הפרשת חלה

IBP1

New member
הם עסוקים בעבודת האל ....

הבעיה היא שהשכר שם הוא לא קיים במונחים הגשמיים....

פרויז1

New member
לא על הלחם לבדו, וגם לא על עבודת הרוח לבדה

צריך גם לנהוג לאיחוד העם - איחוי הקרע שהקים את העם נגד אי עשייה גשמית.

IBP1

New member
תגיד בא לך להסתבך עם הבוס הגדול .....?!

אתה יודע מה זה שבאמצע טקס העלאת הקורבנות פתאום אלוקים שומע את קרקורי הבטן של הכוהן הגדול ?!
הוא ישר מדמיין לעצמו שעם ישראל עושה עימו צחוק ובמקום פרה אדומה מקריב תרנגולת ועוד רעבה מסכנה ....?
תראה מה עשה אלוקים לאשת לוט על מבט לאחור , תחשוב מה יעשה על קרקור של תרנגולת .... לא מספיק כל שונאינו מסביבנו ,עתה אתה רוצה לסבכנו עם הבוס הגדול....
באמת פרויז ,אני מתפלא עליך הוא בתור עונש לך יקח לכל הפרסים את הכסף והזהב וישאיר פתק "ה' נתן ה' לקח .... והכל באשמת פרויז ..."
איך תסביר את הגזירה לבני עדתך ?

IBP1

New member
הנה שוב הוא מתחיל עם סיפורי השדים שלו....

תראה ,אומנם אתמול סיימתי לעבוד מאוחר ברמלה והשתכשכתי שם עם כל מי שאני מכיר בג'ואריש ,אך זה לא אומר שאתה צריך לבוא לפה "לסבן "אותי עם סיפורי הסבתא שלך כאילו אתה שד בן 6000 שנה שוב פעם .... אז הבנתי כבר מהתחמקויותייך שאין ממך מה לצפות לידע מעמיק . אז אין צורך לזיין לי בשכל עם כל הטררראם שלך . את השגעונות שלך אל תפיל עליי בבקשה ,עם כל הכבוד יש גבול לזה. אני משאיר נקודה זו פתוחה ,בא לך לזיין למישהו בשכל ,אני לא הכתובת ,בא לך להציג הסברים ואסמכתאות ,תפאדל תביא אני אשמח .,אבל לסחבק כאן נמאס מסיפורי אלף לילה ולילה שלך ונדמה לי שאני לא היחיד כאן .

באותו מטבע

השד הוא אתה , אני הרבה מעבר ל6000 שנה ,
הרבה לפני בני אדם ושדים .
ובקשה עדיין לא ראיתי , מה יש כל כך קשה ,
ובמסר ...
אם אתה רוצה לברר את העניין ...
בוא נראה את הידע שלך כיוון שאתה מצטט הלכות , אז בוודאי נהיר לך למה ההלכות הם לפי מה שהצגת ,
ואני יכול להוסיף לתזה שלך לגבי שזה תרומה , כשתגיע אם תגיע ללמעלה , מה אתה מתכוון בהפרשת חלה ומה שיחשיבו לך שני דברים שונים ,
ורק מלפנים שורת הדין אם יבוא אהרון או בניו יחשב תרומה ,
ככה אין צאנס שזה יחשב תרומה לא לך ולא לכל הדוסים בעולם , אז חפש פרשנות אחרת ,וזה שאיזה שהוא מכובד מעלה יחשיב לך לא אומר שזה ע"י הכהן המתבקש והנחשב .
וכאמור הפרשת חלה החלה אחרי חורבן בית שני ,
במדמה של כל מיני שדים יש סרטים כאילו זה ממשה בסיני , אבל בתקופת בירור המדמה העכשוית לסרטים הללו אין תוקף .
להזכיר שטויות מסורתיות נפוצות :
1)הצדיקים יזהירו כזוהר הרקיע בימות המשיח , ולהשכלה אין אותיות ז ו-ר ברקיע , ועל כן האמרה הזאת אומרת , שהצדיקים לא יהיו ,
וזה נאמר מפי יורדי העליונים שפגשו את חז"ל , ובלשון עדינה ומתוחכמת תעלמו יאמדמה .
2)כמו להגיד בירור המדמה לשד כגון רבי נחמן ע"י יושב מעלה דהיינו תעלם מהקיום או ברר את עצמך לכלום .
3)כמו להגיד דירה בתחתונים לרבי מילוביביץ , שזה אומר תעלה למעלה מייד ואל תתרווח אם המדמה קריא שדים .
4)יפוצו מעינותיך החוצה דור עשירי , המבחן של השדים בקבלת תורה (כמובן שלא האמיתית )והאם יעמדו בה יקבלו תורה ובמסגרת זו העלו אותכם לארץ .
כמובן נחשלתם הרי אתה לא דוס , ומחיר הטעות הנ"ל היא מחיקה מהבריאה של השדים ומסורתם .

