הפרק שבו היד של אריק נהיית ג'ניפר לופז... מה היה מספר הפרק? טודע
ת תותה פרוטה New member 30/1/06 #1 הפרק../images/Emo210.gif שבו היד של אריק נהיית ג'ניפר לופז... מה היה מספר הפרק? טודע
W wasted19 New member 30/1/06 #2 705 Fat Butt and Pancake Head וזה לא היה ג'ניפר לופז.. זה היה מיץ קונר.. חחחח...
S sheff2k1 New member 31/1/06 #4 דרך אגב, מה בן אפלק השאיר על היד? אחרי שקרטמן מתעורר ורואה שהיד שלו שכבה עם בן אפלק, הוא רואה שנשאר לו איזה חומר חום ומגעיל על היד..................אם זה היה חומר לבן הייתי מבין מה זה, אבל חום...? הדבר היחיד הרלוונטי שאני יכול לחשוב עליו שהוא בצבע חום זה חרא.. מה זה זה?
דרך אגב, מה בן אפלק השאיר על היד? אחרי שקרטמן מתעורר ורואה שהיד שלו שכבה עם בן אפלק, הוא רואה שנשאר לו איזה חומר חום ומגעיל על היד..................אם זה היה חומר לבן הייתי מבין מה זה, אבל חום...? הדבר היחיד הרלוונטי שאני יכול לחשוב עליו שהוא בצבע חום זה חרא.. מה זה זה?
W wasted19 New member 31/1/06 #5 ואללה? לא שמתי לב.. חשבתי שמין הסתם זה לבן.. חחחח.. הוא לא אמר באיזה קטע "ben aflak spooge.." ? יחקור תעניין חחח
ואללה? לא שמתי לב.. חשבתי שמין הסתם זה לבן.. חחחח.. הוא לא אמר באיזה קטע "ben aflak spooge.." ? יחקור תעניין חחח
ת תותה פרוטה New member 1/2/06 #8 את ה'חומר הלבן' לא רואים../images/Emo210.gif אבל החום זה בעצם השיער של ג'ניפר..