הפרק של היום

צוף בו

New member
הפרק של היום

היה היום? פיספסתי, מישהו יכול בבקשה לרשום לי תקציר?

YaRoN Tribe

New member
תקציר - פרק 14

רואים את ריאן מחביא משהו בכיס של החולצה שלו בדיוק כשסלין מתעוררת, ואז היא שואלת אותו איפה הוא היה בלילה והוא הסתלבט עליה שהוא היה במועדון והם סיכמו בסוף שהם יבלו בלילה. אבוני באה אל פרייד ומבקשת ממנו לדבר עם בריי שיפסיק להתייחס אליה ככה. פרייד בא אל בריי ואומר לו שאמבר שונאת אנשים ששונאים אנשים אחרים ואומר לו לסלוח לאבוני. ריאן, אלי ואליס מתחילים להפיץ את הכרזות שהם הכינו לחיסול הנבחרים. כרזה אחת מגיעה אל השומר והוא מצווה על לוק למצוא מי אחראי על הכרזות. לוק לומד עם סלין על זוט והיא מספרת לו שהיא במצב לא טוב עם ריאן והוא מעודד אותה. מיי מספרת לטרודי על הביקורים הסודיים של טאי סאן אצל השומר, טרודי רותחת. לוק תופס את אלי תולה כרזה, ואחרי שיחה איתה הוא אומר לה שהפעם הוא יוותר לה, אבל בתנאי שהיא תפסיק. אבוני הולכת לבקש סליחה מבריי. לקס מוציא את הבגדים של הנבחרים שהוא לקח פעם בדיוק כשאבוני באה, אבוני מדברת איתו על מה שהוא הציע לה כשהם היו ביער, הוא דוחה אותה ואז היא רואה את הבגדים ומזהירה אותו שלא יילך לטאי סאן שוב. טרודי מטילה על מיי משימה לברר מה השומר עושה עם טאי סאן. טרודי באה וצועקת על טאי סאן שתעזוב את השומר. בסוף הפרק טרודי נכנסת לחדר של השומר בדיוק כשהוא באמצע מדיטציה, ואז היא אומרת לו שהיא מבינה שהוא בודד, אבל הוא לא צריך את טאי סאן. המשך בפרק הבא...

uuu8

New member
מאיפה אתם משיגים את התמונות האלה?

מה אתם מצלמים מהטלויזיה? חחחחח אני משתגע אתם מביאים תמונות של כל חלק שבא לכם מהסידרה גם אני רוצה! חחחח
טוב אז ככה...איך אתם משיגים את התמונות האלה מתוך הסדרה?

יש את האתר הישראלי של השבט ו...

עוד כל מיני אתרים מהעולם של השבט ואנחנו פשוט שומרים משם תמונות. תכתוב בגוגל "השבט" או the tribe וכבר תימצא כל מיני..

perfect for you

New member
אם משהו רוצה..

הקלטתי את הפרק הזה כי לא יכולתי לראות אותו בזמן... הוא באיכות די גרועה.. אני מודה אבל זה עדיב מכלום! אז.. תנו לי תכתובת דואר לקטרוני שלכם ואני אשלח לכם.. =]

perfect for you

New member
חוזרת בי..=[

יש לי בעיות במחשב, והוא לא קולט את הדיסק והצריבה.. אם למשהו יש רעיון אחר אז בכיף..

למעלה