הפרשות ריריות

מצב
הנושא נעול.
הפרשות ריריות

הפרשות ריריות
שלום לכולם, אנחנו מתוכננים לנסוע השבוע לפדיוס (בעזרת השם והתורמת), ויש לי מעין הפרשות ריריות חומות שזיידמן טוען שאין לו הסבר וזה בכלל לא מדאיג אותו. יש לציין כי אני סובלת מאנדומטריוזיס וקראתי באיזה מקום שזה נורמלי שיש הפרשות חומות כי זה מהציסטות. אני פוחדת שזה שוב יכשיל את הטיפול. מישהו יודע או מכיר משהו דומה? הרירית שלי 9 מ"מ וא\ני כבר 20 יום בערך עם פרוגינובה. תודה

גולה1

New member
כן לי היה משהו דומה וגם היתה מישהי

הפרשות ריריות
שלום לכולם, אנחנו מתוכננים לנסוע השבוע לפדיוס (בעזרת השם והתורמת), ויש לי מעין הפרשות ריריות חומות שזיידמן טוען שאין לו הסבר וזה בכלל לא מדאיג אותו. יש לציין כי אני סובלת מאנדומטריוזיס וקראתי באיזה מקום שזה נורמלי שיש הפרשות חומות כי זה מהציסטות. אני פוחדת שזה שוב יכשיל את הטיפול. מישהו יודע או מכיר משהו דומה? הרירית שלי 9 מ"מ וא\ני כבר 20 יום בערך עם פרוגינובה. תודה
כן לי היה משהו דומה וגם היתה מישהי
לפני כמה ימים שרשמה שגם לה זה קרה. אני הייתי ממש יום לפני ההחזרה, בזיגי ואז שמתי לב להפרשה הזה, כאילו לפני מחזור נלחצתי מאוד ופניתי לרופא שבדק לי שהרירית בסדר. כשהכל היה בסדר הוא הסביר שזה תופעה שיכולה לקרות מרוב עודף הורמונים. אז נראה שאין לך סיבה לדאוג כל עוד הרירית בסדר. בהצלחה.

נטאשה

New member
רוית, לא יודעת לענות לך

הפרשות ריריות
רוית, לא יודעת לענות לך
אבל זאת הזדמנות נהדרת לאחל לך המון בהצלחה אם הרופא שלך לא מודאג לא הייתי מחפשת דאגה בכל זאת... תסעי עם ראש נקי ושקט ויהיה בסדר.

תודה רבה

רוית, לא יודעת לענות לך
אבל זאת הזדמנות נהדרת לאחל לך המון בהצלחה אם הרופא שלך לא מודאג לא הייתי מחפשת דאגה בכל זאת... תסעי עם ראש נקי ושקט ויהיה בסדר.
תודה רבה
אני ממש משתדלת להיות אופטימית ובראש שקט רק שלפעמים המחשבות..... לא נותנות מנוח. אבל , אני סומכת על זיידמן אז יהיה בסדר

ultras plo

New member
לי היה ככה

הפרשות ריריות
לי היה ככה
לי יש אנדומטריוזיס ולי היה ככה. אבל לדעתי זה היה כתוצאה מגלולות שלקחתי המון זמן כדי לדכא את האנדו'. כאשר ניתחו אותי שנה שעברה והוציאו לי ציסטה אז עשו לי קצת גרידה ברירית ותודה לאל זה עבר. הייתי פשוט מתוסכלת מזה שכל חודש המחזור נגמר ואז מתחילות ההפרשות החומות. לא יודעת אם כדאי לעשות החזרה אם זה. תתייעצי עם הרופא כמה פעמים. לי עשו פעם הפרייה עם ההפרשות האלו וזה לא הצליח. לא יודעת אם בגלל זה אבל זה מה שקרה.

התיעצתי עם הרופא

לי היה ככה
לי יש אנדומטריוזיס ולי היה ככה. אבל לדעתי זה היה כתוצאה מגלולות שלקחתי המון זמן כדי לדכא את האנדו'. כאשר ניתחו אותי שנה שעברה והוציאו לי ציסטה אז עשו לי קצת גרידה ברירית ותודה לאל זה עבר. הייתי פשוט מתוסכלת מזה שכל חודש המחזור נגמר ואז מתחילות ההפרשות החומות. לא יודעת אם כדאי לעשות החזרה אם זה. תתייעצי עם הרופא כמה פעמים. לי עשו פעם הפרייה עם ההפרשות האלו וזה לא הצליח. לא יודעת אם בגלל זה אבל זה מה שקרה.
התיעצתי עם הרופא
מליון פעם, ומיליון פעם הוא אמר לי שזה שום דבר ובכל הפריה שעשיתי, היתה לי תחושה שאחת הסיבות שזה לא תופס זה בגלל ההפרשות (עשיתי 8 טיפולים), גם הפעם זיידמן אמר לי שזה כלום כנראה מעודף הורמונים והרירית שלי נראית מצויין.. מה זה גרידה ברירית? אמרו לך למה יש הפרשות?

