הפתעה נחמדה?

tatababa

New member
הפתעה נחמדה?

היום יצאתי עם כמה חבר'ה, בקיצור לא מזמן חזרתי לביתי הקט והחביב. עוד כמה שעות (שלוש למען הדיוק, אבל מי סופר) אני צריך לקום כך שאני אקצר. אז - בדרך הביתה היה עצרתי טרמפ לאיזה שניים, ערסים בטירוף כאילו רואים עליהם את ה"ערסיות" והמוזיקה המזרחית נוטפת מהם. בכל אופן (!!), איך זה מתקשר לפורום? כי אני כמו ילד טוב, שמעתי להנאתי את Body Language ברדיו דיסק של הרכב בקולי קולות. כולי נוסע מאושר לי, נגמר Still Standing (הם עלו כשהוא התחיל) ואז אני מדלג ל-RBW. החבר'ס מזהים את השיר ומתחילים לזמזם אותו, אומרים שהוא שיר טוב וסבבה. אחורי זה מגיע שוקולד ואז נופל להם האסימון שמדובר בדיסק שלם של אותה זמרת (איזה גאונים..... *בציניות*). בקיצור טחנתי את שוקולד ככה טוב בקולי קולות, הם התלהבו מהשיר ושאלו מה שם הדיסק (סביר להניח שיורידו אותו.. ערסים הם עם לא מתורבת
). איזה עבודת שטח אני עושה להליקון! צריכים להתחיל לשלם לי על זה. הפואנטה של הסיפור היתה - למרות שהמצב כרגע נראה רע עם כל האלבום הנוכחי, אפילו הערס הישראלי המצוי יודע להגיד "קיילי מינוג", מזהה את כל הסינגלים מהאלבום הנוכחי וגם אוהב את מה שהוא שומע. אני חייב לציין שהייתי בשוק! בכל אופן, זזתי לישון.. לילה טוב לי!

snooPPiT

New member
חיחיחחיי...=) מה אני מקבלת אם

גם אני יודעת להגיד קיילי מינוג ? Kudos for a job well done !

כן אבל את מעריצה של קיילי בניגוד למ

למלא אנשים[טוב גם מעריצים...] קוראים לה מינו וממשיכים לטעון שהיא "מבקשת שיקראו לה ככה" ושזה בגלל הU והE אחריו וכאלו...

p i n g o

New member
אני לא מבין איך עד עכשיו,

אף אחד לא תהה למה אתה אוסף אנשים לטרמפים, ועוד ערסים?! העיקר שבאוטובוסים אתה חושש לנסוע...

למרות המכירות העלובות של BL

אי אפשר לומר שקיילי לא מצליחה להגיע לכל האוזניים בישראל. אנשים מכירים את השירים האלה כי הרדיו אוהב לשדר אותם. אני לא משוכנע שזה יהיה ככה עם Chocolate כי הוא פחות מתאים לרדיו בישראל (גם בקאפיטל עדיין לא נכנס לפלייליסט, אגב). וכן, תודה לאל! המינוג-מחלחל! (יצא חרוז)

tatababa

New member
Capitol FM

סתם עושים רוח. בינתיים שוקולד נכנס לרשימת ההשמעות של Radio1 ושל Radio2 ובשניהם זה חודש לפני היציאה של הסינגל. הישג מכובד. עם עבודות הפרומו של קיילי שתמחילות בקרוב, אני מאמין שהסינגל כן ייכנס לרשימת ההשמעות של קאפיטל (שמתעדכנת מחר נדמה לי?). נקווה שלשוקולד יהיו רמיקסים טובים, כדי שיהיה אפשר לנגן אותם ברדיו במקום גרסת הרדיו (worst case scenario).

p i n g o

New member
איזה מכירות עלובות?!

אני לא מבין - כולם פה ציפו להגיע להישגים המסחריים של Fever?
BL הוא האלבום השלישי הכי נמכר של קיילי אחרי אלבום הבכורה ו-Fever, אז המכירות של האלבום של BL הן לא רעות בכלל!

tatababa

New member
נדמה לי שהוא עדיין לא שלישי

אלא רביעי. תלוי כמה EY מכר - אני לא בטוח במאה אחוז. יניר, אולי אתה יודע?

tatababa

New member
אני הייתי בטוח שהאלבום מכר

קצת מעל שני מיליון עותקים. אבל אני ממש לא זוכר.

למעלה