הפתעה באיראן

מעפן1

New member
הפתעה באיראן

פסל איראני הציב פסל של כיפה ועליו עשרות מגיני דוד בכיכר המרכזית של טהראן . הנה הכתבה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3928182,00.html

gamari

New member
נו מה נראה לך ?

זו לא טעות... כנראה שהאדריכל יהיה הראשון בהסטוריה שיתלו אותו בגלל עבודתו כאדריכל , אולי על בגידה. האורנמנטיקה נובעת מהעיטורים ומשילוב גרפי של המעטר, לצערו הוא לא שם לב לנגזרת של המגן דוד כחלק מהגרפיקה שלו ולשמחתנו זה הכניס משהו ללוחמה הפסיכולוגית. אולי בכלל יש כאן פסיכולוגיה הפוכה שלהם ובעומק האדמה מתחת לכיפה יש מתקן להעשרת אורניום...

מעפן1

New member
אי אפשר לדעת

מדינה שהיא תעבה למילחמה . הכל יכול להיות אני חושב ש-האדריכל או הפסל שהקים את זה כבר איבד את הראש שלו

פרויז1

New member
אתם תמימים?

חשבתם שבאירן של היום, יעז אדם לחשוב, על טיוטה ראשונית, של אנדרטה עם מגן דוד, יערוך טיוטה ראשונית, יכין תכנית וכ"ו ויקים אנדרטה בלב ליבה של טהרן וזה עוד לא הכל ! האנדרטה הוקמה (אם הבנתי נכון את הכתבה) במקום האנדרטה של הנביא ומושיע העם האירני - אייתוללה חומייני. אתם מבינים את המשמעויות של זה? הרי קָדם לזה תהליך קבלת החלטות בקרב נבנאי, רבבודיות, מנהיגים רוחניים של אירן שהורידו מצוות ביצוע לדרג הממשלתי, שדאג ליישום הרעיון המטורף במונחים אירניים. אם כל הספקולציות שהצעתי נכוניות, הרי שזהו מטען נפף רגשי מנצח בידי ההנהגה האירנית שתסייע בגיוס מליוני שהידים שיתאבדו על מטרות של השטן הקטן - ישראל - וזאת לאחר פגיעה במתקני הגרעין האירני.
שבת שלום !

מעפן1

New member
מלחמה עולם גדולה הולכת ובאה ../images/Emo70.gif

מלחמת העולם ה- 3 ( גוג ומגוג ) מלחמה שהיא תשמיד אחת ולצמיד את כל המשטרים האפלים והמשוגעים של ציר הרשע . של איראן , רוסיה , צפון קוריאה , ונצואלה , סוריה , לבנון תשים דגש על המדינות " איראן + סוריה + לבנון + טורקיה " שהם אלה שהכי הרבה רוצות לעשות מלחמה נגדנו .
אני הצטערתי מאוד לשמוע השבוע שלא הצליחו לחסל את אחמדינג'ד בעיר המדאן
תאמין לי פרויז , אם עם ישראל מיתאחד עכשיו מהר אנחנו יכולים להביס את כל האוייבים בלי הרוג 1 . בדיוק כמו שהיה בתורה בימי אחאב המלך שהיה מלך עובד עבודה זרה אבל הצליח ללכד את כל העם ולנצח בכל המלחמות שהיו לו .

למעלה