הפרשות לקופות גמל

מצב
הנושא נעול.

bijo2

New member
הפרשות לקופות גמל

הפרשות לקופות גמל
אחת מעובדות הניקיוןבמשרד שליפנתה אלי ושאלה מדוע לא מורידים לה שום הפרשה במשכורת לא קופת גמל ולא פנסיה, עד כמה שאני יודע מהחודש זה אמור להיות חובה למעסיק לנכות מהשכר של העובד ולהפריש גם סכומים משלו. נישהו יכול לענות לי על השאלות?

r66

New member
ביטוח פנסיוני מקיף צו הרחבה בענף

הפרשות לקופות גמל
אחת מעובדות הניקיוןבמשרד שליפנתה אלי ושאלה מדוע לא מורידים לה שום הפרשה במשכורת לא קופת גמל ולא פנסיה, עד כמה שאני יודע מהחודש זה אמור להיות חובה למעסיק לנכות מהשכר של העובד ולהפריש גם סכומים משלו. נישהו יכול לענות לי על השאלות?
התעשיה.הצו חל על כל העובדים והמעבידים בענפי התעשיה בישראל צו הרחבה חדש

bijo2

New member
סליחה על הבורות...

סליחה על הבורות...
אבל מה זה בדיוק אומר "ענפי התעשייה בישראל" האם זה כולל חברות כ"א שעוסקות בניקיון? ואם כן אז מה היא אמורה לעשות?

שיר ורד

New member
חברות כח אדם אינן נחשבות

סליחה על הבורות...
אבל מה זה בדיוק אומר "ענפי התעשייה בישראל" האם זה כולל חברות כ"א שעוסקות בניקיון? ואם כן אז מה היא אמורה לעשות?
חברות כח אדם אינן נחשבות
כענף תעשייתי, החוק לגבי חברות כח אדם מחייב הפרשות פנסיוניות החל מ 9 חודשי ותק אצל המעסיק או במקום העבודה (ובמקרים מסוימים מוקדם יותר), כמו-כן, אם אצל המעסיק בפועל נהוגים תנאי הפרשה טובים יותר (למשל מהתחלת העבודה) יש להחיל זאת גם על עובדי חברות כח אדם (אלא אם כן חברת כח האדם חתמה על הסכם קיבוצי מפעלי ואז יש ללכת על פיו).

bijo2

New member
סליחה על הבורות...

סליחה על הבורות...

bijo2

New member
סליחה על הבורות...

סליחה על הבורות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה