הפרק של יום ראשון

גויבה

New member
הפרק של יום ראשון

קודם כל שמתי לב שאין פרק עד עכשיו בעונה העשירית שממש לא אהבתי כולם היו ממש חמודים דבר שני שמתי לב היום לכמה שיפורים ונתחיל עם הראשון דילן למרות שהיום הוא היה בתפקיד מזערי מהרגיל אבל זה הספיק להזכיר את דילן של העבר ובמיוחד הקטע החמוד של הריקוד עם גינה גאנט - שמתי לב היום לממש שיפור אצלה והיא הייתה ממש חמודה עם הקטע של הפגישה השביעית והיא לא עשתה כל כך הרבה רעש מזה שסטיב שכב עם המטפלת מאט - כן כן אכזבה היום הוא פשוט היה מעצבן ואיזה חוצפה שהוא מטיף מוסר לקלי (האמתי היא צודקת זה נראה לי ממש מוזר לתרום זרע למישהו שאתה מכיר!!!) נוח -גם שיפור קל אבל איזה פחד היה בסוף וואי וואי וואי!!! דמות אהובה - דילן מגיע לו פשוט הוא היה שקט הוא לא נתן כסף למרות שביקשו ממנה (כל הכבוד המשך כך) והוא פשוט התאים לגינה בפרק הזה דמות שנואה -אולי החברים של נוח אין לי עוד רעיונות אוף כלכך רואים שדונה ודיויד מתאימים אוף שיהיו כבר חברים!!! קטע אהוב - הקטע של גאנט וסטיב בלונה פארק (קטע חמוד ומשחק מדליק) קטע שנוא - אמממ כל הקטעים של החברים של נוח אוף איזה מעצבנים וגם הקטע שפשוט דונה נכנסת לדירה ורואה את קלי ואומרת היי וממשיכה (היא יכלה לפחות לומר משהו)

shanyz

New member
מסכימה איתך! דילן היה ממש ממש חמוד

בפרק הזה! ככה אני הכי אוהבת אותו..
עם רעיונות מקוריים, חמוד כזה.. וג'ינה, פתאום נהייתה קדושה.. אבל מה נסגר עם השיער!? איכס, ממש לא יפה הפוני הזה.. דונה הייתה דווקא חמודה בפרק הזה, חוץ מהקטע שאמרת שהיא אל התייחסה ממש לקלי... אבל אחר כך שהיא אמרה שהיא לבד בחנות, לבד בלילות,ף לבד כל המזן.. היה לי נורא עצוב
דיוויד חמוד! אני שונאת את נוח... הכל באשמתו!! והחברים שלו, אמאלה!!!
קלי הייתה טיפה אנוכית היום, אבל ממש ממש הבנתי את הצד שלה... אז...לא יודעת מה להחליט לגביה.. וג'נט- הייתי בשוק!! הייתי בטוחה שהיא תעשה מזה ריב עם סטיב בגלל דארבי.. הייתי בשוק שהיא לא עשתה:-9 חחההה יאלה, למישהו יש תמונות מהפרק?

crazy4tc

New member
אז ככה:

קטע אהוב: דילן וג'ינה... איזה חמווווודים!! אבל זה לא אומר שמגיע לה אותו!! אפילו שהיום היא אמרה שהיא היתה כלבה רק בגלל אמא שלה... אז עכשיו היא חמודה ואפשר אפילו להבין אותה קצת... דמות אהובה: דילן בגלל מה שהוא עשה ג'ינה כי באמת באמת מגיע לה! וגם דיויד שהיה חמוד ותומך... דמות שנואה: אח של מאט בגלל הפנים... הן דורשות סטירה!! :) ודארבי- איזה שמרטפית תעשה בזמן שהתינוק נמצא למעלה?! קטע שנוא: אמממ... לא ממש היה כזה... אה ולפני שאני שוכחת: קרדיט מיוחד לג'נט על שהיתה כל כך סבלנית למרות שבמצב כזה היה מגיע לה להשתולל וסטיב היה צריך קצת להתחנן שתסלח לו... והקטע בסוף עם הפגישה השביעית היה ממש ממש חמוד!!

גויבה

New member
במיוחד בשבילכם

קבלו כמה תמונות של הפרקים של יום חמישי ושל יום ראשון (ששודרו כבר אין צורך לדאוג) בתאבון!!!

Ez sLeeP

New member
ובכן,

היא משחקת בסדרות ספלינג לרוב.. גם ב'טיטאנים'.. אבל אני אבדוק זאת עבורך..

למעלה