ho well...
לפני שאני אכליל את ההכללות שלי אני רוצה לומר:זה אינדיוודואלי. יש אנשים בני 30 שמתנהגים כמו ילדים בני 4 ויש אנשים בני 15 שמתנהגים כמו אנשים בני 30. כל מקרה,לגופו. אבא שלי ואמא שלי התחתנו כשהפרש הגילאים ביניהם הוא בערך 10 שנים(בערך כי לאף אחד אין את תאריך הלידה המדוייק של אבא שלי),הם חיים באושר כבר 37 שנים. אבל(!) אסור לנו לשכוח שזאת היתה תקופה אחרת,ושאבא שלי היתה בחורה דתיה...הם התחתנו כשהיא היתה בת 18. כי זה מה שהיא רצתה,להקים משפחה,וזה היה גם רצונו. אני חושבת שהיום,זה נורא קשה לחיות בהפרשי גילאים כאלו. בחורה בת 18 בד"כ רק מתגייסת או מתחילה שירות לאומי,וגבר בן 28 נמצא בשלב אחר לגמרי של החיים שלו. כשהייתי קטנה יותר,הייתי מהתומכות הנלהבות ביותר של קשר עם גברים שמבוגרים יותר ממני, ופשוט שתלתי את כל מי שחשב שזאת טעות.נורא נעלבתי מבחורים בני 22 שהמעיטו בערכי בגלל הגיל שלי. היום אני מבינה שטעיתי ובגדול,וזה מניסיון. כשהייתי בת 16 התחלתי לצאת עם בחור בן 21.הקשר הזה היה דפוק מהמון בחינות,אבל הפרש הגילאים דפק שם המון דברים... אני חושבת שיש גברים שמנצלים את ההתלהבות הנורא תמימה לפעמים(כמו אצלי) של בחורות צעירות. אכלתי חרא בקשר הזה כי התלהבתי,שהוא גדול ומעוניין בי ונראה טוב,והתאהבתי ברגע כי הוקסמתי מזה שהוא חייל ופה ושם...והוא ניצל את זה לטובתו... אני לא אומרת שזה לא קורה,וזה לא הגיוני,וכל גבר מבוגר מנצל בחורה צעירה וכל בחורה צעירה היא תמימה... יש גם מקרים הפוכים של בחורות צעירות שמנצלות את הבחור המבוגר בעל האמצעים... אני חושבת שבהכללה גורפת,זה לא רעיון טוב. מעבר לזה,כל מקרה לגופו.