הפרש הגילאים

catmike

New member
הפרש הגילאים

אני בן 23 ותמיד מוצאות חן בעיניי בחורות בגילאים מעל 26. האם אני נחשב לסוטה? האם יש לי סיכוי למצוא אחת כזאת?

kiaora

New member
תשובות

סוטה? בטח שלא. זה לא שאתה נמשך לבנות 80 (אני מקווה) סיכוי? ברור שהסיכוי קטן יותר מאשר למצוא בחורה בגילך, אבל זה לא כזה נדיר, אז כן, יש לך סיכוי

למה לא? זה כולה הפרש של 3 שנים. כל אחד מה שהוא אוהב....אין בזה שום סטיה,זה נורמלי לחלוטין-עד גבול מסויים אבל חחחח למשל אני בת 17,ויש לי העדפות לגברים בגילאי 20+,יותר מאשר לנערים בגילי -אלא אם אותו נער ממש בוגר ואז זה סבבה... זה כל אחד וההעדפות שלו, וכן אם תתנהג בבגרות-כמו גבר-ולא ילד-אולי תמצא אחת כזו.

סוטה?! למה סוטה?!

כמו שכבר אמרו קודמיי הסיכוי שלך יהיה קטן למצוא מישהי כזו אבל לך על זה! (בת דודה שלי בחורה בת 25 שבד"כ נמשכת לבחורים בני 22-23. :)

omer73

New member
אתה בסדר

זה נורמלי לחלוטין וזה בסדר, וגם זה יכול להיות,אם אתה מכיר מישהי שאתה משדרים על אותו הגל, ויש לכם נושאים שיחה משותפים זה מצב, למה לא. והינה, תראה אותי, יצא לי שהייתי בקשר עם קטנות ממני, וגם קרה לי שהייתי עם מבוגרות ממני, אחת שגדולה ממני ב-4 שנים ועוד אחת שהיתה גדולה ממני ב-13 שנים (זה שהיא הייתה מופרעת זה סיפור אחר), ככה שלאהבה אין חוקים.

masha1968

New member
הפרש

הוא לא סטייה כי אתה לא נימשך לילדות קטנות ולא לקשישות בנות 90. אם תתנהג כמו גבר ולא כילד ותכיר מישהי שגם אתה תימצא חן בעינייה אז יש לך סיכוי.

זו לא סטיה

מותר לך להיות עם בחורות יותר מבוגרות, הגיל לא חשוב אלא האופי והאהבה. אל תתיחס להקנטות של אף אחד, עשה מה שטוב לך. כמובן, לא עם ילדות או זקנות.

אגב

השתתף בהרבה מסגרות חברתיות, ואז תכיר הרבה אנשים בגילאים שונים. מה שיקבע בסוף לא הגיל, אלא כמה תאהב את הבחורה.

smartblonda

New member
כן אתה סוטה...צוחקת..צוחקת

הפרש גילאים כזה הוא מינורי ולא רציני ואם אתה והבחורה באותו הראש אז למה לא. באם ההפרשים היו יותר גדולים הייתי אומרת לך לברוח כמו מאש,ז"א אם היית מתאהב בילדה בת 18 או 17 אז הייתי אומרת לך שזה לא לעניין מאחר והיא ילדותית ולא יהיה לכם על מה לבסס את הקשר. אותו הדבר הייתי אומרת באם זו היתה בחורה בת 30+ פשוט גדול עלייך ,אתה לא הגעת למקום ולנסיון שיש לה ,למרות שיש טיפש/ים שנופלים בקשרים כאלו,אני הייתי אומרת לך להתרחק.

למעלה