הפרק של היום! :)

Butza

New member
הפרק של היום! :)

סער הפך להיות הבחור השווה ביותר עד עכשיו!! פשוט לא להאמין כמה שהוא מקסים!! דבר ראשון חתיך אש! פשוט בחור איכותי מבחינה חיצונית, והוא התנהג אליה בצורה הכי מתוקה בעולם... כולו עדין ומקסים :) והוא פשוט ידע להיות הכי חמוד בארץ... ברגע שהוא 'טיפס' עליה...:) נהיה לי חם בטירוף, יש לו עיניים מקסימות, ובכלל הוא פשוט היה נחמד ומתעניין, אז מה אם הוא קצת ביישן... מישהי לעניין הייתה יודעת להוציא ממנו את הביישנות ולגרום לו להרגיש בנוח, הוא היה ממש תקשורתי ומעוניין!! זה שהיא פוסטמה מהלכת על שתיים, זה עניין אחר!! היא פשוט רצתה את הטיפוס המניאק... כמו זה שפתח לה ת'חזייה... היא פשוט אוהבת אגרסיביים... והוא היה פשוט נחמד אליה, בלי שטויות והצגות, אמיתי. אין, מהאיכותיים שהיו בתוכנית! בחור ברמה.

אבל איזה מעצבנת היא!!! כמה היא

ממצמצת!!! זה היה פשוט מעצבן. וחבל שבחורה כזאת אחלה וקולית בסוף הולכת על התילבושת הכי מעפנה שהיתה בחנות.... (אגב, לא מצאו חנות אחרת שתיתן חסות-בגדים... לא חבל על המשתתפים??)

Butza

New member
חחח..הייתי בשוק!!

לא האמנתי שזה מה שהיא בחרה, שעוד החצופה מקבלת את פניו של אביעד עם תחתון מכנס פצפון וגופיה ורודה :) אכן הלם תרבותי.

ליזוש 4

New member
נכון!!!!!!!!!!!

היא פשוט מעצבנת!!! היא משחקת אותה יותר מדי! חשבה את עצמה..

מתוקית18

New member
את כל כך צודקת! אבל..

ככה זה כל פעם כשמביאים כוסית לתכנית שום דבר לא טוב לה! תמיד יש לה תלונות.. ככה זה כוסיות יש להן צפיות גבוהות מדי.. לפחות לחלקן ולזאת בכלל איזה ציפיות יש לה כי סער היה בחור 10 .. אבל סך הכל הפסד שלה .. רווח לנו!

meital800

New member
סער מדהים!!!

הייתי בשוק שהפוסטמה לא חשקה בסער... הבחור פשוט נשמה טהורה!!! רואים לו בעיניים שהוא רגיש ובחור זהב... למה תמיד הכוסיות רוצות שיתעללו בהן??? ואיזה חמוד אביעד, איך הוא התבאס שלא יצא כלום מהשידוך... ("אוי, אבל כל כך רציתי שזה יצליחחחח...") - אביעד הזה פשוט גדול! בקיצור - לילך הכוסית הביתה! סער - בוא אלינו למיטה... :)

orangeada

New member
לא הבנתי\אהבתי דבר אחד!

מה הפריע לאביעד שהם מצאו נושא משותף? אז שניהם מתעסקים ומאמנים ספורט, ודברו על כושר ותזונה- משהו ששניהם בהחלט קשורים אליו, אבל מכיון שאת אביעד זה לא מעניין, הם צריכים לדבר על אקסים?!
- מיהו שיחליט? ממש התעצבנתי על אביעד בקטע הזה! ואני דווקא ממש מחבבת אותו, הוא נראה אחלה בנאדם! הוא צריך לראות שהדייט זורם, עדיף שידברו על משהו שהם אוהבים מאשר שתיקה מביכה, זה לא היה במקום מצידו.. ולדעתי הם היו ממש זוג יפה

כי השיחה אמורה לעניין את הקהל..

ולא רק אותם.... ותזונה וספורט..... אממ בואי נגיד שזה לא הכי מעניין. אז הוא צודק, צריך לרצות ג את הקהל המגוון (שלאו דווקא עוסק כל חיו בספורט..) הבנתוש?

היא היתה מעניינת אם...

אביעד היה בוחר במקום בסער את השחום הכוסון ההוא עם הגוף ההורס
(אני מדברת על זה שצולם עם המגבת ממממ....) ואז בכלל לא נראה לי שהיא היתה מצליחה לדבר (מרוב שהריר היה יוצא לה),ואנחנו הצופים יותר נכון הצופות-מי היתה מקשיבה לשיחה בכלל???

doggystyle1

New member
לגבי ההיא מאתמול....חשוב מאוד

ישר עליתי עליה....זאת בחורה כמו כולן. לא מקורית. אתמול היא הפגינה התנהגות נקבית טיפוסית. לילך היקרה, זה לא שלא היה בינכם קליק. וזה לא שמשהו היה חסר לבחור החתיך והסקסי הזה. הוא פשוט היה אליך נחמד מדי. לא קטע אותך בדיבור, לא העיר הערות גסות, לא סיפר לך כמה הוא עסוק כל היום, ושאין לו זמן, לא היה שויצר, ולא אמר לך "דברי איתי". הוא היה פשוט גבר מקסים, עדין, רגיש ומתחשב, שנתן לך את הכבוד המגיע לך ולא שיחק אותה מה שהוא לא. אני הייתי מתחתנת איתו. בואי אני אספר לך מה זה גבר אמיתי. זה גבר שמכבד אותך ולא מזלזל, שקשוב לצרכייך ולא כופה עליך דברים, שמתעניין בך ולא בסקס איתך, שכשהוא מסכים איתך באמת, הוא לא ישחק אותה לא מסכים רק כדי שתחשבי שהוא לא "יסמן".הוא פשוט כנה. אני יותר צעירה ממך,ואני כבר אומרת לך שמהגברים האידיוטים שמנסים לעשות עליך רושם, לא יצא לך שום דבר, מלבד אולי סטוץ לילה או שניים, תחושת באעסה ואכזבה. כשתמצאי מישהו שבאמת יספק אותך, ולא את הצורך הנשי והטפשי שלך (ושל כולנו, הנשים) לייצר מלודרמות זולות, תביני כמה הגברים האלה שאת מתלהבת מהם, לא שווים דבר. סער היה בחור מושלם, וחבל שלא שמת לב לכך. וזה לא הקליק, זאת את והתפיסה שלך לגבי גברים. אני מקוה שתצליחי בהמשך.

stsda

New member
את ממש צודקת

אבל לצערי ככה זה בחיים, לא כמו בסרטים. הטובים מפסידים. לא מעט פעמים פגשתי בחורות מעניינות שהיה ממש נחמד איתן אבל לא התעניינו בגלל שלא התעניינתי בסקס ושהייתי ממש נחמד ושבאמת התעניינתי בהן. מה לעשות אלו הם החיים - צריך לאכול אותם בכפית.

meital800

New member
דיברתי אתמול עם ידיד שלי...

והאידיוט הזה שיגע אותי שעות בטלפון, לא הפסיק להגיד לי כמה שלילך הזו היתה כוסית, וכמה שהוא היה עושה לה טובה... איכסססססססההההה!!!!!!!!! אוף! למה כל הבחורים נופלים ברשתן של הבחורות הקרירות האלו???

stsda

New member
כי...

כי הבחורות המעניינות מתחבאות משום מה. איפה אתן!!!!

doggystyle1

New member
אנחנו לא מתחבאות...

אנחנו פשוט לא מתבלטות ועושות דאעווינים, אז פחות שמים לב אלינו..

למעלה