הפרק של 6pm-7pm

הפרק של 6pm-7pm

אני יודעת שיש שרשור לזה, אבל הוא שרשור שלא קופץ... תהיתי אם מישהו יכול לתת לי recap של הפרק? או לפחות להפנות אותי למקום שיש בו אחד כזה? אני יודעת שאפשר גם להוריד את הפרק מהאינטרנט אבל אין לי כוח.
בכל מקרה אני אשמח המונים אם תתנו לי אינפורמציה!

unb®eakable

New member
כנסי לערוץ 10

למה את לא נכנסת לאתר של ערוץ 10 וקוראת. http://www.israel10.tv/

בבקשה תקציר רק בשבילך ../images/Emo13.gif

בפרק לפני שבועיים טדי ירה באיש עם הכובע האדום והוא מת כמובן. אז לפני שהוא מת הוא נתן לג'ק נקודות ציון ואליהם ג'ק הולך עם מייסון. קים באה לביתו של ריק בשביל עזרה כדי למצוא את טרי ופרנק (אחיו של דן) שם במצור את שניהם (קים וריק) עד שדן יבוא עם הכסף מהעסק החרון של החטיפה. אבל הוא לא ידע שבעצם דן מת עד שקים גילתה לו והוא החליט לשדוד את שני האנשים שצריכים לבוא עם סמים. את הסמים האלו הוא היה אמור לקנות אבל מכיוון שהוא הבין שדן מת ואין שום כסף הוא נולך לגנוב את הסמים. בסוף כששני האנשים עם הסמים באו התגלה שבעצם הם שוטרים במסווה שמנסים לתפוס את פרנק. וככה העניין הזה נגמר כשלא ידוע לנו מה תעשה קים אלא רק בפרק הבא. בנתיים נינה חזרה אל CTU וגילתה מטוני שטרי וקים נעלמו. טרי שעדיין לא נזכרה בשום דבר חזרה לביתה בעזרתו של הדוקטור שלה. כמובן כששניהם חזרו הרוצח השלישי גם כן הגיע לביתם. הרוצח הרג את איש הקשר של CTU שבא לבדוק אולי טרי חזרה לביתה. לאחר שטרי ראתה כמה מהתמונות שלה עם ג'ק וקים היא התחילה להיזכר מה קרה לה אבל בדיוק אז נכנס הרוצח לבית, פצע את הדוקטור (לא ידוע מה מצבו) ועמד להרוג את טרי אבל בדיוק אז הגיע טוני!!!!!!!!
הגיע בזמן להציל את המצב והרג את הרוצח. אצל פאלמר לא קרא משהו מיוחד חוץ ממסיבת העיתונאים ולעיתונאים הוא היסביר את כל העניין על הרצח של קית'. הפרק נגמר כשג'ק ומייסון הגיעו למקום שקיבלו מנקודות הציון של בחור עם הכובע וראו מסוק שאף מעליהם והבינו שעוד משהו יודע שהם שם חוץ מהם ונינה. אני מאוד מקווה שהסברתי לך את זה בברור ואני מקווה שתביני משהו מהסיכום שלי אליך

למעלה