ultras plo

New member
תשובה

התיעצתי עם הרופא
מליון פעם, ומיליון פעם הוא אמר לי שזה שום דבר ובכל הפריה שעשיתי, היתה לי תחושה שאחת הסיבות שזה לא תופס זה בגלל ההפרשות (עשיתי 8 טיפולים), גם הפעם זיידמן אמר לי שזה כלום כנראה מעודף הורמונים והרירית שלי נראית מצויין.. מה זה גרידה ברירית? אמרו לך למה יש הפרשות?
תשובה
עברתי ניתוח פתיחת בטן בגלל ציסטה שנראתה להם חשודה. בסוף התברר שזו ציסטה פשוטה של אנדו'. באותה הזדמנות לפני הניתוח ספרתי להם שיש לי הפרשות חומות כל הזמן ואני מתוסכלת מכך. איזה שנה היה לי ככה. אז הם גירדו את הרירית מעט ושלחו לבדיקה םתולוגית ותודה לה' שזה הפסיק. יצאתי מדעתי מזה כל הזמן. כל חודש ניגבתי אחרי המחזור ומופיעה הפרשה חומה. אבל לעומת זה בהפריה ראשונה עשיתי את זה עם הפרשה חומה וזה לא הצליח. הרופא גם אמר לי שזה לא קשור. אבל זה מתסכל לעשות הפריה עם זה. מקווה שעזרתי לך.

עצתי לך ../images/Emo62.gif

התיעצתי עם הרופא
עצתי לך

תשלחי מייל לפדיוס על מנת שמהרנגיס תתייעץ בנושא עם תורקידס יש להם נסיון עצום, והצלחות משמעותיות ב- IVF ותרומת ביצית (74% הצלחה בשנה שעברה ב- IVF ו- 54% בתרומת ביצית) ולכן לא יזיק בכלל לשמוע את עמדתם!!!

את חושבת שהם ידעו

עצתי לך

תשלחי מייל לפדיוס על מנת שמהרנגיס תתייעץ בנושא עם תורקידס יש להם נסיון עצום, והצלחות משמעותיות ב- IVF ותרומת ביצית (74% הצלחה בשנה שעברה ב- IVF ו- 54% בתרומת ביצית) ולכן לא יזיק בכלל לשמוע את עמדתם!!!
את חושבת שהם ידעו
משהו שזיידמן לא יודע? אולי באמת שווה...

rachel or

New member
לא יודעת לענות רק יודעת

הפרשות ריריות
לא יודעת לענות רק יודעת
שאצל זידמן את בידים טובות ואם משהו לא נראה לו הוא לא ישלח אותך סתם חוץ מזה המון המון בהצלחה

אדוינה

New member
מקווה שהפסיקו ההפרשות

הפרשות ריריות
מקווה שהפסיקו ההפרשות
אולי שווה לבדוק פרוגסטרון בדם?

ultras plo

New member
לגבי הפרשות

הפרשות ריריות
לגבי הפרשות
רציתי להגיד לך שגם אני חשבתי פם שההפרשות החומות זה מהציסטות אבל לא. זה לא יתכן. פעם רופא אחד גם אמר לי וכשיספרתי לרופא אחר הוא אמר: איזה שטויות, ציסטות לא מפרישות החוצה שום דבר. אבל מה שכן זכור לי זה שאמרו לי שזה בגלל הורמונים. אז יכול להיות שזה כך באמת אצלך. תגידי, כל הפרייה זה היה לך? כי תמיד כשנתנו לי זריקות אז אחרי כ - 5 ימי הזרקה ההפרשות נעלמו לאט לאט. במיוחד בהחזרה פתאום זה היה נעלם. דרך אגב האם את נוסעת לבד או עם עוד כמה? אני מאד רוצה ללכת לזיידמן אולם פוחדת לנסוע לבד. אין לי תקציב לקחת גם את בעלי אבל האם זיידמן שולח אולי כמה ביחד כדי שיהיה קל או מה? אשמח לתשובה.

שלחתי לך מסר

לגבי הפרשות
רציתי להגיד לך שגם אני חשבתי פם שההפרשות החומות זה מהציסטות אבל לא. זה לא יתכן. פעם רופא אחד גם אמר לי וכשיספרתי לרופא אחר הוא אמר: איזה שטויות, ציסטות לא מפרישות החוצה שום דבר. אבל מה שכן זכור לי זה שאמרו לי שזה בגלל הורמונים. אז יכול להיות שזה כך באמת אצלך. תגידי, כל הפרייה זה היה לך? כי תמיד כשנתנו לי זריקות אז אחרי כ - 5 ימי הזרקה ההפרשות נעלמו לאט לאט. במיוחד בהחזרה פתאום זה היה נעלם. דרך אגב האם את נוסעת לבד או עם עוד כמה? אני מאד רוצה ללכת לזיידמן אולם פוחדת לנסוע לבד. אין לי תקציב לקחת גם את בעלי אבל האם זיידמן שולח אולי כמה ביחד כדי שיהיה קל או מה? אשמח לתשובה.
שלחתי לך מסר

אין לי תשובות

הפרשות ריריות
אין לי תשובות
מכיוון ואינני מכירה את התופעה אבל מאחלת לך נסיעה מוצלחת ושתחזרי בהיריון!!

גם לי היו הפרשות קלות

הפרשות ריריות
גם לי היו הפרשות קלות
וגם אני דאגתי עד השמים. האולטרסואנד הדגים רירית תקינה ולכן גם הרופא שלי לא היה מודאג. חישבי על דברים טובים והם יבואו...מאחלת לך בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה