הפרק של ה-20.5

kerenosh

New member
הפרק של ה-20.5

אוקי הפרק נחמד אבל לא מעניין כמו אתמול. רונה מושלמת כרגיל ויונתן היה ממי חוץ מהחולצה המגעילה החומה.... דורון המדהיםםםםם ואבנר מכוער ומאיה עם גזרה יותר מידי גבוהה... שלומית התרנגולת וורדה המסכנה איזה דפוק מיכאל שהוא סיפר לה... ודורון תפסיק להאמין לסמדר!! נכון אני צודקת?

kerenosh

New member
משהו להוסיף...

יונתן עלה כמעט עד הסוף על סמדר.... כל הכבוד! ישר כוח!

kerenosh

New member
עוד משהו להוסיף...

אלי מרקו דיי עם המכנסי עור! get over it!

kerenosh

New member
עוד משהווו להוסיף.....

שיונתן יתן את הכתובת לדורון ואז דורון ילך לרונה ואז הם יתנשקו ואז... יהיה שמח!

kerenosh

New member
עודדדדדדדדדד משהו להוסיף...

אני אוהבת את החולצה של גידי- השחורה עם הלבנה. יופי גידי אתה מתקדם

kerenosh

New member
אל תהרגו אותי...

רונה הייתה לבושה מאוד יפה!! הג´ינס והגופיה האדומה ואז מעל הזה האדום.. מהממת

Pinki Girl

New member
חחח

לא השארת לנו בכלל מה להגיב... או שכן אבל אני לא זוכרת כרגע...

pompii

New member
דרך אגב...

זה שאמרו שתבוא מישהי חדשה שתהיה עם דורון, זה נכון? ואם כן, זאת זאתי שדיברו עליה היום, יכירו אותה לדורון???? תגידו לי שלאאאאאאאאא דורון ורונה=
לנצח!

kerenosh

New member
אז ככה

כן זה נכון אבל הוא יהיה עם ענת שהיא תהיה קרובת משפחה של עמרם

Pinki Girl

New member
אז ככה../images/Emo58.gif

תבוא מישהי , בת דודה של עמרם והוא יכיר לדורון אותה אבל לא יצא מזה כלום כמה פגישות (אני יודעת את זה בזכות הספר)

ענת ענת ענת ענת......../images/Emo58.gif

בת דודתו של עמרם, בת זוגתו של דורון לכמה פרקים.... אפילו תהיה נשיקה.... וזהו, עד כמה שידוע לי... הכל באשמת עמרם! צב שכמותו שימצא חיים!!! מה הוא נטפל לדורון??? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

kerenosh

New member
אל דאגה

בסוףף רונה ודורון המושלמים יהיו יחד כיאילו דהההה ספרי לי על זה..

michal13

New member
משהו להוסיף בחזרה לקרנוש

את צודקת! שוב! הלואי שכל מי שצריך לדעת ידע ומי שלא אז לא...... ושהכל יהיה מושלם..... למרות שהאקשן הוא תעסוקתנו כל יום בשעה 20:05 לחיי האהבה רונה מאירי ד ו ר ו ן קדמי אלכס ושלומית החמודים אתי ויונתן החביבים דורון ורונה המושלמים, קרן ואופיר אתן צודקות............. אבל אני לא חולה על רונה כמוכן!!!!

michal13

New member
הפרק של ה 20.5

הייייי את בהחלט צודקת!!! כל מה שאמרת נכון ובעיקר העניין עם מיכאל, באמת לא היה צריך לספר לוורדה הסתומה שתרוץ לספר לסמדר הבת זונההההההההה!!!!!!!!! ביי

kerenosh

New member
אני תמיד צודקת

כיאילו דהההה ספרי לי על זה... רונה+דורון=אהבה גדולה

michal13

New member
נכון...

רונה ודורון הם באמת זוג מתאים ומושלמון.... הרי כולם יהיו מרוצים אם: גידי+כלנית מאיה+אבנר מיכאל+ורדה שלומית+מיכאל סמדר+אלי מרקו יונתן+אתי דורון+רונה דורון+רונה דורון+רונה ספיר+יותם שני בלונדינים...

למעלה