הפרק..

splashy

New member
הפרק..

שרון מרחמת על קרטר "המסכן".. כמה עיוורת היא יכולה להיות? כנראה שתמיד עושים את הדמויות כאלה כדי שהמכה שהן יקבלו בסוף תהיה הכי חזקה ודרמטית שאפשר.. OMG איזה פחד.. שרון רואה את התמונה של מאט
ממש דז'ה וו לקטע שויקטוריה ראתה את הקירות של גארי.. ואני מניחה שקרטר/מאט מייד ייכנס אחרי זה ויתפוס אותה.. כמה צפוי.. אבל עדיין מפחיד
כרגיל, נמאס מניקל טורטליני.. אוליביה שיחקה אותה עם מערך ההסברה
אני לא מאמינה שנגמר הפרק.. המתח, המתח... עכשיו איך אני אחכה עד מחר?

ים כחול

New member
כששרון יצאה מהבקתה בסוף..

פתאום עלה לי הבזק זכרון.... דמיינתי את שרון עם מצנפת אדומה וסלסלה כמו כיפה אדומה תמימה מחכה לזאב הרע ....

בילי וראול - סיפור אהבה

זה רק אני או שהם פשוט הזמינו את זה? המבטים הלבבים של בילי, התיאורים הנוגים של בבבריאנה עליו ואיך הציל את המצב, אוף... למה הם לא התנשקו? לא בסדר! והפרק, אני מחוכרח לציין שיוויד טום נראה שווה ביותר
go David! אוליביה נותנת שיעור בביולוגיה, לא מספיק סבלתי מזה בתיכון? למה להחזיר אותי למחוזות לא נעימים?
לא ברור לי למה שרון רצתה לברוח. שהרי בפלאשבק השמיעתי (
) קרטר אמר שיש לו את התמונה של הפושע, אז איך היא יכולה להסיק מכאן שקרטר הוא איום בפני עצמו? היא הרי לא יודעת שהוא מאט. אם היא לא הבינה עד עכשיו - אין מצב שמהתמונה זה "פתאום" יתחבר לה
הקטע שויקטור עשה פרסה היה חזק (אבל למה אף פעם לא מדברים בטלפון בדיבורית? זה החינוך שנותנים?
) ושוב לא חתכו את כתוביות הסיום... הכי כיף לפזז ביחד עם המנגינה, נכון??? חבל שהפעם זה היה קצר.

pumiki25

New member
אדר! ../images/Emo45.gif

התגעגעתי לסיכומים שלך
צודק, צודק-צודק-צודק - באמת, על דמדומיי האהבה בין ראול ובילי לא הספקתי לכתוב. האמת היא (טוב, זה כי אני ריגשי
) שכשהביטו זה בזה ראול ובילי, בילי - אכן, נראה טוב במיוחד הפרק - וראוליטו, בעינו דימעה - התרגשתי. זה היה מקסים. השניים האלה חייבים "לחזור"
גם אני לא הבנתי את התגובה של שרון. נו, באמת...כיפה אדומה (יפעת'וש - אהבתי!
ו -
בדרך!) הדהימה בנאיביות שלה עד עתה - פתאום ירד האסימון? לא מובן, לא מובן כלל
וכתוביות הסיום...איזה כיף. נותן feel קצת חזק יותר לסיום, לא?

