הפתעה נעימה לכולם!!!! :)

ד י ק ו ש

New member
הפתעה נעימה לכולם!!!! :)

אני מקדימה לכם את הפספוסים .. ואני מפתיעה אותכם בהודעה חדשה!!! ביום ראשון !! כ=ו=ל=כ=ם!! מוזמנים להופיע בתוכנית הטלויזיה של ספי ריבלין!!! מאיה בוסקילה תתארח שם ואתם מוזמנים בתור קהל.. אני מכינה את הרשימה!!! הנה הפרטים : יום ראשון 19:30 רחוב הברזל 3 רמת החייל , תל אביב אולפני מימד (איפה שהאולפנים של ערוץ 24) זה ייגמר בערך בשעה 22:00 הצילומים הם ביום ראשון אך התוכנית תשודר ביום שני!!! בכל זאת מאיה שםם ... !!! ואתם מוזמנים !! אין לי הגבלה של מספר אנשיםן ככה שאתם יכולים לבוא חופשי עם חברים שלכם וכאלה.. אבל אני צריכה כבר מהיוםםם להתחיל את הרשימה ועד סוף השבוע לסגור אותה.. ככה שלדבר איתי דחוף דחוף כל מי שיכול ורוצה לבוא!!!! מקווה שנהנתם מההפתעה ;) אוהבת, דיקלה

דיקוש כנסי ../images/Emo55.gif ו ../images/Emo60.gif

ואיייייייייייי את לא מאמינהההההההההה אני מאושרת!!!!! אז כנירא שאני באה אני ישן אצל דודה שלי אולי לא בטוח ומהרצליה יסע ישר לשמה אז אני כבר יודיע לך אמרת שזה לא מוגבל למה הרשימה!?

../images/Emo24.gifדיקלה תכנסיי דחוףףף בבקשהה..

קודם כל תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חמודההה!!!!!!!!! בטוח שנוכל להגיע????לא צריך כרטיסים לכניסה או משהו???? ואם את מכינה את הרשימה תרשמי אותי פליזזזזזז שוב תודה ענקיתת ואני ישמח לראות אותך

../images/Emo140.gifלליטלוש חולה על מאיוש

ליטל מאמי זאת אני חן..חחח נירשמתי פורום...שאתרואה את ההודעה שלחי הודעה חולה עלייך מואה

לדיקלה

אני לא הבנתי שום דבר אני מכרמיאל!! אז איפה ניפגשים עם הפורום או שכול אחד נוסע וניפגשים שמה.. תעני לי דחוף

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif סהר,סיפור מהאפטרה

עשית מזה... כולה להגיע לאולפן מסכן, ולשבת שם כמו מסכן, כי להיפגש אתה לא תיפגש איתה..

ד י ק ו ש

New member
חחח חברייהה כל אחד יגיע לבדד

וכןן כ=ו=ל=ם יכולים לבוא.. גם החדשים.. אין לי אי סי קיו כרגע אלא רק מסנג'ר [email protected] אשמח להכיר את כולם... ואני לא אהיה שם באולפן אני רק עוזרת למפיקה לארגן רשימה של אנשים... אז תבררו לכם ותהיו בטוחים ובעוד כמה ימים אני אפתח שרשור של שמות של אלו שבטוח יגיעו.. תהנוווו ;)

למעלה