הפתעה טובה

ענתי44

New member
הפתעה טובה../images/Emo23.gif

בבדיקת מנטל שעשו לאמא בבית אבות יש ירידה. ולמרות זאת שיפור בתפקוד. אני מגיעה אליה בשעות בוקר מאוחרת ושמחה לגלות שמורידים אותה למרכז היום, וכך יוצא לי לבלות איתה בפעילות במרכז היום. אם עד היום הייתי תומכת נלהבת של שילוב במרכז יום אז היום ההערכה שלי למרכז יום התעצמה. פשוט מדהים. היום לקחתי את אמא למשחק הבינגו. מידי פעם היא היתה חוזרת ממרכז היום עם פרס קטן מזכייה בבינגו ואני הנחתי שאחת המטפלות משחקת בשבילה. היום אני שיחקתי עם אמא וכל כך התרגשתי לגלות שאמא מבינה היטב את המשחק, יודעת לזהות אם המספרים שעולים בגורל ומוקראים בקול נמצאים על הלוח שלה או לא. היא הצליחה לקרוא מספרים ולהבין. ואני רק עזרתי לה לשים מדבקה על מקום המספר. אמא הניחה את האצבע על המספר ואני שמתי את המדבקה. כשנשאר לה רק מספר אחד שאלתי אותה איזה מספר חסר? והיא ענתה 23 אז, מישהו אחר הקדים וזכה אבל אני מרגישה שהזכייה כולה שלי.

ענתילה נפלא!!!

איזה יופי שעכשיו יש לך זמן לראות ולהתרשם איך היא מתפקדת שם ואת רואה כמה היא מבינה ומסוגלת בקיצור כל ההחלטות שלך היו נכונות עבור אמא נקווה עכשיו שגם את תחלימי מהר ותתחזקי ואז אמא תוכל לשוב הביתה חיבוקים ונשיקות טובה

טילי66

New member
הפתעה טובה ומרעננת

ענתי טוב לקרוא בשורות מהסוג ששיתפת אוחנו פשוט מרגש.מה שלומך?אצלי אין בשורות מרנינות ממשיכים להתמודד עם הגורל.חיבוק והמשיכי לשתף אותנו בדברים משמחים תמי

אירילה

New member
איזה יופי ענת , כולם יצאו יוצאים מורווחים

את בהחלמה שקטה ונחה כמו שצריך , אמא במקום טוב ומצבה התפקודי הוטב ובעצמך אמרת - זכית!!! אשרייך!!!!

ענתי44

New member
בהחלט זכיתי../images/Emo24.gif

אמא שלי מטופלת היטב ואהובה על הכל. אני כל כך מרוצה שמורידים אותה מהמחלקה הסיעודית למרכז היום, שם היא פוגשת את הקשישים הרגילים שהיא רגילה . לא פעם הם נגשים אליה ומחבקים ומברכים אותה. הם תמיד שואלים אם היא זוכרת אותם, היא כמובן מחייכת ועונה " עכשיו אני מכירה" כי היא לא זוכרת אותם אבל טוב לה איתם. וחלק ניכר מהפעילויות במרכז היום היא נוטלת חלק ומשתלבת יפה יחסית למגבלות האלצהיימר. לא מזמן עשיתי כתבה על מורה לריקודים שמשלבת בחוגים ילדות בריאות עם ילדות עם צרכים מיוחדים וזה נפלא וכל כך מסייע לאותן ילדות. והנה אני רואה את זה גם פה. גם בבית אבות עצמו מטפלים נפלא ובמסירות. אבל בהחלט המקום של אמא בבית.

יקירתי, את גיבורה גדולה....

לקחת על עצמך החלטה אמיצה, הלכת איתה עד הסוף... וכמו שאומרים "הסוף טוב הכל טוב" מחזיקה לך אצבעות שימשיך כך... ואימא א' תחזור הביתה מאושרת ואת בריאה עם כוחות מחודשים . חיבוק ענק, ניצה.

למעלה