הפרק של היום.....

omer landau

New member
הפרק של היום.....

תקציר:אדמירל בון מועמד לתפקיד מפקד הצי השישי. מודיע אלמוני מאשים אותו בטבח אזרחים חפים מפשע במהלך מלחמת וייטנאם, ולהארם ומאק ניתנים ארבעה ימים בלבד כדי לחקור את הטענות נגדו. חיפשתי תמונה מתוך הפרק כדי להוסיף ומצאתי ציטוט נחמד מתוך הפרק:(כן הוא אמור לבוא אחרי שאני אראה שוב את הפרק אבל לא נורא) You don't record war crimes when you commit them -- only the Nazis were that stupid והנה תמונה לא מה שחיפשתי אבל בכל זאת

omer landau

New member
אתן הולכות לכעוס או אולי לא ../images/Emo13.gif

תלוי באיזה מצב רוח חוש ההומור שלכן חחח

omer landau

New member
קצת הגזמות.....

בקטע שהארם ומאק במשרד מקבלים מידע מגאני ובאד אחרי השיחה עם האדמירל יש מוזיקה כזאת וכולם מציגים את העובדות בקצב כזה זה נשמע כאילו הם עושים הצגת סוף שנה במסגרת שיעור היסטוריה כמו בכל בית ספר אמריקאי ממוצע חחחח עשו את זה כאילו כל פרט דחוף כאילו הם יכולים לשנות את העבר אז יש פוליטיקה אז מה הם לא חייבים למהר מותר להם להפריד את הצבא מהפוליטיקה למרות שרצוי שהם יקשיבו לסקנב (ה@$#R$ ראו תמונה חח )

../images/Emo66.gifכמה שAJ ענק.. אח... הוא כ"כ

טוב... איך הוא מגן עליהם תמיד, עומד לצידם נותן להם את החופש להתפתח ולמצוא את המסקנות שלהם לגבי כל עניין מה שמראה כמה הוא סומך עליהם ומעריך את דעתם.... מה אני אגיד לכם..איזו דמות ענקית... אהבתי גם איך שבונבוני התחמן הזה תיחמן את וואב עם בובי. הוא כ"כ חכם ...
ד"א ..קלטתם איזה ביס בובי נתנה לנקניקיה כשהיא הביטה בהארם? kind of make u thinking... שובבה הבובי הזאת... בקיצור פרק טוב ומחר נראה את הממשך כנראה....

omer landau

New member
סוזי!!! תקני מדלל צבע...

ותסירי את הצבע הכחול מהראש חחחחחחח וכן איי גיי ענק איך שהוא מגן עליהם אבל מצד שני הוא גם מפקד טוב בקשיחות שלו הוא יודע את הגבול הנכון מצויין למען האמת זה אחד הפרקים הפחות טובים אבל עדיין נחמד

omer landau

New member
טוב אני רואה שאין פה אף אחד אז אני

אלך לישון .... ביי ביי לילה טוב לכם

shipper heart

New member
זאת התגובה הראשונית שלי לפרק חחח

ספרייט פיס זה כשזה שודר ביום שבת בפעם הראשונה חחח... בוני בייבי! *וואי עברתי קצת על הודעות ישנות בארכיון...איזה נוסטלגיההה*

shipper heart

New member
לילה טוב עולם, מה שלום כולם?!

אני יורד מהפסים הלכו לעזה הברגים המברגים כבר לא עובדים... בלה בלה בלה... נייט לעצמי כי אין כאן אפחד אחר

למעלה