הפרשי גילאים

nulila

New member
לא יוצאת עם קטנים ממני...

ומעודדת מאוד יציאה עם גדולים יותר :) זה באמת הקטע עם כמה שהם יותר בוגרים ...

תשובות

1. הייתי מוכנה לצאת עם מישהו קטן ממני אבל רק בשנה, אני 14 מה אני אצא עם ילד בן 10 2. ברור שאני אצא עם מבוגרים הקראש האחרון שלי היה בן 43 אז הגיל לא ממש חשוב לי

pain is MY love

New member
סתם שאלה...

מי היה הקראש שלך? (סתם מישהו או בן אדם מפורסם?) ולמי החתימה שלך מיועדת? (אותו אחד אולי?...)

הקראש שלי היה סתם מישהו

דוד של חברה שלי לא שחסר לי מבוגרים מפורסמים שנדלקתי עליהם והחתימה שלי מוקדשת לבן אדם מאוד מיוחד שאהבה שלנו בלתי אפשרית ולעולם לא תהיה ואני לא מרגישה בנוח לחשוף את זה על דפי הפורום

ה מ ש י ח

New member
אוהו...

"יצאתי" ממש עם מישהו שקטן ממני בשנה וחצי ויצא לי להתנשק עם מישהו שקטן ממני בעוד כמה שנים.. שניהם אחלה אנשים בוגרים. וגם, הכי גדול ש"יצאתי" איתו ממש היה בן 27 ויצא לי להיות עם מישהו שגדול ממני ב11 שנים.

s h i r k u s h

New member
הפרשי גילאים ../images/Emo22.gif

עם מישהו שקטן ממני בהרבה לא הייתי יוצאת כי זה שוני די מהותי. עד עכשיו יצאתי או עם בני גילי או עם יותר מבוגרים ממני, כלומר גיל 21 ומעלה.

תשובות ../images/Emo39.gif

היה לי פעם חבר שהוא קטן ממני בחצי שנה אבל ממש לא הרגשתי
גדולים זה טוב אבל שיהיו גדולים ממני בשלוש או ארבע שנים גג!

תשובות

1. הייתם מוכנות לצאת עם מישהו קטן ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? אני לא ממש אוהבת שהבן זוג יותר קטן ואם כבר אז שנה גג. 2. הייתם מוכנות לצאת עם מישהו גדול ממכן? אם כן, בכמה שנים? אם לא, למה? חבר שלי גדול ממני ב-5 וחצי שנים ואין לי בעיה עם זה, ההפרש הכי גדול שהייתי מוכנה לצאת איתו הוא 6 שנים.

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

אהבה לא אמורה להיות מופרעת ע"י הפרש גילאים סביר (בן 20 לדוגמא לא אמור להיות עם בת 12...).

HyPeR SoNiC

New member
רגע....

אז 8 שנים זה הפרש בעייתי לפי דעתך...... אבל לדעתי זה משתנה עם השנים לדוגמה: בת 18 יכולה לצאת עם בן 26...... אבל מה עם...... בן 18 עם בת 26? מה דעתך על זה?

TheWhiteTigris

New member
תלוי

את מי אתה שואל. אם יש בן שאין לו בעיה עם זה, למה שלי תהיה בעיה עם זה? אבל אני יודע, שאני, באופן אישי, לא אצא עם מישהי כל כך מבוגרת ממני (8 שנים בשבילי זה המון...) מצד שני, ראיתי כבר בחיים, שהרבה מפטפטים ובסוף המציאות מביאה להם את זה בהפוכה, אז עדיף שלא אנקוט דיעה נחרצת אלא רק אשער את העיניין...

B a r r B e e

New member
בת....

1. כן ורק בשנה כי לרוב הבנים בגיל שלי פחות בוגרים מהבנות. 2. כן, שנה-שנתיים.

הגיל...

מכיוון שגיל זה לא פונקציה לאישיות של הבן אדם, אז זה לא מה שיקבע לגבי זוגיות, (כמובן זה לא אומר שאפשר להתחיל עם הסבתא שאתה מעביר אותה את הכביש). צריך שיהיה איזה גבול. למשל שבן 22 לא יתחיל עם בת 14, לכן טוב שיש חוקים. אבל מצד שני, אם מישהי בת 33 יוצאת עם בן 20 וזה מסתדר והכל לטובה, אז למה לא?

למעלה