הפרשות לא ברורות

diklak

New member
הפרשות לא ברורות

היי בנות, אני לא יודעת מה קורה לי, אני ביום ה 48 מאז המחזור האחרון שלי(קיבלתי ב 30.11) ומאז לא קיבלתי.אני פולציסטית ולקחתי ביום ה5 למחזור אקקלמין ללא מעקב כך שלא ידעתי מתי הביוץ, ועשיתי בדיקת שתן ובדיקת דם שיצאה לצערי שלילית.הרופאה אמרה שאם המחזור לא יגיע עד יום שישי הקרוב אז היא תתן לי כדור לזרוז המחזור ואז שוב נתחיל אקקלמין אך עם מעקב. מאתמול בערב יש לי הפרשות נורא מוזרות שבהתחלה נדמה היה לי שאני עומדת לקבל אך אחרי כמה ניגובים זה פשוט נעלם והיום שוב פעם כשעשיתי פיפי שוב הפרשות חלבוניות ודביקות בצבע חום בהיר. מה זה יכול להיות???? אף פעם לא התחיל לי המחזור כך,אני יודעת שבגלל שלא עשיתי מעקב אני לא ידועת מתי בייצתי ואני יודעת מהבנות בפורום שלפעמים כשניקלטי יש סימנים של השרשור שמסמן התחלת הריוןכלומר הפרשות כאלו. מה לעשות לקחת את הכדורים לזרוז המחזור או להמתין עוד קצת כי אולי היה לי ביוץ מאוחר מידי???? אשמח לקבל תגובה.

diklak

New member
טאיה, הסתדר לך??? אצלי עדיין לא

לפעמיים נראה שקיבלתי ופתאום נעלם. אפילו יש לי כאבי בטן כאילו אני במחזור. אוף שיתחיל כבר כדי שלא אצטרך לקחת ארגסט ואוכל כבר לקחת את האקק'ולהתחיל עם המעקב.

אולי את מבייצת עכשיו?

לפי ההפרשות שאת מתארת יכול להיות שאת לקראת ביוץ... עשית בדיקות דם לראות אם בכלל היה ביוץ החודש?

diklak

New member
עדיכון ,זה נראה יותר כמו מחזור

ההפרשול התחילו אתמול בערב בערך ב18:00, הפרשות חלשות צהבהבות חומות כאלו. אני אמורה להתחיל לקחת אקקלמין ביום החמישי של המחזור. מתי אני אמורה לקחת ביום ראשון או ביום שני הקורב?

טאניוש

New member
הייה לי משהו דומה

גם אני עם בעית ביוץ.פעם עשיתי הפסקה בטיפולים-לא לקחתי כלום חודש,ואז חיכיתי למחזור כדי להתחיל טיפול וקיבלתי בדיוק כאלה הפרשות מוזרות.חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי...זה לא התקדם לשום מקום,לא הפסיק ולא התפתח למחזור.עשו לי בדיקת דם,ונתנו פרגלוטין לסדר את המחזור (גם איתו זה לא הסתדר בקלות). לא ידעתי שאפשר לקחת אקקלומין בלי מעקב.אצלי אף פעם אי אפשר היה לדעת איך השחלות המוזרות שלי יגיבו.

diklak

New member
שוב עידכון

ההפרשות עוד פעם נחלשות ונעשות יותר בהירות. מה זה יכול להיות? כי אם זה לא מחזור אז אני לא אמורה לקחת אקקלמין ואני גם לא יכולה לקבוע תור למעקב זקיקים. ואם זה כן מחזור??? אז למה הוא לא כמו כל המחזורים שהיו לי??????. אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה לפספס החודש את לקיחת האקקלמין ולא לעשות סתם מעקב זקיקים. עזרהההההה

בבוצי

New member
אולי תלכי לעשות מחר בדיקות

של דם - בטא, פרוגסטרון וE2 ,יחד עם אולטראסאנד, אולי יהיו לך הפתעות נעימות. וגם תדעי היכן את עומדת, אולי יש לך ציסטות?

פינקי33

New member
חוץ מזה כאבים לא אומרים כלום,

הם יכולים להצביע על הריון והם יכולים להצביע על מחזור, ובינתיים, עד שיוכח אחרת, תהיי אופטימית.

לגבי הספירה

בכל מקרה אל תתחילי לספור את הימים של המחזור עדיין. רק כשיהיה דימום של ממש. אני לא יודעת מה זה ההפרשות האלו, וגם אני בדיוק באותו נאחס. לדעתי אצלי זה אומר שהמחזור קרוב, עוד יומיים שלושה. פשוט כי כבר היה לי ככה בעבר. דיקלה, אם אין לך סבלנות אז תתחילי עם הארגסט (הרופא נתן לך, נכון?). אם יש לך עוד סבלנות, חכי עוד יומיים אולי הוא יגיע כבר טבעי.

diklak

New member
הרופאה נתנה לי ארגסט אבל אמרה

שאחכה עד יום ראשון ואם זה לא יראה לי כמחזור אז לקחת את הארגסט. אני בעבר קיבלתי כדור אחר לזרוז המחזור -אטרוגסטן, והפעם היא נתנה לי ארגסט 2 כדורים ביום למשך 10 ימים ,זה בסדר??? איך הכדור הזה??? ולמה צריך לקחת אותו כל כך הרבה זמן? אחרי שמסיממים לקחת את הארגסט תוך כמה זמן מגיע המחזור??? תודה לכל מי שיעצה לי

טאניוש

New member
זה בסדר,אל תדאגי

לא היו לי אף פעם שום תופעות מארגסט,ו-10 ימים זה לא הרבה.המחזור יגיע תוך יומיים-שלושה אחרי שתסיימי לקחת כדורים.

diklak

New member
היי טאניוש,הסתדר לי המחזור הוא

הגיע היום במלאו לאחר יומים של הפרשות חומות שהיו דומות למחזור. בכל אופן אני שמחה שהוא הגיע באופן טיבעי ושלא הייתי צריכה לקחת את הארגסט. שאלה , אני אמורה לקחת אקקלמין ביום החמישי למחזור אז אני צריכה להתחיל לספור מהיום ולא מלםני יומיים שהתחילן ההפרשות, נכון????

למעלה