הפרשה נשית

בלה96

New member
הפרשה נשית

יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא:

1. אני וחבר שלי בני 18 ועשינו סקס כבר כמה פעמים. בפעם האחרונה הוא הצליח להחזיק הרבה זמן מבלי לשפוך ואני חושבת שכמעט גמרתי אבל בסופו של דבר הוא גמר וכשהוא יצא ממני ראינו שיש לי בפתח הנרתיק חומר לבן כזה שיוצא החוצה. (אנחנו עשינו את הסקס עם קונדום). זאת אומרת שהחומר הזה היה ממני. היה חיכוך רב בנקודת הג'י והרגשתי את זה. האם החומר הלבן הזה אומר שהייתי קרובה לגמירה?

2. רציתי לשאול האם לכולכן (הבנות שבפורום) ישנן הפרשות ביום יום? כי זה מחייב אותי לשים מגן תחתון, ואם אני הולכת עם חוטיני אני לא יכולה לשים מגן תחתון וגם כשאני הולכת לחבר שלי אני לא רוצה להיות עם מגן תחתון. ממה נובעות ההפרשות הללו?

Edge of Thorns

New member
הפרשות

1. לא בטוחה אם זה אומר שהיית קרובה לגמירה, זה לא בהכרח קשור לקיום או אי קיום אורגזמה. זה פשוט אומר שהגוף שלך מאוד רצה לגמור. כשאת מאוד חרמנית המוח מסייע בכך שהוא שולח אותות להגברת אותן הפרשות על מנת שהחדירה תהיה חלקה יותר.
2. לכולן אמורות להיות הפרשות ביום יום. נכון, עדיף לשים מגן תחתון, ולחוטיני יש מגן תחתון משלו [תבדקי בסופרים למיניהם]. אלה הפרשות טבעיות לחלוטין, כמו רוק בפה וכדומה. למה הן קיימות? כדי לשמור על הרחם. לסלק דברים שלא צריכים להיכנס לרחם, לסייע בחדירה כמו שכבר ציינתי [שזה קשור לביוץ], ועוד דברים שקשה לי לחשוב עליהם כרגע. אבל זה חשוב שההפרשות האלה יתקיימו. מה הבעיה בזה שתהיי עם מגן תחתון אצל חבר שלך?

Maldini Girl

New member
רק מוסיפה

לי נגיד רוב הזמן אין הפרשות, יש לי רק בקרוב לימי המחזור. יש תחבושות מיוחדות שמתאימות גם לחוטיני, ואני חושבת שזה עדיף למניעת הפרשות על התחתון/ריח רע. תמיד אפשר לגשת רגע לשירותים ולהוריד אותן :)

Sharoman

New member
לא נורא

תבקשי מהמנהלת למחוק את ההודעה ותכתבי חדשה

הינה משהוא שירגיע אותך

קודם כל
אני מהניסיון שלי אומרת לך שהחומר שנזל היה בהחלט סימן שהגוף שלך
היה מוכן ליגמור ... תכונות פיסיות שאת אמורה להרגיש כשאת גומרת הם בדרך כלל
כשאנשימה שלך עוצרת לקמה זמן , אפוריית חושים (את לא חושבת על כולם חוץ מיזה שאת רוצה עוד משהו שאת לא יודעת מזה ) ואז את מרגישה מין פיצוץ שזה גם חלק מהאפוריה של החושים שלך ובשביל לדעת עם גמרת ... (על בטוח) תיראי עם מצב הרוח שלך טוב (את שמחה מחייכת ו"כו) (ואני מציע לך ליבדוק את הקונדום אם הוא רטוב מאוד זה סימן שגמרת

שנית ההפרשות היומייות זה טיבעי ...
אם ההפרשה צמיגה זה אומר או שאת לפני ביוץ או שאת אחרי ביוץ (זאת אומרת שאת לא ביזמן ביוץ) ואם ההפרשה דלילה ושקופה זאת אומרת שאת בזמן ביוץ ואת עלולה להיכנס להריון אם תקיימי בתקופה זאת יחסי מין את לא חייב לילבוש תחתון מגן לא מרגישים את הרטיבות הזאת בצד השני את יכולה ליהיות רגועה (אבל אם ואת עדיין לא מרגישה בנוך תיקני תחתונים בעלי שיכבת בד כפולה באזור התחתון אם תיראי שיש לתחתונים באזור הפנימי תפרים נוספים סימן שיש שם שיכבת בד נוספת

למעלה