הפתעה נעימה

Beethell

New member
הפתעה נעימה

הבוקר קמתי ב 5:30 ויצאתי לחולון לאשר הגדלת צמיגים, ב8:30 אהההההה 9:00 כבר הייתי בדך הביתה

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif אם כבר רשמת ...

הודעה כזו סתמית ללא שום תוכן מקצועי לפורום אולי היית מכניס על הדרך.. איזה סוג צמיג? גודל חתך? על איזה ג'אנט? מאיפה קנית את הצמיגים ובכמה? אולי האינפורמציה הזאת הייתה עוזרת לחברים בפורום.

Beethell

New member
OK דרור

קניתי 4 צמיגים משומשים 185-65-15 ושמתי אותם על ה גנטים המקוריים. אחורייייי זה קראתי בפורום מה לעשות וכך היה: הגעתי לחולון בבוקר והצתרפתי לתור הייתי בערך מס.15 חיקיתי עד בערך 07:40 ואחרי שהתור נרגע הלכתי למצוא את חגי שאני מבין עובד רק א וד. מצאתי אותו במשרד מאחורי איזור הנבחנים סיפרתי לא שקראתי בפורום שצריך לדבר איתו על אישור צמיגים בגודל הזה. הוא מילא איזה טופס ואמר לי לגשת לבוחן, וכך עשיתי, מצאתי בוחן ואמרתי שחגי שלח אותי ונתתי לו את ה טופס, הוא אמר שאביא את המכונית להראות לו. חזרתי למכונית, יצאתי מהתור וניגשתי לבוחן, הוא זרק מבט ונתן לי טופס חטום ללכת לשלם אצל הפקידה, בזה נגמר הסיפור.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif או אחלה ...

עכשיו באמת שיש יותר תוכן תודה רבה. בעבר מרינה סיפרה שהייתה במשרד הרשוי איזה חצי לילה נראה לי שזכית ליום רגוע במיוחד. תהנה והכי חשוב סע בזהירות.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif ועוד משהוא ...

זה שרשור קלאסי סתאמי לעוד הודעה שלא מלמדת כלום שלא קשורה לכלום ושהביאה לשום מקום אלה רק למריבות של ילדים וחשוב לי שאתה וכולם יבינו איך שההודעה הזו סתאמית. היא התחילה כך... Beethell הפתעה נעימה: הבוקר קמתי ב 5:30 ויצאתי לחולון לאשר הגדלת צמיגים, ב8:30 אהההההה 9:00 כבר הייתי בדך הביתה פה ניסיתי להעלות את ההודעה של Beethell לרמה יותר רצינית מפני שאני לא חושב שזה מעניין מישהוא פה שהוא קם ב- 05:30 וחזר ממשרד הרשוי ב- 09:00 לדוגמה שאם היה רושם את פרטי הפאנצ'רמאכר עם כתובת או טלפון ושהמחירים שם זולים או כל אינפורמציה אחרת אולי היה שולח כמה חברים מהמועדון לשם בשביל לקנות צמיגים אני אישית אוהב לקנות צמיגים משומשים מפני שאני נוסע עם פנחס פעם בשבוע אז לדעתי עדיף שיתייבשו צמיגים משומשים ולא להשקיע על צמיגים חדשים אך זה לא קרה ,ומה קרה? אתה באתה ורשמת תשים תמונה....ו 8md מ'כפת לך? אם באמת היית רוצה לראות צמיג 185 או כל צמיג אחר על ג'אנט מקורי של חיפושית היית יכול לבוא למפגשי המועדון במרכז או בצפון ולראות עשרות צמיגים במידות האלו על רכבים וגם לשאול עוד אלפי שאלות ,אך זה לא קורה אלה שיותר נוח לשבת על המחשב ולהקלד שטויות במקום להתעסק בעיקר. ואז מגיע: kike 185.65.15 על ג'נטים מקוריים???? אפשו אני אבנתי נכון והרכיבו 185.65.15 על ג'נטים רגילים,???? נא לאשר,בבקשה יוום נעים לכולם שהשאלה שלו לא קשורה לכלום כאילו שמישהוא משקר פה.. ולאחר מכן מתחילות כל ההודעות עם ניבולי הפה כלפי וותיקי המועדון. הייתי חייב לרשום את ההודעה הזאת בשביל שתראה איך מתנהל שרשור בפורום שלנו ובטח שלא בשביל לפגוע במישהו כזה או אחר. שב עם עצמך ותראה כמה שזה היה מיותר והיה יכול להיות אחרת ללא שיעמום של אנשים שכשמשעמם להם הם נכנסים לפורום ומקלידים שטויות.

למעלה