הפתיעה הראב 4

הפתיעה הראב 4

לכל אלה שצחקו על הראב 4 היא הפתיעה והיא הפתיעה בגדולללללללללל היא בסדר גמור גם בכביש והיא בסדר גמור גם בשטח...

ofeklior

New member
הפתיעה?../images/Emo151.gif

גם קונדסון בדרדסים היה מפתיע את חבריו מנסיון קצר עם הרכב הנ"ל תודה ןלא תודה

רותם שלום , אני שמח שהראב4 שלך

הפתיע אותך לטובה אין ספק שהוא רכב נחמד יש לזכור שהראב4 אינו רכב שטח הוא יכול לנוע בשבילים אפילו בעליות לא קשות במיוחד לשטח טכני אין לו יכולות כלל אין מומלץ לרדת לשטח עם רכב אחד לבד בעיקר לא עם רכב דמוי רכב שטח בהצלחה

sms25

New member
לבחורה הצעירה עם ה RAV4

אפשר חוות דעת על הרכב? אני חושב לקנות מודל 2000 (מה לעשות, לא כולם נולדו להורים הנכונים). שי.

לבחור שלא נולד להורים הנכונים

א. תלוי מה אתה מחפש מרכב השטח שלך? כמה שטח אתה רוצה? איזה שטח אתה רוצה? ב. מודל 2000 זה מצויין לי יש 96 ג. לא צריך להוולד להורים הנכונים לעבוד ולחסוך אתה יודע? אני ידעתי עם לרגע חשבת שקנו לי את האוטו ההורים אז טעית...

מגן קידמי לראב 4

איפה אני יכולה להשיג מגן קידמי וכמה זה צריך לעלות לי בערך??

edyc

New member
מיגון גחון

אני מניח שאצל כל המשפרים תוכלי למצוא מיגון גחון מאלומיניום. אני מניח ש-6 מ"מ מספיק למשקל הרכב. מחיר? אין לי מושג, אבל כדאי להשוות בין בעלי המקצוע השונים לפני שמבתעים את העבודה. אדי

old soul

New member
לא זוכר שראיתי ראב עם מגן גחון

נראה לי שילוב קצת מוזר... בשטחים בעייתיים שדורשים מיגון גחון אין לראב מה לחפש. דרך אגב, למה ראב ולא ויטרה? אם שטח, אז עד הסוף ובאותו מחיר (עד כמה שאני זוכר).

edyc

New member
טלפונים ...

יש לי רק את הטלפון של עידו מפרדס חנה עלי 046379644. משפרים נוספים הם פרוג'יפ (חיפה), אספיר, גפני, גתוס (אזור המרכז). נסי למצוא טלפונים בדפי זהב. יצא לי לראות ראב4 עם מיגון גחון מאלומיניום, כך שכנראה וזה מוצר מדף. אדי

רותם תלחצי בדף למעלה על טאגליינס

תרא בצד שמאל חנויות ומשפרים שם תמצאי את כל הדרוש לך מבחינת שיפורים לרכב שטח בהצלחה

הראב 4 מפתיעה, תלוי את מי

את האנשים שיורדים לשטח וגם משתמשים בהילוך הכוח, לא רק שהראב 4 לא מפתיעה, אין בה הרבה תועלת הכרתי מישהו עם איסוזו טרופר, הבחור עלה איזו עליה מצחיקה שהראב 4 לפניו עלתה בקלות. בסוף הטיול הוא כל כך התלהב שה"איסוזו שלו טיפסה על קירות". לאנשים כאלו הראב 4 שימושית, ל"אנשים כמונו" שלא נהנים עד ששוברים את הג'יפ או את המעלה, הראב 4 בכלל לא משהו.

לאנשים שאוהבים לשבור את הג'יפ שלהם

עידן אני מאוד שמחה שאתה אוהב לשבור את הג'יפ שלך זה אחלה עם אתה נהנה מזה הייתי גם רוצה לעשות את זה עם היה לי יכולת כספית... הראב זה הג'יפ הראשון שלי וזה רק ההתחלה... אני מבינה שאתה מופרע בשטח הייתי שמחה להתלוות אלייך לאיזה טיולון לראות איך שוברים ג'יפ..?! ואם אפשר רק לדעת איזה ג'יפ יש לך?

רותם כוונתו של עידן היא שעם ראב4

כך וכך לא נוסעים למקומות שהגחון עלול להפגע כי במקומות אלה אין לראב4 מה לחפש. אם תצאי עם עידן לטיולון שטח תהיה בעיה כי הוא נוסע על סופה ואין את יכולה להתקרב למקומות בהם הוא נוסע בקלות. בקשר למיגונים תראי הודעתי הקודמת "טאגליינס"

ממתי יש לי סופה?!

יש לי סוזוקי סמוראי... ואיסוזו איפון.... ועם כל הכבוד, אני לא ממש אוהב לשבור את הג'יפ שלי, אבל אני כן אוהב שטח טכני, שזה תוואי שטח שראב 4 לא מסוגל לעבור... גם בבוץ אין לראב 4 מה לחפש, או מעלות... או בקיצור, כל מקום שצריך לשלב ל-LOW. הראב 4 מתאים לאנשים שמחפשים טיולי שבילים כמו דרך נוף הכרמל ומיניהן... שבילים שאין לי בעיה להוריד גם רנו קנגו (ולא גירסת ה-4X4)

y_g

New member
רותם, לי יש ראב 4 2001 וזה פשוט רכב

מדהים. הוא אחלה בכביש, אחלה בשטח קל, יפה ונוח, בקיצור - לא למקצוענים אבל בהחלט לא פראייר. אגב, מישהו מוכר סלסלה/גגון? יריב

אור36

New member
סלסלה????????

בדיוק עברנו את חג שבועות

יריב יפה אמרת שטח קל / שבילים

גגונים חדשים ניתן להשיג אצל המשפרים למיניהם -לא זול

למעלה