הפתעה חמוסית

המופתע7

New member
הפתעה חמוסית

היום (שבת 31.03.12) יצאתי לחצר ומצאתי שהומו ספיינס מהזן המגעיל (אולי נכון לומר המבאיש) השליך חמוס אצלי בחצר (בדרום הארץ) וכך הפכתי בעל כרחי למגדל.
ראיתי שהחמוס נראה בריא ופעיל ולא חשתי בריח מיוחד ממנו. יש למישהו המלצות מה עושים? משהו אוהב חמוסים ומעוניין לגדל אותו? למרות שאני אוהב חיות (ובגלל זה אולי השליכו אותו אצלי), אין לי הזמן ולא הנסיון ללמוד את התורה החמוסית.
המופתע7

WTR

New member
קודם כל, כל הכבוד לך שלקחת אותו

הוא היה מת אם היה נשאר ברחוב
אני מציעה לך קודם כל לתלות מודעות על כך שנמצא חמוס, למקרה ומישהו כן מחפש אחריו
כדאי לתלות באזור הבית שלך, באזור מרכזי בעיר, אצל וטרינרים וחנויות לבע"ח וכו'.
רצוי גם לפרסם ביד 2 ולוחות דומים.

לגבי החמוס עצמו, כמה זמן תוכל להחזיק אותו?
בינתיים אתה יכול לתת לו אוכל של חתולים ללא הגבלה אם יש לך וגם שיהיו לו מים טריים תמיד, ורק להשגיח שלא יגיע למקומות עם חלונות בבית (הם מסוגלים גם לטפס על דברים כדי להגיע לחלון) או חורים שממנו יוכל לצאת ולברוח
אם תרצה אוכל להרחיב בטלפון מחר.
בכל מקרה אם אתה תקוע דבר איתי ואני אשתדל לעזור כמה שאוכל. רק בבקשה אל תחזיר אותו לרחוב ואל תתן אותו לידיים לא מנוסות! כי כך הוא לא ישרוד הרבה זמן.
054-4776511 איילת

המופתע7

New member
ההפתעה החמוסית 2

תודה לך. בינתיים התנאים שלו טובים מאד ואין לחץ זמן, אבל אשמח אם משהו אוהב ואחראי יתיצב לצדו.
כמו שאולי הבנת, יש לי נסיון מר ועשיר במשליכי חיות מכל הסוגים והמינים. אין סכוי שיש כאן סתם אבדן.
אשמח להעזר בהמשך
יהוא

volkaria

New member
זכר\נקבה,איזה צבע?

אני שוקלת לקחת חבר לגילי...מעדיפה חברה ולא באותו הצבע.
אך אתה יודע שנטשו אותו בחצר שלך בכוונה והוא לא הלך לאיבוד בעצם?

laalaalalala

New member
אני מעוניינת להביא חבר לג'וני שלי

צריך לבדוק אם זה זכר או נקבה, אם הוא/היא מסורס/מעוקרת ובן/בת כמה..

אשמח לקחת אותו אם זה בן והוא מעוקר וכמובן אם החמוס שלי יסתדר איתו (אני גם מדרום הארץ)

laalaalalala

New member
*מסורס ..

הסתבכתי עם כל ה-בן\בת

bk203

New member
למה לנו זה לא קורה?

אנחנו מחפשים מלא זמן כבר חבר ללאקי=)

בן או בת?לקחת אותו לוטרינר לראות מה המצב?

רוב הסיכויים שהוא ברח מהבית,חמוסים לא יודעים לחזור בעצמם הביתה אז באמת כדאי לחפש אם מישהו איבד חמוס

המופתע7

New member
הפתעה חמוסית

לכל המעוניינים, נשמח למסור את האורח שלנו לידים טובות. כמו שאמרתי קודם, מנסיונות קודמים, אין מצב שהוא הגיע בעצמו. המעוניינים, נא להגיב בהתאם אחרי החג (בחול המועד).
נ.ב., הוא ממש חמוד

המופתע7

New member
מאפין החמוס לאימוץ אוהב

למי שמעוניין במצולם למעלה, זה מאפין החמוס, שנחת אצלנו בהפתעה. למרות שהסתכלנו לא מצאנו עדויות בדוקות שהוא זכר ואז אולי היא בכלל נקבה. אצל וטרינר לא היינו. אם משהו/משהי מעוניין, אנחנו בבאר שבע, טל' 050-8788858. כמו שרואים בתמונה הוא/היא מתוק לגמרי
חג שמח

laalaalalala

New member
לדעת אם זה זכר או נקבה -

כשהחמוס עושה צרכים - השתן והקקי באותו המקום או רחוקים זה מזה ?

למעלה