ועתה נבחן מי נמאס ולמי יש סבלנות ומעקב את תשלום המחייה של השדים מהבריאה .
דוד
נציג מלכות הרשעה .

IBP1

New member
תרשה לי לצטט .....

אַשְׁרֵי הָאִישׁ-- אֲשֶׁר לֹא הָלַךְ, בַּעֲצַת רְשָׁעִים;
וּבְדֶרֶךְ חַטָּאִים, לֹא עָמָד, וּבְמוֹשַׁב לֵצִים, לֹא יָשָׁב.
ב כִּי אִם בְּתוֹרַת יְהוָה, חֶפְצוֹ; וּבְתוֹרָתוֹ יֶהְגֶּה, יוֹמָם וָלָיְלָה.
ג וְהָיָה-- כְּעֵץ, שָׁתוּל עַל-פַּלְגֵי-מָיִם:
אֲשֶׁר פִּרְיוֹ, יִתֵּן בְּעִתּוֹ--וְעָלֵהוּ לֹא-יִבּוֹל; וְכֹל אֲשֶׁר-יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ.
ד לֹא-כֵן הָרְשָׁעִים: כִּי אִם-כַּמֹּץ, אֲשֶׁר-תִּדְּפֶנּוּ רוּחַ.
ה עַל-כֵּן, לֹא-יָקֻמוּ רְשָׁעִים--בַּמִּשְׁפָּט; וְחַטָּאִים, בַּעֲדַת צַדִּיקִים.
ו כִּי-יוֹדֵעַ יְהוָה, דֶּרֶךְ צַדִּיקִים; וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים תֹּאבֵד.

(תהילים פרק א') ....

אני מספיק ללמוד בלילות יותר משאצטרך ללמוד ממך ,לכן בוחר אני לברכך בבריאות טובה שתהיה לך .הפגנת את מצבך הנפשי כאן להפליא ואני לא דן בדברי תורה עם נציגי " מלכות הרשע " ,זה דבר הלכה שאני פסקתי על עצמי ,לא לנהל שיחות עם נציגים מסויימים לכן מאחר ואת הנקודה עם מי יש לנו עסק הבהרתי לכל , אבקשך במטוטא ממך לא להגיב לדבריי לא כאן בפורום ולא בשום מקום אחר .
היה נעים לשוחח ולהבהיר את העניין שלך וטוב שהיה ואקווה שלא יהא שוב לעולם.

היופי הוא

שאחרי שמוכרים את הנשמה אפשר לקרוא ולצטט תהילים כמה שרוצים .
אבל לצטט לכותב תהילים את תהילים זו חוצפה .
דוד בל נשכח היחיד

והמסורה היא

שאני חי וקיים ,
ואין בן דוד או בן יוסף שאני מכיר .
ואתם בחרתם שהמלכות היא רשעה .
דוד

IBP1

New member
ידידי ,אתה זקוק לעזרה נפשית .

ואני כאן מציע בפעם המי יודע כמה ,אני מוכן לשבת ולשוחח עימך ולנסות לסייע לך לבקש טיפול . אני לא צוחק כעת ולא מנסה להתכתש עימך . אני חרד למצבך הנפשי ועל פי כל הסימנים שאתה מציג כאן , מצבך קשה והינך נזקק לעזרה . דבר עימי בפרטי ואשמח לסייע לך.

מצבי בסדר גמור

תודה על ההתעניינות .
אבל עדיין לא ביקשת את ההסבר ,ולא הבאת משלך .
ולחשוף סודות עבורך במסר , נדרש קצת יותר .
מה כל כך קשה להשתמש במילים : תודה בבקשה סליחה .
ובמקרה זה בקשה .
מה אתה תפוש באיזה הלכה עם עצמך או לא רוצה ללמוד מפי רשעים וכו'?
מה העניין תביא את הסברך להפרשת חלה (ולא עניין התרומה ) או יותר טוב תסביר איך תרומה עובדת ואיך זה מתקשר לחלה .

ובוא באותה עת נזכור שהחלה הומצאה אחרי בית שני כאמצעי תיקון לחורבן .
ובוקר טוב אדון גוטה .
דוד

ונזכרתי בעוד דבר פעוט

ביום שזה יתקבל כתרומה ירד בית המקדש לפה ,
וזאת תקוות כל הדוסלאך שיקבלו את השדים הללו לעם ישראל בירידת בית המקדש
שתתקבל הפרשת החלה כתרומה .
ביינתים זה לא התקבל .
ושוב פרשנותך להפרשת חלה .
דוד

למיודעינו

המשוגעים של קל וחומר , שאצלהם זה כבר התקבל הפרשת חלה כתרומה
והמשיח פה וירד בית המקדש .