הפתיל שלי קצר...

נעמי 1

New member
הפתיל שלי קצר...

אף פעם לא היה לי עודף סבלנות... אבל בשנים האחרונות בתוספת הגיל...זה הולך ומחריף. בכלל אני לא מסוגלת לזה שאנשים איטיים. שהם לא יודעים לחבר את הדברים מהר... שהם לא תופסים יוזמה. קניות בסופר... הוא ממשש כל עגבניה... כאילו שזה היה היהלום שבכתר... ואני... יאללה אקשן... הרי במילא חותכים... נכנס מכיוון אחד... ויוצא מכיוון שני
המוכרת בפינת הגבינות והנקניקים... ישנה בעמידה... חותכת פרוסה... נרדמת... חותכת פרוסה... נרדמת... ואני... בא לי לתת בוקס... יאללה אקשן אני אומרת לה... כולו נקניק. בקופה... זוג זקנים לפני... מנהלים דיון... הזקנה לבעלה... "כמה אבוקדו לקחת... 2 או 1...?" כי גם אני לקחתי... ולכל הסובבים... "תגידו ... אפשר להקפיא אבוקדו?" ותבינו... התור הולך ומתארך... והדיון מתנהל על חשבון העומדים בתור... ובסוף ישנה הסכמה... האיש שלה אומר לה... "תאכלי את האבוקדו בלי לחם..." ואז אני נותנת קריאת כיוון... יאללה אקשן... והעסק מתחיל לזוז. לפעמים אני מתעצבנת... שבגלל סיבות מסוימות... האנרגיות שלי תקועות. איזה מחיר משלמים בגלל התלות הזאת
אז מה שאני מאחלת לעצמי... שהזכרון... הלשון... והפה... ימשיכו לעבוד כמו שצריך. כי זה מקור האנרגיות שלי. זהו. נעמי

יועצת? לא מוצצת? מבייצת? חחחח

אנשים פה מאבדים את העשתונות והיא מחכה להיות אדומה חחחחחח

נעמי 1

New member
אופטי... הלו... שלום...

הגעת לשרשור הנכון או ש... בכל זאת נדפק לי הזכרון...?

הפתיל קצר.............אבל ../images/Emo94.gif

בטוח שיש דבר אחד שאת מעדיפה שייעשה לאט יותר. תקני אותי אם אני טועה. טפוזון.

נעמי 1

New member
בטח לאט...

תוקעים ונרדמים...תוקעים ונרדמים...תוקעים ונרדמים... ועד היום אני עדיין בתולה.
נעמי

giulietta

New member
נעמי´קה

רק
(וזה אחרי שתיכננתי לומר כל מיני דברים). לאט לאט. כשיוצאים אל העולם חייבים לקחת הרבה אויר. אין ברירה.

נעמי

מכיוון שגם לי אין זמן וסבלנות מצאתי פיתרון לבעיות התורות בסופר. אז ככה ... יש לי עוזרת שגם גרה אצלי אני מוציאה אותה פעמיים בשבוע לסופר כדי שתתאוורר קצת מהניקיונות אני מורידה אותה <היא כבר יודעת לבד מה צריך> ואני....... ממשיכה לבית הקפה שליד, מסתובבת לי בין החנויות בודקת , מודדת...וקונה. למי יש עצבים ל-FOOD SHOPPING ????? אנחנו נפגשות ליד האוטו אני מורידה אותה היא מפרקת ומסדרת ואני ממשיכה לי את היום בלי להתעצבן,בלי תורות,בלי ויכוחים. יום טוב . אמנדוש. יש עוד אפשרות והיא לעשות קניות און ליין.

גל ים..

New member
נעמי מוכר וכואב...

כמה פעמים אני משלמת מחיר כבד רק בגלל שאני ממהרת לכעוס ולהגיד את דבריי...אבל מה לעשות זה בוער בנשמה ובגרון ויש פעמים שאני מצטערת על כך ויש פעמים שאני אומרת לעצמי ...הייתי עושה זאת שנית בלי לדפוק חשבון..אבל זה מה שיפה בנו...האם את ג´ינג´ית במקרה... גל

לי אין ג´ינג´ים...

אבל כשהייתי תינוק אמא שלי שכחה אותי באמבטיה איזה שעה אז קצת החלדתי... גם אני פעם חשבתי שיש לי פתיל קצר...אבל אחרי שעשיתי דיאטה פתאום ראיתי שהוא בסדר.... חחחחחח....

למעלה