הפרת חוזה

• פותח הנושא hyz2
  • פורסם בתאריך

hyz2

New member
הפרת חוזה

שלום רב האם מסירת מכתב על סיום הסכם שכירות ובו לא נכתב כי המכתב נשלח בשל הפרה יסודית של ההסכם אולם נכתב כי אין בהודעה ויתור על מיצוי זכויותיי ע"פ החוזה משמעה שאיני יכול לתבוע את המשכיר על הפרה יסודית של ההסכם?.(מדובר בנכס מסחרי) תודה מראש

הדרך להודיע על הפרה יסודית

רשומה בדר"כ בהסכם (לעתים רשום גם כי יש לתת התראה). אם יש לך ספק, תשלח מכתב נוסף.

hyz2

New member
הפרת חוזה

המכתב הראשון נשלח לפני כחודשיים האם אין הזמן כאן פועל לרעתי? הסיבה שלא רשמתי באופן מפורש כי אני יוצא בשל הפרה יסודית של ההסכם היא כי בעל הנכס היה גם שותף שלי בגן האירועים(המושכר)וידעתי שאם אני אכתוב הפרה יסודית הוא ינתק כל קשר איתי וזה היה גורם לאי תשלום משכורות לעובדים החזרת שייקים לספקים ואי עמידה בהתחיבויות השותפות לרבות קיום חתונות אשר נסגרו על ידי (הסכסוך נובע בשל הסתרת פרטים מהותיים של בעל הנכס בעת כריתת החוזה (חתם על כך שניתנה הארכה להסדרת רישיון עסק דבר שלא היה מעולם ואי עמידה בזמן שהקצבתי לו להסדרת הרישיון)אם הדרך שלי נכונה אז את המכתב על הפרת ההסכם אני יכול לשלוח לו רק בעוד כחודש(מועד החתונה האחרונה אשר נסגרה על ידי ומועד השייק האחרון אשר ניתן לספקים)האם עדיין אני אוכל לתבוע אותו על הפרה יסודית של ההסכם?

hyz2

New member
נ.ב

יש לציין כי עזבתי את גן האירועים כבר ב1.7.07 ואינני קשור אליו עוד

אני ממש לא בעד לתת כאן עצות

מעשיות בענייני ביטול עקב הפרה. יש צורך לקרוא את ההסכם ולשמוע את כל הסיפור. ממליצה לך לפנות ליעוץ מסודר.

hyz2

New member
לגבי המכתב

בכל זאת אמרת לשלוח מכתב נוסף האם זה ישנה במשהו?

למעלה