הפרשה לפנסיה

מצב
הנושא נעול.
הפרשה לפנסיה

הפרשה לפנסיה
שלום
המעסיקה שלי לא מעבירה כספים לפנסיה באופן סדיר . חסרים לי מספר חודשים . חברת הפנסיה שולחת מכתבים והיא מתעלמת . דיברתי כמה פעמים היא אומרת שמעבירה אבל היא לא. הביטוח שלי נפגע בגלל חוסר הרצף הזה . מי מטפל בזה במסגרת החוק ? חברת הפנסיה ? ראיתי הודעה על קנס , מי אוכף את זה ? נפגעתי כבר בעבודה ולא היה ביטוח אז לא היה את מי לתבוע מלבד ביטוח לאומי . מה עושים ?
תודה

בתלוש יורד לי כסף לפנסיה אך לא הופקד

הפרשה לפנסיה
שלום
המעסיקה שלי לא מעבירה כספים לפנסיה באופן סדיר . חסרים לי מספר חודשים . חברת הפנסיה שולחת מכתבים והיא מתעלמת . דיברתי כמה פעמים היא אומרת שמעבירה אבל היא לא. הביטוח שלי נפגע בגלל חוסר הרצף הזה . מי מטפל בזה במסגרת החוק ? חברת הפנסיה ? ראיתי הודעה על קנס , מי אוכף את זה ? נפגעתי כבר בעבודה ולא היה ביטוח אז לא היה את מי לתבוע מלבד ביטוח לאומי . מה עושים ?
תודה
בתלוש יורד לי כסף לפנסיה אך לא הופקד

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
כספים שלא מועברים לקרן הפנסיה

הפרשה לפנסיה
שלום
תודה
כספים שלא מועברים לקרן הפנסיה
1. תהיה זכאי לתבוע ישירות את המעסיקה על סכומי הקרן + ריבית והצמדה + הפסדי תשואות.
2. פנה לקרן - הקרן יכולה (וחייבת) לתבוע את המעסיק לסכומי הקרן + פיצויי הלנה.
3. ככל שחס וחלילה תיפגע, ולא תהיה מבוטח, תוכל לתבוע את המעסיק בתביעת נזיקין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה