הפרק של היום!!!

shirakl

New member
ובשבילו היא עזבה את יונתן?

תמיד חשבתי שהוא מכוער, אבל עכשיו הוא לגמרי דוחה אותי!

בדיוק בשביל זה ....

בסידרה יש מתח יש צחוקים ויש גם גועל זאת היתה המטרה של המפיקים להגעיל את הצופים !!!!אני מקווה שזאת היתה הפעם האחרונה שככה מזעזעים אותנו !

deep ocean

New member
עמרם ממש מעצבן אותי.

יש עוד מישהו שהוא מעצבן? הוא מניפולטור מעצבן.

beka69

New member
כן!!!!!

וואי את לא יודעת כמה..... אני פשוט לא יכולה לסבול ת´פרצוף תחת התקוע שלו... עם כל הנסיונות האלו שלו לפתות את גלית כל הזמן.... מישו צריך להרוג אותו כבר ומשו.... ותחשבו... אם הזדעזעתם רק מהחלק העליון תחשבו איזה בחילה הייתם מקבלים אם החלוק היה נופל..... נכון מגיע לגלית עונש.... אבל עמרם???? אמאלה!!!

deep ocean

New member
והוא ממש מתמרן את גלית

אוף......כזה חלקלק!!!! והחלק העליון שלו באמת מזעזע!!

ברבורה

New member
מזל שלא הראו את התחתון...

casperit

New member
הוא מגעיל

אפילו על גלית הוא עובד בהתחלה הוא אומרלה לעשות דברים ואחרי זה למה עשית אותם??? ואתמול שהוא אמר לאלכס, זה היה בכוונה, טוב לא נורא לפחות יונתן ואלכס ישלימו, מבחינתי זה יהיה הרגע הכי טוב בסדרה! יעל

shirakl

New member
לא הכי טוב, אבל אחד הטובים

ליונתן מגיע הטוב ביותר! הוא פשוט חמוד ומקסים, ויש לו נשמה זהב!

shirakl

New member
לא נראה לי שיש מישהו שהוא לא

מעצבן אותו... הוא גועל נפש! אני אל אוהבת את גלית, אבל בגללו אני ממש מרחמת עליה! למה הוא עושה לה את זה? למה הוא הורס אותה ככה? הרי זה ברור שכשהכל יתגלה הוא ינטוש אותה כדי שהאשמה לא תיפול עליו!

BAR 666

New member
נננננככככככככווווווווווןןןןןןןןןןן

מממממממממממאאאאאאאאאאאווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדד מממממממממממאאאאאאאאאאאווווווווווודדדדדדדדדדדדדדד מממממממממממאאאאאאאאאאאווווווווווודדדדדדדדדדדדד מ-א-ו-ד מ- א- ו- ד-
בחיים לא ראיתי גוף כל-כך ..............גועלי לאקי ...........גם הפנים לא משהו הוא נראה כמו========>

למעלה