מרצדס שחורה ארוכה. וואלה, מאיפה הקריצו מרצדס הליצנים האלה אני חושב. מהמיניבוס יוצאים ארבעה ישראלים ועוד חמישה סינים, אחד הישראלים מציג את עצמו כמישהו ממשרד החוץ, מצביע על סיני גדול שיוצא מהמרצדס, שמלווה במתורגמנית, ואומר לי: "תכיר, זה שר החקלאות של סין".
אני כולי בהלם, רבאק, תגידו ששר החקלאות בא, הייתי מכין מצלמה, מארח את הבנאדם, מנסה להפוך את זה לפגישה לפחות של חצי שעה, לראות אם הוא יכול להפנות אלינו מישהו בתחום מסין, משקיעים, שיתופי פעולה, לפתוח איזו דלת, משהו, למה שלא ישימו אצלנו כמה מיליארדים מהעודפים העצומים שיש להם, אבל ככה?! סיור של 10 דקות בקושי ורצו הלאה, איזה פספוס בלתי יאומן...

rambling

New member
מעניין

זכרת להגיד ני חאו?
תנסה ליצור קשר עם מי שזה היה ממשרד החוץ לצורכי follow up. הם שאלו איזה שאלה? התעניינו באיזה פרט ספציפי? יש לך משהו מעניין אולי להציע להם שיגרום למשרד שלהם לרצות לבדוק איזה אופציות עבודה אתכם?

Omiz

New member
למה לא התקשרת

לחבר טלפוני? בכל מקרה, כבוד ! אמנם קצת הזוי, אבל כבוד... הוא נתן לך כרטיס ביקור בשתי ידיים?

קרלטון

New member
לא נתן לי כרטיס ביקור בכלל ../images/Emo3.gif

אני נתתי לו את שלי, הוא עשה תנועות כאלה כאילו שהוא מחפש את הכרטיס שלו ולא מוצא (מזל שלא הרביץ יריקה תוך כדי), הסתכל על הכרטיס שלי, ניסה לבטא את השם שלי, תיקנתי אותו עד שהצליח, ואז הוא והמיליארדים של הרפובליקה העממית של סין נבלעו להם בתוך המרצדס.

Omiz

New member
טוב, צפה לטלפון

מהם.... ועכשיו שאתה מקושר היטב אתה יכול לעזור לבחור שמחפש לעסוק בתחום החקלאות !

jeshu

New member
אנחנו כבר דיברנו קצת מה שאני מחפש אלה אנשים שעוסקים בתחומי קרקע והשקייה בפרוייקטים באסייה (או במדינות מתפתחות בחלק אחר של העולם).

Benkok

New member
תפנה לנטפים

יש להם כאן אנשים שאחראים על כל האיזור

jeshu

New member
זה ברור אני אשלח להם קורות חיים כשאהיה פנוי לגמרי מלימודים. אבל יש גם אנשים שעובדים בייעוץ אגרונומי באופן עצמאי.

למעלה