הפרק של היום

morgold

New member
הפרק של היום

ברוק הייתה קצת מעצבנת היום... ואני מרחמת על סטפני! מסכנה,איך היא בכתה פעם ראשונה שאני רואה אותה בוכה ככה ואני כמעט בכיתי גם

girlontop

New member
הפרק היומי

בינוני, מלבד הסצינה בין רידג' לסטפני.
ציפיתי ליותר מברוק - היא היתה יכולה להיכנס באמ-אמא של ג'קי, להשתולל ולזרוק כסאות - בכל זאת התשעה חודשים האחרונים היו גיהנום בשבילה - אבל ברוק היתה די עדינה איתה. ג'קי היתה קצת מפחידה ומשוגעת בפרק הזה, לא אהבתי.
הסצינה בין ניקי למאסימו היתה משעממת ומיותרת.
מה זה הלכלוך על הסנטר של קלארק? שיתגלח ומהר!
סאלי היתה מצחיקה כהרגלה והשמלה באמת היתה מזעזעת.
רידג' וסטפני הצילו את הפרק. למען האמת, אין לי צד מועדף בויכוח ביניהם - שניהם צודקים. רידג' צודק בכך שהוא לא יכול יותר עם כל השנאה הזאת שמרעילה את המשפחה שלו. סטפני צודקת בכך שהיא פשוט לא יכולה לאהוב את ברוק וכבר מאוחר מדי ליחסי חותנת-כלה מושלמים או אפילו נורמליים - יותר מדי קרה בעשרים שנה האחרונות. רידג' צריך להבין שלא הכל בחיים זה שחור או לבן והוא לא יכול לדרוש מסטפני יותר מדי. מה שכן, הוא בהחלט יכול לדרוש ממנה לשפר את התנהגותה ולנסות או לפחות להעמיד פנים. קשה, אבל חייבים בשביל לשמור על השפיות.
מצד אחד ריחמתי על סטפני, אבל היא חייבת לרדת כבר מהאובססיה הזאת בקשר לרידג' (ואגב, רידג' אובססיבי לגביה גם כן). היא אמרה לו I've never loved another MAN like I've loved you - זה התפספס לגמרי בתרגום: "אף פעם לא אהבתי שום אדם כמוך" - אדם במקום גבר. המשמעות התעוותה לגמרי. סטפני אובססיבית לגבי רידג' בצורה חולנית והגיע הזמן שזה ייפסק. הבעיה שרידג' תמיד משאיר את כל המאוהבות בו קרוב אליו...
קטע גדול נרשם כשרידג' אמר לסטפני "הדם שלך, שלי ושל ברוק זורם בתינוק הזה" - החלחלה שעברה בסטפני כשחשבה על הדם שלה מתערבב עם דמה של ברוק היתה מצחיקה בטירוף. כפיים לסוזן ולרון ששיחקו מצוין בסצינה הזאת.
ועוד משפט שצריך לגזור ולתייק: "את אפילו גרועה יותר מסטפני" (ברוק לג'קי). מי האמין?!

S c a r l e t t

New member
מגיע להם אוסקר../images/Emo70.gif

רון וסוזאן באמת היו מעולים היום, הייתה סצינה נהדרת ומרגשת. וטלי, גם אני שמתי לב לקטע שסטפני אמרה לרידג' שהיא לא אהבה שום גבר כמוהו, חולני למדי אם תשאלו אותי, אבל בעצם תמיד ידענו שיש איזה צד כזה למערכת יחסים בינהם שאר הפרק היה משעמם בטירוף, הסצינה בין ברוק לג'קי הייתה יכולה להיות טובה יותר והייתי מצפה מברוק לקצת יותר שיחרור עצבים וקיטור על ג'קי בהתחשב בעובדה שהיא הרחיקה אותה מרידג' כ"כ הרבה זמן ומנעה מהם את כל תקופת ההריון של הילד הראשון שלהם ביחד...אבל כנראה שמצידה משפט כמו "את יותר גרועה מסטפני" זה הפאנץ' ליין...שיהיה... סאלי נראתה מגוחכת אבל מצחיקה כהרגלה וזאת מחמאה...אל תבינו אותי לא נכון
קלארק נראה נורא עם הדמוי זקן שלו, שיתגלח ומהר
ועל ניק ומאסימו באמת שאין טעם להגיב מרטב שהסצינה הייתה מיותרת

לינה18

New member
לטלי

אז מה, שמת לב שהפעם לא אמרת אפילו מילה רעה אחת נגד ריג'?
ולמרות שלא הכי אהבתי את הסצנה בין ריג' לסטפני, מסכימה איתך ב-100% ששני המישפטים שהזכרת היו הכי גדולים בפרק, ולא רק בפרק. במיוחד המישפט של ריג' לגבי הדם המשותף. זה היה מישפט גדול והתגובה של סטפני היתה פשוט אדירה!

