תהיי ** חחח :P
ל ליאתי love מאיה New member 25/1/06 #21 וההפתעה היאאאאא..: שאני הולכת לנהל את הפורום ואני חוזרת להיות מעריצה מושבעת של מאיה בוסקילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! שמעו זאת הפתעה קשה בלעדיי .. עזוב ההיסטרויה עלתה לי לראשששששששששש
וההפתעה היאאאאא..: שאני הולכת לנהל את הפורום ואני חוזרת להיות מעריצה מושבעת של מאיה בוסקילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! שמעו זאת הפתעה קשה בלעדיי .. עזוב ההיסטרויה עלתה לי לראשששששששששש
ה הדרוס New member 26/1/06 #24 תפסיקיייייייייייייייייייייי להשתלט על הפורום!!!!!!!!!!!!! בכל דבר את תקועה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעעעעעעעעעעעעעעעעע שלי אני חולעעעעעעעעעעליך
תפסיקיייייייייייייייייייייי להשתלט על הפורום!!!!!!!!!!!!! בכל דבר את תקועה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעעעעעעעעעעעעעעעעע שלי אני חולעעעעעעעעעעליך
ל ליאתי love מאיה New member 26/1/06 #25 חח זה היום שלי בפורום חחחחחחחחחחח חולה עליייייייייייייךךךךךךךךךךךךךך!!!! יא מאוהבת בכל גבר מסוקס חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח זה היום שלי בפורום חחחחחחחחחחח חולה עליייייייייייייךךךךךךךךךךךךךך!!!! יא מאוהבת בכל גבר מסוקס חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הדרוס New member 26/1/06 #29 חחח אני מאוהבת בכל גבר מסוקס?!?! ת'אמת שכן... מה לעשות שגברים מסוקסים עושים לי את זה?
ה הדרוס New member 29/1/06 #37 חחחח אפשר? ../images/Emo3.gif אותך במיוחד? ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעעעעעעעעעעלייך בדיוק לפני כמה ימים למדנו בתנ"ך על 10 הדברות... ואיי כמה המורה חופרת על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח אפשר? ../images/Emo3.gif אותך במיוחד? ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעעעעעעעעעעלייך בדיוק לפני כמה ימים למדנו בתנ"ך על 10 הדברות... ואיי כמה המורה חופרת על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח