הפרק של היום!!

הפרק של היום!!

הנה הפרק שכלכך הרבה זמן חיכיתי לראות! שיופי לי! פרק ממש יפה, אבל היו בו כמה דברים ממש לא הגיוניים. למשל: כשאבא של טיקיי חוזר הבייתה הם לא מתחבקים ושמחים, אפילו שהם לא ראו אחד את השני די הרבה זמן. דבר שני- למה הם צריכים להסתיר מההורים את זה שהם בעולם הדיגיטלי, אם הרי לפני ארבע שנים כולם גילו את זה כבר? מוזר.. ממש אהבתי את הקטע עם ויזרדמון. אני ממש אוהבת אותו, וזה היה עצוב): וה"נבואה" הזאת שהוא נתן להם, טוב זה כבר היה ברור מההתחלה שהם צריכים לעזור לקן ו"להסיר מעליו את האופל" או משהו כזה.

Apikachu L

New member
*מסכימה*

רבל האנשים בתחנה לא היו שם במקרה בזמן העוה הראשונה?

lori4

New member
זה באמת פרק יפה...

רציתי להגיד לך אתמול שמשדרים אותו היום אבל שחכתי. אולי טי.קיי ואבא שלו התחילו להתראות יותר אחרי הקרב עם אפוקלימון, כי הרי מאט וטי.קיי התקרבו אז סביר להניח שהם רואים אחד את השני לעיתים קרובות. אני לא בטוחה שההורים שלהם היו מרוצים אם הם היו מגלים שהילדים שלהם שוב פעם מנסים להציל את העולם פלוס ההורים של דיוויס, קודי ויולי לא יודעים על העולם הדיגיטלי. אני מודה שנושא הנבואה די ברור אבל "קרינת הזהב" ו"טוב הלב" לא ממש ברורים (למרות שאנחנו יודעים בדיוק מה הם: דיג'יביצת הזהב וסמל טוב הלב) וכדי להציל את קן מהאופל שלו, כלומר לשחרר אותו מהקייזר, צריך טוב-לב(טוב הלב של דיוויס אני מניחה אבל יכול להיות שגם הסמל(?), אבל הזיכרון שלי מהפרק הזה קצת עמום) ואת דיג'יביצת הזהב.

star_female

New member
../images/Emo58.gif

אבל זאת לא היתה כל הכוונה בנבואה הזאת... דווקא מה שאהבתי בה זה שהיא דו-משמעית, ומגלים את זה רק בסוף הסדרה. "קרינת הזהב" יכול באותה מידה להתייחס לאור מהדיג'יכלים של הדיג'יגורלים מכל העולם, שהרגה את מיוטיסמון, ו"טוב לב"... טוב, זה היה הדיג'ימון של דאי וקן שנתן את המכה הסופית... וזה יכול להתייחס גם לשיתוף הפעולה של כולם. כשאני אראה את הפרק אני אזכר בנבואה יותר טוב ואולי יהיה לי עוד משהו להגיד. ^^;

star_female

New member
טוב, הסבר קצת יותר מפורט אחרי

שראיתי את הפרק... (מכיל
ים לסוף העונה) חושך גדול בהרבה מקן - הכוונה למיוטיסמון, כמובן. אי אפשר לנצח אותו כמו שהם עכשיו - הם חייבים בשביל זה להתחזק (כמובן) ושקן יעבוד איתם. בלהחזיר אותו לאני האמיתי שלו, הוא התכוון, במקרה של קן - להחזיר אותו למוטב (שזה די ברור), ובמקרה של מיוטיסמון, לחשוף את היצור המגעיל הזה שבבטן שלו שהיה החולשה שלו. טוב לב ישחרר את קרינת הזהב, כמו שאמרתי, כולם חייבים לעבוד ביחד (וביחד עם קן) כדי לשחרר את האור המוזהב הזה מהדיג'יכלים. זה אחד הפרקים הטובים יותר של העונה הזאת, וויזרדמון שולט וגאטומון היא אחת הדיג'ימונים האהובים עלי, וכל הקטע של פגישת מחזור נורא נחמד ^_^ אהבתי.

אבל כל העולם יודע על העולם הדיגיטלי

כלומר באותו יום שהם ניצחו את מיוטיסמון אז בשמים הופיע העולם הדיגיטלי, וכולם, לא רק ההורים של הדיג'יגורלים ראו את זה ושמעו על זה, וזה בטח כולל את ההורים של דיוויס יולי קודי.

cody54

New member
פרק יפה. אבל...

יש איזה בעייה. הם חיסלו את מיוטיסמון בחופשת הקיץ, ויום השנה לחיסולו נמצא באמצע שנת הלימודים.

Angel 2 olsen

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אז זה הפרק שהיה אתמול?(אין לי פוקס קידס)יש לי אותו מוקלט מהפעם הראשונה ששודר.אהבתי מאוד את הפרק הזה. וכון הם הרגו אותו במהלך חופשת הקיץ באמת מעניין למה הם עשו את היום הזה בזמן הלימודים

star_female

New member
זה היה במהלך שנת הלימודים...

זה היה ב-1/8, שזה אמנם חופשת קיץ ביפן אבל לא החופש הגדול שלהם. שנת הימודים שם מתחילה באפריל ולא בספטמבר.

cody54

New member
הם הולכים למחנה קיץ בזמן הלימודים?.

יפנים, לך תבין...

למעלה