הפרק של היום

הפרק של היום

(מה המספר שלו בכלל?) בכלליות לא היה לפרק פואנטה של ממש. לא הבנתי מה הם מצאו בסוף. ומי היה הליוויתן. הם מצאו עיר מנייטורית ולווייתן זוהר ולא אכפת להם? מוקונה הוא סלולרי מהדור השלישי- גם תקשורת (במסלול משפחה..), גם מכשיר מעבר בין עולמות. גם חקיין. גם שחקן תיאטרון. גם מכ"ם קסם. מה הוא לא? חלק גדול מהפרק היה על הזכרונות של סאקורה. בגלל יוקו היא לא זוכרת את שאורן. מה לעשות, כולם צריכים לשלם ליוקו, בלי יוצא מהכלל (ובגלל זה ווטאנוקי הוא בערך העבד שלה (קראו הוליק!!)) . רואים איך סאקורה ושאורן הכירו. בפרק היה השוואה בין מה שהיא זוכרת למה שהוא זוכר. (קיטש) אבא של סאקורה (המלך לשעבר) הוא קלאו ריד, יוקו מכירה את קלאו ריד (ולא ממש אוהבת אותו). האם יש קשר בין יוקו לסאקורה? וזה מוביל לשאלה אחרת- מאיפה כולם מכירים את יוקו?

Ruby Moon

New member
פרק מס' 12

אני אחשוב על שאלותיך ואחזיר לך תשובה בהקדם האפשרי

msinai

New member
נראהלי שאני יודעת את התשובה לליויתן

אני חושבת שהם אמרו בפרק שהלוויתן הוא ה'שמש' שמאירה את העיר שנמצאת מתחת למים, במקום השמש שבחלל.
מקווה שעזרתי

Mor L

New member
וואי איזה פרק!!!

אבא של שאורן ואבא של סאקורה פשוט כוסונים!!!!!! אבות לא אמורים להיות כאלה חתיכים!!!! זה לא הוגן!!! לנשום... להירגע.... להכניס אוויר... להוציא אוויר.... פוווו..... אוקי... ננסה להיות תרבותיים... אהם... יש לי תיאוריה מעניינת לגבי טויה: אם בסאקורה הוא והחבר שלו זוג אוהבים אז גם בטסובאסה הם כאלה?...

מית צאן

New member
אכן כן^_^../images/Emo119.gif

אם את ראיתי את הפרק הראשון, אז היה קטע שיוקיטו אמר: "הם חברי ילדות כ"כ טובים." טויה: "אנחנו יותר מחברי ילדות, נכון יוקיטו?" יוקיטו: "טויה..." ואני: |מזילהריר|

Ruby Moon

New member
אמממ אבל..

זו לא סדרת יאויXP כי אם כע אני לא רוצה לחשוב על מה שיקרה שם ועל כמה חברות שלי חח

Sakura Kinomoto

New member
D:זה עוד אחד מ101(נראה לי0.0)...

של מוקונהDDD:::: למה יוקו לא אוהבת את קלאו...נראה לי שלפי המנגה הם היו ידידים ושותפים..לא?0.0אל תעיזו לספיילר!!*מרימה מחבט אדום* זה לא פילר0: זה היה גם במנגה..אהבתי את הפרק..כי הוא הראה כמה יש לגלותDD::: וכמה שזה יפע וכיףD:

Sakura Kinomoto

New member
קראתי מה?0.0 אה וטעיתי :אחד ממאה...

ומשו הכישרונות החבואים של מוקונהD:

Ayelet chan

New member
את הקטע הזה, במאנגה.

קראת אותו? יש קטע דומה, אבל הם לא יורדים מתחת למים. הם באים, אין נוצה, הולכים.

Sakura Kinomoto

New member
לא הייתה נוצה במנגה...

אבל כל השאר נראה לי אותו דבר0.0 שאורן פלאשבקים סאקורה פלאשבקים ושאורן מוצא עיר קטנה מתחת למים זה יפע^^

LoVe in Ron

New member
זה היה! ~ספוילר~

אבל אני לא יכולה לחפש איפה ;,; בכל מקרה, זה היה... רק שבמנגה שאורן ראה את העיר הקטנה לבדו, בלי סאקורה. אבל זה היה, את לא זוכרת? זה היה כלכך מצחיק XD כששאורן יצא מהמים ומוקונה אמר "שאורן!##%^ סאקורה היא..." ואז היה צריך לעבור לפרק הבא/ הווליום הבא כדי לראות מה קרה לסאקורה. ואז מוקונה אומר "היא ישנה ^,^" ושאורן מזה נבהל XD ואז מוקונה (קאוואי 3>) אומר "זה עוד אחת מ-102 הכשרונות הסופר סודיים של מוקונה! ^,^" טיהי 3>

למעלה