NarihS

New member
חחח איזה לבכות? אני הייתי שמחה../images/Emo3.gif

והכי הצחיק אותי הקטע שברוק אמרה לג'קי: איזה מין אמא את?(משו כזה) מי היא שתגיד דבר כזה?
כאילו איזה אמא למופת היא הייתה

girlontop

New member
שירן?! זאת את או שנחטפת? ../images/Emo153.gif

משהו מוזר קורה פה בימים האחרונים: קודם לינה מסכימה איתי שברוק מטומטמת, ועכשיו את יורדת על כישורי האימהות של ברוק? מי אתן ואיפה לינה ושירן האמיתיות?

NarihS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הנה לך ההוכחה שאפילו אני(כן אני, ולא נחטפתי
) יכולה להגיד דברים רעים על ברוקי שלי :) ולא שזה רע.. זה פשוט האמת :) אני לא אתכחש למציאות

girlontop

New member
../images/Emo24.gif את יודעת שאני אוהבת אתכן

בכל מצב - מעריצות פנאטיות או לא

יניב1

New member
ראיתי רק מאחרי הפרסומות, ובכל זאת

מסכים עם טלי בסך הכל על מה שהיה:
רידג' וסטפני בסצינה מעולה עם דגש על סטפני. משחק אכן מעולה!
ועם זאת ולמרות זאת לרידג' - שמאוד היקשה עליה ומגזים, ונמאס!
לג'קי. כנראה שחזרתי לסורי, כי היא ממש הרגיזה הפרק הזה.
לברוק, שיכולה היתה לתקוף קצת יותר את סטפני. על ניק ומאס אין לי מה להגיד, בקושי ראיתם אותם. די התאכזבתי ממה שכן הספקתי לראות בסצינה של ברוק וג'קי. ציפיתי ליותר. ציון לפרק
7
ולא יותר מזה.

לינה18

New member
לטלי-בקשר למה שכתבת עלי

אז נכון שאני כמעט תמיד בעד ברוק(חוץ מהקטעים בהם היא ממש הופכת למרשעת כמו בדוגמא של אמבר), ויש הרבה חטאים שאני סולחת לה עליהם כי ממש לא אכפת לי עם כמה גברים היא שכבה ומתי
, אבל כשהיא מיתנהגת בצורה מטומטמת, אז אני הראשונה שאציין זאת!(והיא עושה את זה לעתים קרובות, רק שלא תמיד זה מעצבן אותי כמו בזמן האחרון בקטע עם ניק).

לינה18

New member
כמה דברים על הפרק

משום מה לא אהבתי את הסצנה בין ריג' לסטפני. אולי בגלל שאני לא רגילה לרחם על סטפני ובכלל אני לא רגילה לראות אותה בוכה. זה היה ממש מוזר שהיא בכתה. הייתי דווקא מצפה מעצמי לשמוח, אבל לא יכולתי-היא בכתה בצורה כל-כך משכנעת! היה קשה שלא לרחם עליה. ואולי בגלל שריג' נורא הרגיז אותי(דווקא בד"כ הוא לא מרגיז אותי) בדרישות המוגזמות שלו לסטפני(ובזה אני לחלוטין מסכימה עם יניב). איך הוא יכול לדרוש ממנה לאהוב את ברוק? זה לא אפשרי. המכסימום שהוא יכול לדרוש ממנה זה לא להעליב אותה ולא לרדת עליה(וזה הדבר שהוא היה צריך לדרוש!) כשהוא דורש ממנה עם כזה אולטימטום לאהוב את ברוק, אז הוא בעצם דורש ממנה להעמיד פנים שהיא אוהבת אותה-וזאת כבר צביעות לשמה! חוץ מזה דווקא מאוד אהבתי את הסצנה בין ברוק לג'קי.שתיהן שיחקו ממש טוב בסצנה הזאת לדעתי. ואני,בניגוד אליכם, ממש לא ציפיתי מברוק לכעוס עליה יותר ממה שהיה בסצנה. מוזר,אבל דווקא בגלל כל הדברים שהיא הטיחה בה, במשך רוב הסצנה היזדהיתי עם ג'קי וברוק ממש עיצבנה אותי. למרות שהיתה לה את הזכות המלאה לכעוס, אבל אני פשוט לא יכולתי שלא להיות בצד של ג'קי המיתחרטת במשך רוב ההטחות של ברוק. את סוף הסצנה ביניהן לא אהבתי מסיבה אחרת. פתאום ג'קי עברה מהגנה להתקפה, ובהתחשב במה שהיא עשתה לברוק זה היה ממש לא הולם. בסיום הסצנה ג'קי חזרה להיות הדמות שכל-כך לא סבלתי פעם. מה זה העקיצה הזאת בסוף כשהיא אמרה ש"אם משהו בין ברוק לניק עוד יקרה, אז זה לא יהיה בזכות המאמצים שלה"?
פשוט אין מילים איך כעסתי עליה כשהיא אמרה את זה! ולמרות שבמשך כל הסצנה ברוק רק הוכיחה את ג'קי, פתאם בסוף היא חזרה לעמדת היתגוננות, מה שישר גרם לי לחזור לצד שלה. מסקנה-אני תמיד בצד של המיתגונן(אפילו במיקרה של סטפני וריג').

למעלה