הפשטות שבחיים

עננים.

New member
הפשטות שבחיים

שבוע טוב נשמת טובות בתקופה זו כאשר המודעות והרוחניות מתדפקת על דלת נשמתנו ומחפשת זהות והכרה. בתקופה זו המודעות לרוחניות, לנשמה, לאלוהים חודרת אל המודע במודע. בתקופה זו אני מחפש מזור לנשמתי באמצעות האהבה והאיזון שתוביל אותי אל האושר והשלווה. בתקופה זו אני בוחן את מחשבותי, מלותי ומעשי ומודע לכך שיש לי צורך להתנתק מהשפעות חומרניות ומהשפעות חיצוניות. בתקופה זו אני מביט במראה של עצמי, בבועתי היוצאת מתוכה, ובבועתי המשתקפת אלי מהפידבקים המתקבלים מנשמות אחרות. בתקופה זו אני מוצא עצמי שואל שוב ושוב את שאלת השאלות מי אני, מה ייעודי, יעודנו בחיים אלו וכיצד אני צריך לקבלם. מחשבותי שיחזרו לי את החינוך שקיבלתי, את הצפיות שהציפו אותי, את התוויות שהטביעו בי והטבעתי בעצמי. מחשבותי נוטות לקבל את החיים בפשטות הקיימת ומשתקפת בטבע היקום ולא לסבכם בתיאוריות ערטילאיות ביד הדמיון וכוח הרצון מעוורות את האמת והופכות את האמת לאשליה. הפשטות של החיים בא לידי ביטוי כאשר אנו מציבים נוסחה אחידה שמתאימה לכל דבר ודבר. הפשטות של החיים הוא שהחיים הוא דרמה, משחק ולכל דבר ביקום יש תפקיד ברור ומוגדר, וכאשר נכיר ונקבל את תפקידנו בדרמת החיים, דרמת היקום, נכיר בזהותנו הגשמית והקוסמית, נהיה מאוזנים אוהבים ושלווים. כאשר נכיר במשמעות כי החיים פשוטים נוכל בפשטות להביט בעיניים פקוחות על חיינו, לזהות את המוטיבים המעקבים והמוטיבים הדוחפים ונלמד לאזן בין השניים כדי להגיעה לשלמות ולאיזון. ומה היא הפשטות? הפשטות בחיים הוא לא לדעת מה האמת אלה להאמין בה, והאמת פשוטה. הפשטות בחיים הוא לא לדעת כמה אוהבים אותי, אלה כמה אני אוהב את עצמי. הפשטות בחיים הוא לא מה שאנו מסוגלים לקלוט מבחוץ, אלה מה שאנו מסוגלים לקלוט מבפנים. הפשטות בחיים הוא לא התוויות ותבניות שסימנו את עצמנו או סומנו ע"י אחרים מתוך תלות ופחד, אלה התווית והתבנית האמיתית של נשמתנו. הפשטות בחיים הוא לא מה אנו צריכים לעשות, אלה מה אנו צריכים לקבל. הפשטות בחיים הוא לא לספק את הצרכים שלנו מייד ולאבד אותם אחר כך, אלה לספק את הצרכים שלנו בתבונה ולדעת לשמור עליהם. הפשטות בחיים הוא לא לאכול ארוחה משביעה, אלה לדעת מהו ערך תזונתה לגוף ולנשמה. הפשטות בחיים הוא לא לדעת מה כתוב בטקסט של דרמת החיים, אלה להיות בפוקוס תמידי בדרמה (היא משתנה כל הזמן). הפשטות בחיים הוא לא לפחד מהדרמות בחיים (שקיבלנו או בחרנו), אלה לקבל את דרמות החיים באהבה – סיפור – חכם בודהיסטי אמר: אנו יכולים לשאת קארמה מספר גלגולים ובכל פעם לכאוב מחדש את כאב הקארמה, אך אנו יכולים תוך שתי שניות של תבונת הקבלה לשלם את חוב הקארמה, זה אפשרי רק עם נקבל את החיים כדרמה/הצגה ונהיה קשובים/ בפוקוס. הפשטות בחיים הוא לא להאמין לכל מה שאנו חושבים או עושים אלה לחוות את המחשבה והעשייה. הפשטות בחיים הוא לא הביקורת והשיפוטיות אלה ההבנה, הקבלה, המחילה והאהבה. הפשטות בחיים הוא לא לחפש תשובות ייחודיים, גרנדיוזיים, יצירתיים, מיוחדים שיתנו תחושה של יחודיות אלה לקבל את הפשוט והקיים כפי שהוא. והפשטות בחיים הוא לדעת כי הפשטות לא פשוטה, היא מורכבת מעשרות דברים פשוטים של אהבה טהורה, האהבה האלוהית. קל לקחת מודלים חיצוניים ולבנות עליהם פשטות אך קשה לבנות מודלים פשוטים על עצמנו עקב אגו, פחד, אהבה וצורך בזהות. שבוע טוב מחייך אוהב תמיר

R2

New member
פשטות החיים היא לחיות בלי מתח

השאלה היא, איך..?

InnerKid

New member
../images/Emo51.gif לך ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

וכמובן שכל אלו הן רק מלים ולחוות את הדברים כך ולחיותם כך הוא תהליך לימוד ארוך וממושך... ואני עוד ממשיך לפסוע

למעלה