הפרק של היום!

nati 911

New member
הפרק של היום!

אממ מעניין למה לא פתחו שירשור עד עכשיו לפרק אבל חפיף... אני אהיה הראשונה!!!! אממ פרק ממש עצוב, הרופא מניאק! אממ ג'יי ג'יי מה נסגר איתו? למה הוא לא הביא לה תתבעת? דרו = יאמיייייייייי איזה חתיךךךךךךךךךך... אבל היה פרק יפה מאוד!

Q T g i r l

New member
פרק יפה-

אויש ויל אסטס כזה יפה... ובאמת זה קטע שלא הבנתי- למה הוא לא הביא לה את הטבעת בסוף?

Luna Lovegood

New member
יכול להיות שיש לו חרטות לגביה?

זה הדבר הראשון שעלה בדעתי. לא יודעת, אולי הוא לא רוצה להתקדם איתה מהר.... כל מקרה, היה פרק מהמםם.. רובו היה עצוב , הייתה אווירה מבאסת בגלל הסרטן של אמא של סאם.. (מסכן סאם
) חבל שלא הראו את הדמות שלה יותר בעונה הקודמת, כי אנחנו בקושי מכירים אותה.. היא נראתה נורא בפרק הזה. ממש חולה. אבל חוץ מזה, הכל נהדר, להלן יש את העבודה הכי שווה בעולם
מג ודרו
רוקסן ומה-שמו, לני..
היא ממש חמודה.. אולי היא רק התחילה איתו בגלל שהוא בלהקה אבל אני חושבת שהיא ממש מחבבת אותו.. חח.. משהו רציני, אולי?.. אה ובנוגע לרוקסן -- היא לבשה שמלה ממש מהממת היום. הצבעונית הזאת.. אהבתי
פטי הייתה מדהימהההההה
והיא גם נראתה טוב. רק חבל שלוק לא היה
אחרי הפרק הקודם חשבתי (בעצם, קיוויתי) שלמרות שהוא ומג נפרדו הוא עדיין ישאר .. (בכל זאת, הוא עובד בחנות-תקליטים, מקום-מפגש-חברתי-מרכזי, מוואאוואוהה..)

ציפית שיהיה פרק שהוא לא יפה? ../images/Emo3.gif

באמת היה פרק מרגש, אני אישית נהנתי מהמוזיקה שהייתה, אני לא יכולה להפסיק לשמוע את all my lovin' שהיה בסוף הפרק.. ואני באמת חושבת כמו קודמיי [
] שזה חבל שלא הראו את אמא של סם [אני לא זוכרת את השם שלה
] בעונה הראשונה, כי.. ההעלמות שלה (נראה לי שהיא תמות -בכל אופן, שנות השישים, הרפואה לא כזאת מפותחת) לא תשפיע כ"כ הרבה עלינו כצופים. וזה עצוב מה שהיה עם ג'יג'י ובת'.. איך היא השפילה אותו שם
אבל זה טוב שהוא לא נתן לה את הטבעת, שלא יעשה טעויות (ושלא יתחתן איתה, אנחנו לא רוצות שהוא יהיה נשוי,נכון?
) ודרו כ"כ

OrdinaryDay

New member
אם כבר מדברים על המוזיקה בפרק../images/Emo11.gif

הי, אני בערך חדשה כאן (?) אני רואה את הסידרה בקביעות מהעונה הראשונה... ואכן, סידרה חביבה בהחלט (חוץ מהשחקנית הראשית, מג מעצבנת אותי!) בכל מקרה, בסוף הסרט, היה את השיר של ג'ון לנון all my loving ותהיתי לעצמי מי שר את השיר שם, בסוף הסידרה?

kalista

New member
היי...

חשבתי שאני היחידה...
עכשיו היא נהפכה ליותר נסבלת.. בעונה הראשונה היא הזכירה לי מישהי שאני לא סובלת אז לא מתתי עליה..

OrdinaryDay

New member
ממ...מכיוון שלא הצלחתי למצוא את השי

ר יש סיכוי שתסכימי לשלוח לי אותו, בבקשה?

למעלה