הפרשות מוזרות

tati31

New member
הפרשות מוזרות

היי בנות אני מנסה להכנס להריון כבר חצי שנה בערך, יש לי מחזור סדיר מאוד והחודש עשינו הכל בביוץ הכל כמו שצריך אני מזהה את הביות שלי בהפרשות ובכאבים וגם דרך האפליקציה , ביום שישי הייתי אמורה לקבל מחזור ובמקום זה קיבלתי כאבי מחזור עם הפרשום חומות מגעילות שנמשכות עד היום ואין זכר בנתיים ממחזור , השאלה שלי איך אני מחשיבה את המחזור שלי מהיום שיהיה דימום רצוף או מהיום של ההפרשות? או שזה לא מחזור בכלל?? הלוואייי

איה1910

New member
ראשית...

אם עשית בדיקה רק בחמישי,תעשי שוב,עכשיו זה כביכול אחרי האיחור ויכול להיות שלא זיהה בחמישי.שנית במידה ולא נקלטת,את הספירה מחדש מתחילים כשיש דימום ולא הפרשות...
ישנן אפליקציות שאיתן ניתן לבדוק בדיוק את הביוץ,גם אם מתחילות הפרשות לפניי.אני משתמשת מהילדה הראשונה(יש לי 3 בנות),באפליקציה שניתן להכניס בה את חוזק הזרימה\הפרשות,לפניי מחזור והיא מראה בדיוק מתי הביוץ מגיע ומתי המחזור.בעזרתה נכנסתי להריון עם שלושת הבנות שלי,בנסיונות ראשונים.אם המחזורים שלך יחסית קבועים,היא מצויינת

איה1910

New member
אפליקציה FMC

צירפתי צילום מסך של האפליקציה,יש לי אייפון.לא יודעת אם יש גם באנדרואיד...

איה1910

New member
אפליקציה

אני משתמשת בה מעל 8 שנים,3 הריונות מתוכננים לפי האפליקציה בלבד!! מה שטוב בה שגם אם המחזורים לא סדירים,היא מחשבת סטטיסטית ומראה שינויים וגרפים שיכולים לעזור למי שיש מחזור לא קבוע.אולי אני לא יודעת להסביר את זה כמו שצריך,כמ אצלי זה עבד כמו שעון איתה,אבל רק להכנס ולבדוק את כל האופציות שיש בה.ואגב,אני לא התחלתי בגיל מוקדם יחסית,הריון ראשון בגיל 32 ואחרון בגיל 36,כך שלא היה ברור מאליו שיהיה לי קל להכנס מיד

tati31

New member
המכשפה הגיעה

היי איה תגידי איזו אפליקצייה זו?
הדימום התחיל אתמול וההפרשות ביום שישי אז ממתי אני מחשבת את המחזור?
אוףףף כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים ולא יוצא....אני לא כל כך מסתדרת עם הבדיקות ביוץ , שבוע הבא קבעתי תור לרופא נתחיל להיבדק לראות אולי יש איזושהי בעיה , מקטטה שהכל בסדר

איה1910

New member
תסתכלי...

למעלה,שלחתי צילום מסך של האפליקציה,אבל מסתבר שהיא רק באייפון.בעיקרון מתחילים לחשב מהרגע שיש ממש דימום ולא הפרשות.באפליקציה אני מכניסה את חוזק הדימום מהרגע שמתחילות אםילו הפרשות וכמו שזה נראה,היא מחשבת לי את הביוץ כ14 יום אחרי שאני מסמנת שהדימום ממש התחיל.המחזורים שלי קבועים ונורמליים והאפליקציה מחשבת לפי הנתונים שהכנסתי בהתחלה.

איה1910

New member
שולחת לך...

צילום מסך של החודש שלי כדי שתביני איך זה עובד.הקוביות האדומות שצבועות זה סימון שלי מתי התחילו הפרשות ומתי התחיל הדימום ובאיזה חוזק.כל משבצת צבועה בגוון שתואם את חוזק הדימום.ואז האפליקציה מסמנת לי בירוק את הימים שכביכול אפשר להכנס בהם להריון (או לחילופין להזהר שלא,למי שלא רוצה),הירוק הבהיר זה ימים שאולי אפשר והירוק הכהה זה היום של הביוץ עצמו.אם אעבור לחודש הבא,זה כבר יהיה מסומן לי מתי המחזור הבא ומתי הביוץ הבא וככה אני ממלאה כל חודש מתי הפרשות,מתי מחזור ויודעת מתי הביוץ.לי הצליח 3 פעמים להכנס רק בעזרת האפליקציה.מקווה שהיא תעזור לעוד בנות

למעלה