Sherlock saves the day! ../images/Emo152.gif
"זהירות, ויק - אל תלחצי על המתג!" ...אמר פול לויקטוריה, ובכך סימן את הצלחתו הראשונה והמזהירה בתחום האבטחה וההגנה על שלום הציבור. מה עוד, שרלוק? אולי תתפוס לך כיסא, שב בנוחיות, והרצא ל
ויק על הסכנות שבדליפת גז? חבל שגם לא המשיך להסביר לויק על הסכנה שבהצתת סיגריה בסיטואציה שכזו, בשפיכת בנזין מסביב, וכיו"ב. עצוב ככל שיישמע - I wouldn't put it behind him, אילולא לא בעט ריאן בדלת הארון והפגין נוכחות... יופי, נחמה
אז מצא הדיטקטיב המחונן את ריאן - Goodie for you! מה דעתך, גאון-הדור, לתפוס את מפתחות הרכב
ול-ר-ו-ץ לחפש אחר שרון וקרטר? (קרטר בשבילו, כוונתי. כמובן שפול עדיין אינו מודע לכך שקרטר מילס הוא-הוא מאט קלארק. מדוע אני לא מופתעת?) "ובכן...אני מאמין ש...ש...רון...עשויה להימצא ב...סכ...נה..."
רוץ, אידיוט!!!
(וגם אם תרוץ - לא יעזור. ויקטור יגיע לפנייך) כל סצינות שרון-ניק-לארי-קרטר-טרישה (ועתה גם ויקטור, במרדפו אחר מאט) מותירות אותי רועדת כעלה. אני לא יודעת מה אתכם - אבל נדמה לי שזו בהחלט אחת העלילות המרתקות והמוצלחות ביותר שהצליחו לטוות תסריטאיי צח"מ. ולכל מי שעדיין מגחך בעצלתיים למשמע הניתוח הפלסטי המורכב שעבר מאט בהופכו לקרטר מילס - ישנן שמועות שגם
בן-לאדן עבר ניתוח שכזה. מה דעתכם - אוסאמה, צופה צח"מ נלהב?
לראשונה, אני יכולה לומר ש...כן, אני יודעת שקשה להאמין - אבל
אכן נהניתי מנוכחותה של אוליביה חביבתנו על המרקע. בתור רופאה המסבירה על המצב הרפואי - היא נהדרת. מה חבל שלא כך במציאות (
ובדיוק בדקות אלה - מסבירה ד"ר רויטל נימרי ממרכז שניידר, בערוץ 2, על הסוכרת - היא חוזרת מילה-במילה על דבריה של אוליביה, ועוד מוסיפה לספר על חיישן חדש לחולי-סוכרת שמטרתו להתריע מפני מצבי היפוגליקמיה והיפרגליקמיה - רמת דם גבוהה/נמוכה במחזור הדם. מפחיד!). מי מאיתנו שעבר ומכיר (חס וחלילה, ושלא יישנה), יודע שבישראל, לפחות (אינני יודעת מה לגבי ארצות אחרות - רק משערת שהמצב דומה), תצטרך לרדוף אחר הרופא גם אם משמע הדבר שקרוב משפחה ידחוף את המיטה אלייה אתה מרותק - והכול בכדי לשמוע (וזה
כל מה שתשמע - אם יתמזל מזלך) משהו בסגנון "כן. מה? מי? כן, מדובר באלקטרופילמוטזיס. תסלחו לי, יש לי עוד חולים"
ואולי זו רק אני, עם נסיוני המר...? בכל מקרה - הסברייה של אוליביה מטיבים עם מוניטין הרופאים, ואני נהנית להקשיב ולהשכיל
ולעניינים אחרים, או ליתר דיוק -
עניין אחר, שכן לסצינות מלקיניל אני לא מעניקה תשומת לב של ממש - את האתנחתא הקומית של הפרק סיפקו, איך לא - אסתר וקתרין הנפעמות. אוי, הן הצחיקו אותי!
וג'יל - רק רגע - let me get it straight: ג'יל לא הבינה, עד לרגע זה, ששון ניסה להתחיל איתה? מה היא חשבה שרצה - לשחק איתה בדוקים? באמת. את אישה, ג'יל - הוא גבר.
THINK!