pumiki25

New member
Sherlock saves the day! ../images/Emo152.gif

"זהירות, ויק - אל תלחצי על המתג!" ...אמר פול לויקטוריה, ובכך סימן את הצלחתו הראשונה והמזהירה בתחום האבטחה וההגנה על שלום הציבור. מה עוד, שרלוק? אולי תתפוס לך כיסא, שב בנוחיות, והרצא לויק על הסכנות שבדליפת גז? חבל שגם לא המשיך להסביר לויק על הסכנה שבהצתת סיגריה בסיטואציה שכזו, בשפיכת בנזין מסביב, וכיו"ב. עצוב ככל שיישמע - I wouldn't put it behind him, אילולא לא בעט ריאן בדלת הארון והפגין נוכחות... יופי, נחמה
אז מצא הדיטקטיב המחונן את ריאן - Goodie for you! מה דעתך, גאון-הדור, לתפוס את מפתחות הרכב ול-ר-ו-ץ לחפש אחר שרון וקרטר? (קרטר בשבילו, כוונתי. כמובן שפול עדיין אינו מודע לכך שקרטר מילס הוא-הוא מאט קלארק. מדוע אני לא מופתעת?) "ובכן...אני מאמין ש...ש...רון...עשויה להימצא ב...סכ...נה..." רוץ, אידיוט!!!
(וגם אם תרוץ - לא יעזור. ויקטור יגיע לפנייך) כל סצינות שרון-ניק-לארי-קרטר-טרישה (ועתה גם ויקטור, במרדפו אחר מאט) מותירות אותי רועדת כעלה. אני לא יודעת מה אתכם - אבל נדמה לי שזו בהחלט אחת העלילות המרתקות והמוצלחות ביותר שהצליחו לטוות תסריטאיי צח"מ. ולכל מי שעדיין מגחך בעצלתיים למשמע הניתוח הפלסטי המורכב שעבר מאט בהופכו לקרטר מילס - ישנן שמועות שגם בן-לאדן עבר ניתוח שכזה. מה דעתכם - אוסאמה, צופה צח"מ נלהב?
לראשונה, אני יכולה לומר ש...כן, אני יודעת שקשה להאמין - אבל אכן נהניתי מנוכחותה של אוליביה חביבתנו על המרקע. בתור רופאה המסבירה על המצב הרפואי - היא נהדרת. מה חבל שלא כך במציאות (ובדיוק בדקות אלה - מסבירה ד"ר רויטל נימרי ממרכז שניידר, בערוץ 2, על הסוכרת - היא חוזרת מילה-במילה על דבריה של אוליביה, ועוד מוסיפה לספר על חיישן חדש לחולי-סוכרת שמטרתו להתריע מפני מצבי היפוגליקמיה והיפרגליקמיה - רמת דם גבוהה/נמוכה במחזור הדם. מפחיד!). מי מאיתנו שעבר ומכיר (חס וחלילה, ושלא יישנה), יודע שבישראל, לפחות (אינני יודעת מה לגבי ארצות אחרות - רק משערת שהמצב דומה), תצטרך לרדוף אחר הרופא גם אם משמע הדבר שקרוב משפחה ידחוף את המיטה אלייה אתה מרותק - והכול בכדי לשמוע (וזה כל מה שתשמע - אם יתמזל מזלך) משהו בסגנון "כן. מה? מי? כן, מדובר באלקטרופילמוטזיס. תסלחו לי, יש לי עוד חולים"
ואולי זו רק אני, עם נסיוני המר...? בכל מקרה - הסברייה של אוליביה מטיבים עם מוניטין הרופאים, ואני נהנית להקשיב ולהשכיל
ולעניינים אחרים, או ליתר דיוק - עניין אחר, שכן לסצינות מלקיניל אני לא מעניקה תשומת לב של ממש - את האתנחתא הקומית של הפרק סיפקו, איך לא - אסתר וקתרין הנפעמות. אוי, הן הצחיקו אותי!
וג'יל - רק רגע - let me get it straight: ג'יל לא הבינה, עד לרגע זה, ששון ניסה להתחיל איתה? מה היא חשבה שרצה - לשחק איתה בדוקים? באמת. את אישה, ג'יל - הוא גבר. THINK!

אוי אסתר אסתר....

נראה לי היא חרמנית בטירוף.... לא ראתה גבר צעיר (יחסית בשבילה) כבר שניייים... כל מה שהיא מתחכחת זה השניצל והפוטייטוס... אז איך לא תהיה מהופנטת?
כיף לראות את ג'יל באופן שונה... ג'יל הספק תמימה ספק ביישנית ספק פחדנית...

b o t t e n

New member
נצל"ש ימ"ח../images/Emo140.gif

נראה לי ששעת הכושר שלך לתפוס את קייט הגיעה, ובגדול
ויקטור מתחתן עם ניקול, אוסטין עם סמי....היא תצטרך כתף לבכות עליה

b o t t e n

New member
כן, אבל כנראה שהתבלבלתי....מי זה אז

שמככב גם פה וגם בפורום ימ"ח. סליחה, אבל מחקרים מראים שההריון פוגע בזיכרון

anatotel

New member
לא אצליח לישון הלילה

הקטע של ג'יל והילדון ההוא, אוי מזעזע. כמו לראות ילד בן 12 מנשק גוויה!

Kalla

New member
אני בטוחה שהרבה בנות 20

לא היו מתנגדות להיראות כמו ג'יל.

אוו

פול "הגבר" פורץ את הדלת בבעיטה. אולביה והצעירים מלמדים אותנו על סוכרת (מספיק טוחנים על זה בבצפר). שרון התמימה, כולם באים לעזרתה. מחר יש לי טיול שנתי שלושה ימים חבל שאני אפסיד את המתח... מקסימום אני אשלים בסוף השבוע.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מאור

ככה בדיוק הגבתי כשפול " פרץ את הדלת " הא איזה "גבר גבר " ... הטמבל הזה רק דקות מספר נראה כמי שעובד עבור ויקטוריה ולא כחוקר עצמאי ... וכמו שאמרו - קריקטורה של עצמו
אני מאד נהנית משון וג'יל הלוואי עליי להיראות "גוויה" סקסית כזו בגיל שלה
והוא חמודי (חוץ מהנזם באפו) יודע איך לגשת לאשה מסובכת כמוה . אני מחכה לרגעים איתם , סוף סוף קורה לה משו טוב אז תפרגנו קצת
מה דעתכם אסתר המיו_מת תצליח לגנוב אותו מג'יל ? אני במתח
אוליביה בפירוש אמרה לטינז לא לדכא את ראול האומלל והם מביטים בו כאילו אוטוטו הוא הולך לעולמו והם איתו ברגעיו האחרונים . מה זה ????? תחייכו , תגידו לו מילים טובות ,תסבירו שיש אלפי ילדים בעולם שמתמודדים שנים עם סוכרת ושהשד לא נורא כלכך . תפריחו איזה בלון , משהו !!!! הלווווו !!!!
הבחור עוד חי!!!!

למעלה