הפרשה מוזרה

מצב
הנושא נעול.

dana123dana

New member
הפרשה מוזרה

הפרשה מוזרה
שלום לכולם קודם כל המון תודה על התמיכה, זה עוזר לדעת שאתם כאן בשבילי. אתמול (יום שבת) 10 ימים לאחר ההחזרת 3 עוברים מוקפאים התעוררתי וגליתי הפרשה חומה כמו לפני מחזור אך היא נעלמה שבמשך היום הפכה לדימום ממש מועט, הבוקר יום א' ההפרשה חזרה להיות חומה ואף החלה להעלם. מי יודע מה זה? אני חסרת סבלנות לחכות עוד 3 ימים ליום הבדיקה וממש מתוחה.

באאבו

New member
ככה אצלי מתחיל המחזור ../images/Emo4.gif

הפרשה מוזרה
שלום לכולם קודם כל המון תודה על התמיכה, זה עוזר לדעת שאתם כאן בשבילי. אתמול (יום שבת) 10 ימים לאחר ההחזרת 3 עוברים מוקפאים התעוררתי וגליתי הפרשה חומה כמו לפני מחזור אך היא נעלמה שבמשך היום הפכה לדימום ממש מועט, הבוקר יום א' ההפרשה חזרה להיות חומה ואף החלה להעלם. מי יודע מה זה? אני חסרת סבלנות לחכות עוד 3 ימים ליום הבדיקה וממש מתוחה.
ככה אצלי מתחיל המחזור

מקווה שאני עוף מוזר ויחיד בנושא הזה
ומאחלת לך המון הצלחה!

ריקי בש

New member
אל תקפצי למסקנות

הפרשה מוזרה
אל תקפצי למסקנות
אל תמהרי להספיד את הטיפול הזה מפני שכל מיני סימפטומים יכולים להעיד גם על הריון ומיותר למהר ולהסיק מסקנות- תחכי עוד 3 ימים ותעשי את בדיקת הדם ותדעי בבטחון מה קורה. חבל לוותר מעכשיו ולא נכון לדעתי. בהצלחה ובשורות טובות!!! אגב- שמעתי לא אחת גם על דימומים שנמשכו כמעט כל ההריון, אז מה?

זה יכול להיות הכל...

הפרשה מוזרה
זה יכול להיות הכל...
זו יכולה להיות ירידת הפרוגסטרון לפני המחזור
וזה יכול להיות דימום השרשה לפני ההריון
מאחלת לך את השני.

מקווה לעודד - אצלי שני ההריונות

זה יכול להיות הכל...
זו יכולה להיות ירידת הפרוגסטרון לפני המחזור
וזה יכול להיות דימום השרשה לפני ההריון
מאחלת לך את השני.
מקווה לעודד - אצלי שני ההריונות
החלו בהפרשות חומות וכאבי מחזור. מאחלת לך הצלחה.

ריקי בש

New member
בואי נמתין ביחד לבטא חיובית!

הפרשה מוזרה
אני אמורה לעשות בדיקה ביום חמישי- ואת ביום רביעי! שיהיה לשתינו בהצלחה רבה עם תוצאות בטא נהדרות והמשך התפתחות תקין לחלוטין!!!! בהצלחה!! בואי נסכם שנחזיק אצבעות אחת לשניה!!!

dana123dana

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

אני אמורה לעשות בדיקה ביום חמישי- ואת ביום רביעי! שיהיה לשתינו בהצלחה רבה עם תוצאות בטא נהדרות והמשך התפתחות תקין לחלוטין!!!! בהצלחה!! בואי נסכם שנחזיק אצבעות אחת לשניה!!!
בהצלחה

המון תודה על העידוד אחזיק לך אצבעות וכמובן אעדכן פה מה היתה התשובה. בינתיים ההפרשות באות והולכות נורא מוזר ומלחיץ תודה לכולם

dana123dana

New member
../images/Emo20.gif אני מחזיקה לך אצבעות

אני מחזיקה לך אצבעות
בהצלחה מחר ןאל תשכחי לעדכן

MIF2002

New member
קשה לומר....

הפרשה מוזרה
קשה לומר....
אצלי זה היה ככה גם כשקיבלתי מחזור לאחר טיפול כושל - הפרשות בהירות או חומות שאחרי יום יומיים התגברו, אבל גם בטיפול שהצליח זה היה ככה, ודיממתי בהריון בשבועות 4-6 לסירוגין והדימומים התחילו כמו שתיארת. אני לא התאפקתי וקניתי ערכה כזו לבדיקת הריון שאפשר להשתמש בה עוד לפני יום המחזור (כלומר לפני שבועיים אחרי החזרה). עם גיא עשיתי את הבדיקה הביתית הזו 10 ימים לאחר ההחזרה וקיבלתי תשובה חיובית. בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה !!! מחזיקה אצבעות!

