זה סבבה אלף חמוד מאד.... אם כי אני הרבה יותר יפה ממנו או לפחות ככה נדמה לי... חצי אלף
H halfelf New member 18/1/05 #21 ../images/Emo24.gif זה סבבה אלף חמוד מאד.... אם כי אני הרבה יותר יפה ממנו או לפחות ככה נדמה לי... חצי אלף
../images/Emo24.gif זה סבבה אלף חמוד מאד.... אם כי אני הרבה יותר יפה ממנו או לפחות ככה נדמה לי... חצי אלף
X X יו יו S New member 18/1/05 #22 תשים תמונה שלך ונראה../images/Emo8.gif חח אני לא ממש זוכרת את התוכנית אבל מה שכן אני זוכרת שהוא היהמאוד מעצבן
תשים תמונה שלך ונראה../images/Emo8.gif חח אני לא ממש זוכרת את התוכנית אבל מה שכן אני זוכרת שהוא היהמאוד מעצבן
H halfelf New member 18/1/05 #23 ../images/Emo6.gifאם את השם הפרטי שלי אני לא נותן בפורום אז את התמונה שלי את רוצה? D-: תאלצי לדמיין... מעצבן? אולי, לא מאד (אותי לפחות) מה שכן הוא טיפה ילד לטעמי חצי אלף
../images/Emo6.gifאם את השם הפרטי שלי אני לא נותן בפורום אז את התמונה שלי את רוצה? D-: תאלצי לדמיין... מעצבן? אולי, לא מאד (אותי לפחות) מה שכן הוא טיפה ילד לטעמי חצי אלף
ק קרחונית נמסה New member 22/1/05 #28 אממ אם לא ידעת... (; במקום לרשום כל פעם את השם "חצי אלף" אתה יכול פשוט לרשום את זה בחתימה ואז זה יופיע לבד כ-ל הזמן!
אממ אם לא ידעת... (; במקום לרשום כל פעם את השם "חצי אלף" אתה יכול פשוט לרשום את זה בחתימה ואז זה יופיע לבד כ-ל הזמן!
ל לולו המשוגע New member 18/1/05 #26 חחחח נכון../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif והכי מצחיק שהיא בכלל לא אמרה לו כלום ובסוף הוא אמר לה "איזה עיניים יפות יש לך" חח
חחחח נכון../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif והכי מצחיק שהיא בכלל לא אמרה לו כלום ובסוף הוא אמר לה "איזה עיניים יפות יש לך" חח
ל לולו המשוגע New member 18/1/05 #25 אכן:/../images/Emo60.gif והוא תמיד בוחר את זה שיותר יפה מהשניים זה שהוא בחר.. דווקא לא אהבתי, השני היה חמוד יותר:]
אכן:/../images/Emo60.gif והוא תמיד בוחר את זה שיותר יפה מהשניים זה שהוא בחר.. דווקא לא אהבתי, השני היה חמוד יותר:]