הפרשות..

אלונה 19

New member
הפרשות..

רציתי לדעת למה יש לי הפרשות רבות זה בזמן האחרון קורה לי וזה קצת מטריד אותי..ד.א אני לא מקימת יחסי מין..מה עושים עם זה??אשמח לתגובות!

מה הפאקינג קשר?!!?

וואי אם אין לכם משהו חכם לומר אל תגידו כלום!!!! מה הקשר בין הפרשות לבין נרות!?!? תקשיבי בובה, יש מצב שאת לפני מחזור....ואז ההפרשות מתגברות..או סתם.. אם אין להפרשה ריח או צבע מוזר אז הכל בסדר וזה רגיל אם יש אז תפני לרופא במהירות האפשרית ואל תקשיבי לאנשים שמדברים שטויות.

אבל בסוף היפנת אותה לרופה

ושכחת שיש לי אישה . וזה קרה לה גם . ונרות עזרו . לגבר צריך כדורים

ר ו פ א *****

מה הקשר?!מה נרות?!מה כדורים!<? מישהו אמר שיש לה דלקת?!מה אתה כבר קובע מה יש לה שם!? מה אתה רופא?!!? ואתה יודע..יש מצבים שונים...ויש נשים שונות....לא כולן אותו דבר!!! זו רשלנות מצידך להציע כזה דבר לא בטוח.... עשה טובה....שתחזור למציאות תכתוב משהו חכם.תודה. ואת.... שום נרות ושום נעליים חכי כמה זמן... אם מתחיל לשרוף או לגרד יותר מן הרגיל או שיש שם ריח שונה או צבע...לכי לרופא....נרות לא יתנו לך...מקסימום משחה לטיפול....לא רציני. יש מצב שזה סתם חרמנות יתר או תסמונת לפני מחזור...תירגעי.

אני מכיר כמה מיקרים שבאו לרופה

בקופת חולים עים חום הרופה אמר זה כלום . נתן אקמול . בסוף גמרו בבית חולים במצב גרוע . עים בריאות לא משחקים . אני אומר רופה הטוב ביותר . היא יכולה לעשות כרצונה . זו דעתי וזו דעתך . הבחורה תחליט וזהו . לכן פנתה לכאן . כול אחד והדע שלו לא? חג שמח

נועם m

New member
בלי פאניקה

לכל אישה יש הפרשות- זה החומר שמופרש מהנרתיק כשהיא מגורה מינית. מתוקה- אם את יותר חרמנית בזמן האחרון, זה יכול להסביר את זה...

היי אלונה וברוכה הבאה

הפרשות נשיות הן דבר שמשתנה במהלך החודש בהתאם לזמן שלנו במחזור. בנוסף, אצל כל אישה כמות ההפרשות הטבעית היא קצת שונה וכך גם ההשפעה של תזונה, לחץ ועוד. אם ההפרשות ממש חריגות, בצבע מאד שונה, או עם ריח מיוחד, או אם יש גירוד או גירוי כלשהו, כאב ובוודאי שאם זה נמשך זמן מה, כדאי שתלכי לרופא ותיבדקי. ייתכן שמדובר בדלקת כלשהי, בפטריה או בוירוס. שווה לראות מה זה.

למעלה