ריקי בש

New member
בדיקה ביתית

קשה לומר....
אצלי זה היה ככה גם כשקיבלתי מחזור לאחר טיפול כושל - הפרשות בהירות או חומות שאחרי יום יומיים התגברו, אבל גם בטיפול שהצליח זה היה ככה, ודיממתי בהריון בשבועות 4-6 לסירוגין והדימומים התחילו כמו שתיארת. אני לא התאפקתי וקניתי ערכה כזו לבדיקת הריון שאפשר להשתמש בה עוד לפני יום המחזור (כלומר לפני שבועיים אחרי החזרה). עם גיא עשיתי את הבדיקה הביתית הזו 10 ימים לאחר ההחזרה וקיבלתי תשובה חיובית. בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה !!! מחזיקה אצבעות!
בדיקה ביתית
אפשר להסתמך עליה גם אם עושים את הבדיקה כמה ימים לפני מועד בדיקת הדם? מעניין אותי לדעת אם זה אמיתי ונכון. ז"א- יכולה להיות תשובה חיובית לפי הבדיקה הביתית, נכון? בהצלחה!!!

MIF2002

New member
אצלי היתה תשובה חיוביות עם גיא

בדיקה ביתית
אפשר להסתמך עליה גם אם עושים את הבדיקה כמה ימים לפני מועד בדיקת הדם? מעניין אותי לדעת אם זה אמיתי ונכון. ז"א- יכולה להיות תשובה חיובית לפי הבדיקה הביתית, נכון? בהצלחה!!!
10 ימים לאחר החזרה, ביום רביעי בבוקר לפני העבודה שהיה היום העשירי לאחר ההחזרה עשיתי בדיקה ביתית שהיתה חיובית - שני פסים, וביום ראשון 4 ימים לאחר מכן עשיתי את בדיקת הדם והיתה לי בטא 706. בכל אופן בהצלחה כבר איחלתי לך ??!!!! מחזיקה אצבעות!

ריקי בש

New member
כן,איחלת. תודה.

10 ימים לאחר החזרה, ביום רביעי בבוקר לפני העבודה שהיה היום העשירי לאחר ההחזרה עשיתי בדיקה ביתית שהיתה חיובית - שני פסים, וביום ראשון 4 ימים לאחר מכן עשיתי את בדיקת הדם והיתה לי בטא 706. בכל אופן בהצלחה כבר איחלתי לך ??!!!! מחזיקה אצבעות!
כן,איחלת. תודה.
בטא כזו גבוהה לעובר אחד? 706 ? מאחלת לך גם הצלחה כמובן. יש לי חברה שעשתה בדיקה ביתית ויצאה נשמתה עד שהופיע הפס הורוד בחלון הבדיקה וגם בהיר יותר מהפס בחלון הבקרה. בהחלט חיובי לדעתי כי קרה גם לי כבר בעבר שהפס היה חלש יותר מהשני וזה עדיין חיובי. כל כך קשה לי לחכות לבדיקה ולדעת איך להתמודד עם התשובה- בתקווה לחיובית כמובן. בגלל מה שקרה לי בעבר הלא כל כך רחוק. אני לא ממש יודעת מה אעשה אם וכאשר..

MIF2002

New member
בכל אופן אל תשכחי לעדכן ותזכרי

כן,איחלת. תודה.
בטא כזו גבוהה לעובר אחד? 706 ? מאחלת לך גם הצלחה כמובן. יש לי חברה שעשתה בדיקה ביתית ויצאה נשמתה עד שהופיע הפס הורוד בחלון הבדיקה וגם בהיר יותר מהפס בחלון הבקרה. בהחלט חיובי לדעתי כי קרה גם לי כבר בעבר שהפס היה חלש יותר מהשני וזה עדיין חיובי. כל כך קשה לי לחכות לבדיקה ולדעת איך להתמודד עם התשובה- בתקווה לחיובית כמובן. בגלל מה שקרה לי בעבר הלא כל כך רחוק. אני לא ממש יודעת מה אעשה אם וכאשר..
בכל אופן אל תשכחי לעדכן ותזכרי
שכל מחזור טיפול הוא סיפור חדש, עם סיכויים משלו!!!!

dana123dana

New member
יש הריון ../images/Emo51.gif

הפרשה מוזרה
יש הריון

אחיותי עשיתי זאת והמון תודות לכן עזרתן לי ברגעים הקשים, אשמח להיות כאן עכשיו בשבילכן. תודה ובהצלחה לכולכן.

MIF2002

New member
מזל טוב !!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יש הריון

אחיותי עשיתי זאת והמון תודות לכן עזרתן לי ברגעים הקשים, אשמח להיות כאן עכשיו בשבילכן. תודה ובהצלחה לכולכן.
מזל טוב !!!!

איזה חדשות נהדרות !!!!! דנה - עשית זאת !!! מאחלת לך המשך הריון תקין וקל !!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה