הפרק של יום חמישי שעבר..

הפרק של יום חמישי שעבר..

היה ממש מרתק הראו שם מישהו שרצח בלי אבחנה ובסוף התברר שהמוח שלו נאכל על ידי עגבת וחברת הביטוח לא ידעה אותו על זה! שלכם חנה גונן

Nimst

New member
כן, אני זוכרת את זה

מפחיד

בסוף הפרק כבר לא ידעתי..

אם מי להזדהטת ועל מי לכעוס,על הרוצח או על חברת הביטוח. שלך חנה גונן

Nimst

New member
הרוצח היה די מסכן

זה בכלל לא היה בשליטתו, נדפק לו השכל. הוא לא יכול לקחת על זה אחריות..

tomersde

New member
חברת הביטוח אשמה

היא ידעה שיש לו עגבת שהיא "sexsualy transmitted deseas" והיתה להם חוב לדווח עליה לאדם ולרשיות.

garsia

New member
אה! ספויילר!

באמת תהיתי למה לא דנים פה על פרקים, לדעתי הפורום יהיה הרבה יותר שוקק חיים, וגם ימלא את מטרתו, אם יהיה דיון על הפרק של אתמול בהולמרק כל יום. ככה נוכל לדסקס על הסדרה, ולא רק להמשיך לכתוב הודעות כמו "וואי, איזו סדרה טובה זו חוק וסדר, נכון?". ובנוסף, אני חושב שלפני שמספליירים, או יותר נכון... מגלים סוף של פרק, או מי הרוצח, צריך לשים את סימן האזהרה
ספויילר, או לפחות להגיד שזה ספויילר.

Nimst

New member
מסכימה

בקשר לסימן ה|ספוליר| כשיש ספוליר בהודעה. זה רעיון מצויין לפתוח כל יום דיון על הפרק שהיה בערב לפני, ובאמת חשבתי על זה כשפתחתי את הפורום. העניין הוא שבכמה הימים האחרונים לא יצא לי לראות את הפרקים עקב מגנים ומבחנים.. (את הפרק של אתמול במקרה הקליטו לי, אז אני אראה יותר מאוחר). בכל מקרה, מי שראה את הפרק יכול לפתוח את השרשור (שיכלול תקציר + חוות דעת), זו לא חייבת להיות אני..

תומר185

New member
חדש כאן

היי! סליחה, אבל מה ההגדרה העברית המדוייקת של ספויילר? ואם אפשר, מישהו יודע מתי חוזרות עונות חדשות של חוק וסדר? הבנתי ששלחתם מיילים ליס ולערוץ 10? מה עם ערוץ 1? לו יש 2 סדרות!! יש סדרות של חוק וסדר שמתוכננות להגיע? מישהו ראה את הסדרה החדשה שדומה קצת (קצת) לחוק וסדר בערוץ 10 ביום חמישי. שכחתי את שמה. היתה די טובה. אבל מלאה בפרסומות כל שתי דקות. תומר חדש כאן

Nimst

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ספוילר - אין לי הגדרה מילונית, אבל הכוונה לחשיפה של פרטים מהסדרה (במקרה הזה) שמקלקלים למי שעוד לא ראה (Spoiler מלשון to spoil, לקלקל). לערוץ 10 דווקא לא שלחתי אימייל, מפני שאין שום דרך ליצור איתם קשר דרך האתר (
), אבל לערוץ 1 שלחתי ואפילו קיבלתי תשובה. פתחתי על זה הודעה חדשה, אז תבדוק. סדרה שדומה לחוק וסדר בערוץ 10 ביום חמישי?.. פירוט?

תומר185

New member
עשיתי חיפוש ולא מצאתי

תודה! האם תוכלי לשלוח לי את הלינק להודעה או פשוט לומר מה היתה תשובת ערוץ 1 ? בלי שום קשר אנסה לבדוק איך יוצרים קשר עם ערוץ 10. תומר.

תומר185

New member
תודה רבה

תודה רבה. חיפשתי ערוץ 1 וגם ערוץ אחד. לא חשבתי לחפש "הערוץ הראשון" חחחח. ואגב ערוץ 1, חוץ מחוק וסדר וספורט אין לי באופן אישי שום דבר לחפש שם. (אני מניח שהפורום הזה, דווקא בעד הערוץ הלא מעודכן הזה)

danielhope

New member
כן ראיתי אותו כבר פעמים

לדעתי היה צריך להיכנס יותר חזק בחברת הביטוח...

Aussie Girl

New member
זה היה פרק ממש טוב!

אני זוכרת שראיתי אותו כבר פעם... מה דעתכם עם הפסיכולוג שהם הביאו למדור?!

למעלה