הפרק של היום

Dragonboyz

New member
הפרק של היום

אממ אני חדש בפורום אבל זה לא עקרוני בכל מקרה מישהו יודע מה הסמל הזה שיש לספופוביץ ויאמו על המצח?? זה סמל רשע או כוחות או של הצורת חיים שלהם???

gokussj2

New member
האות M מסמלת את המאג'ין ו...

הם אומנם בני אדם אבל כשהם נשלטים ע"י באבידי הם הופכים להיות חלק מגזע המאג'ין

Dragonboyz

New member
אוקיי לשאלה הבאה

מזה מאג'ין?? חח תסלח לי שאני חופר סתם סקרנות

gokussj2

New member
הסבר....

מאג'ין זה גזע מסויים כמו שיש סייאנים ונאמקים יש מאג'ינים המאג'ינים המתוארים בסידרה הם באבידי שהוא קוסם כל המאג'ינים הם קוסמים, ואביו ביבידי שיצר את בוו, באבידי מנסה לעורר את בוו כדי לנקום את מות אביו ביבידי שנהרג ע"י הקאיושין הוא משתמש בעוזרים ספופוויץ' ויאמו שהם בני אדם אך הם נחשבים למאג'ינים כי הם תחת הכישוף של באבידי ולכן יש להם גם את הסימן על המצח ,באבידי יכול להטיל כישוף רק על מישהו שיש בליבו ניצוץ של רוע מסוים , יש לו עוד עוזרים שיופיעו בפרקים הבאים נדמה לי ששמם יאקון מפלצת ירוקה כזאת שהיא גם חיית המחמד של באבידי ופיו פיו שניהם נשלטים ע"י באבידי בכישוף וכמובן העוזר החזק מכולם דאבורה שהוא מלך עולם השדים והוא גם כן נשלט ע"י הכישוף עליו הכישוף חזק ביותר כי ליבו מלא ברוע טהור

Dragonboyz

New member
חזק אתה

אחי תודה רבה אתה עוזר לי הרבה בהסבר הסידרה עכשיו לשאלה האחרונה בוו זה הגולם הזה שרואים נלחם שהוא נראה כמו תולעת כזו? הוא מופיע בפרק 265

Dragonboyz

New member
חזק אתה

אחי תודה רבה אתה עוזר לי הרבה בהסבר הסידרה עכשיו לשאלה האחרונה בוו זה הגולם הזה שרואים נלחם שהוא נראה כמו תולעת כזו? הוא מופיע בפרק 265

gokussj2

New member
אין לי מושג איזה פרק יש לך אבל...

אם הוא ורוד זה בוו

Gohan

New member
חחחחחחח מה?

אני חייב לציין שמשעמם לי ולכן קראתי את ההודעה שלך. מאיפה הבאת את זה שמאג'ין זה גזע? באבידי וביבידי לא היו "מאג'ינים", הם היו מכשפים שאת השם היפני שכחתי. מאג'ין זו הקללה שבאבידי מטיל.

gokussj2

New member
בדיוק.... כמו שיש....

סייאנים שביפנית זה סייאה ג'ין אז אותו דבר אני פשוט מסביר את זה מהגירסא האנגלית שם הם לא מוסיפים ג'ין לשמות אבל למרות זאת השאירו במאג'ין את הג'ין כי להגיד סתם מא זה נשמע מוזר אבל בעקרון זה גזע בשם מאג'ין או מא לא משנה

Gohan

New member
לא...

majin (n) devil; evil spirit; genie וכדי לבסס את זה עוד יותר - אם זה באמת היה כמו שאתם אומרים היפנים היו מבטאים את זה maa-jin ולא majin

gokussj2

New member
הוכחה שמאג'ין זה גזע.....

תראו במדריך גזעים באתר הזה איך קוראים לגזע של באבידי

URNFS

New member
אתר שמתבסס על הגרסא האמריקאית

למה ציפית? (העובדה המרשיעה לכך היא שהם קראו ל Tsufurujins בשם האמריקאי שלהם Tuffles)

Gohan

New member
נזכרתי

קוראים לבאבידי וביבידי מאדושי. זה הסוג שלהם. מאדושי ביבידי ומאדושי באבידי.

gokussj2

New member
מעניין אותי מאיפה הבאת את זה...

אם יש לך קישור או איזה הסבר לאיך אתה יודע על זה זה יעזור תודה...

למעלה