הפרק של היום!!!

omer landau

New member
הפרק של היום!!!

היי מה נשמע??? איך עבר השבוע ניפגש בצאט אחרי הפרק אני אחזור בדיוק בעשר כדי לראות גאג וקרה לי משהו מצחיק שקשור חחח דיברתי עם אבא שלי על איזה פרק והוא שאל אותי ומה גאג עשה הוא חשב שזה העורך דין טייס חחח הוא חשב שזה השם שלו צפייה נעימה

omer landau

New member
איזה פרק יפה

אהבתי את גורדן היא התאימה להארם תבדקו בארכיון הפורופ אפילו חחחח אז כעסתם עליי חקירה נחמדה מאוד והמשפט של דני איי גיי עשה בצדק צבא תמיד משפר התנהגות זאת חתיכת משמעת חחח אהבתי שהוא אמר:אתה מציק לעד,סניגור ??!!! חחחחחחחחחח אייגיי הזה

פגית

New member
פרק יפה..........

אין לי כוח להגיב יותר מדי היה פרק יפה היו יותר טובים ויש יותר טובים

harmless

New member
קלטתם איזה חמוד בונבוני

היה בגיל 13? הוא כזה חמוד כשהוא ביישן כזה. וגל - מסתבר שהיה עוד פרק מאז עונה 4 שבה ראינו את הארם בדרס וויטס! אהבתי את הפרק הזה- הרבה הארם אף פעם לא יכול להיות דבר רע. ולפחות הוא קיבל סגירת מעגל עם ג'ורדן. כשחושבים על זה - הארם כל הזמן אומר שהחברים של מאק מוצאים את עצמם מתים- גם אצלו זה לא שונה- דיאן וג'ורדן וג'ים....

omer landau

New member
הוא היה קצת ערס ארץ ישראלי מצוי היו

היום חחחחחחחחחחחחחח אני מתכוון לקטע שרנה הלכה מהדירה שלו כי הוא לא סיפר לה כלום והוא היה עם נעליים על השולחן כזה במבט של מה איכפת לי על ה "ז" שלי חחחח ויאללה לכי באמת שתלך אבל מבט שלא אופייני לו כזה

harmless

New member
הלוואי על כל הערסים

להראות כמוהו! יכל להיות עולם טוב יותר

shipper heart

New member
פרק יפה אבל כלמה שאני לוקחת ממנו זה

הארם בDW!!!
התגעגעתי לזה!
הארם נעל נייקי...חחח אהבתי את הנעליים. הארם נראה נדהים בחולמה הכתומה, הג'ינס, הנעליים של נייקי והפרצוף העצוב שעושה לך חשק ללכת לשם וללטף אותו עד שהוא ירגע ואז לעשות כל מיני דברים אחרים. הרבה הארם בסיוויז הארם עם Puppy face הארם צעיר הארם מאוד מגוון לא?! שבוע הבא LL חחח איך אני מתרגשת בשביל כל מי שלא ראה חח... בשבילי זה יהיה הזדמנות לדבר יחד עם השחקנים את כל התסריט...

Dark Storm

New member
תגידי מה שאתם רוצים....

אבל השחקנית של ג'ורדן פשוט מתוקה! לא אחפת לי שאתם שונאים אותה בגלל שהייתה עם הארם אבל השחקנית הזאת פשוט חמודה לאללה!

omer landau

New member
נכון

התסרוקת הצבאית לא ממש מראה אותה במיטבה אבל בקליפ הזה שעשו לה היא הייתה ממש חמודה

harmless

New member
דווקא לי לא הייתה שום בעיה

עם ג'ורדן. בין כל החברות של הארם היא הייתה הכי נורמלית! אבל אני חייבת לפקפק בשפיות שלה- איך לעזאזאל היא יכלה לעזוב אותו??!??!?!?!?!?!?!?!?! אולי היא צריכה פסיכולוג בעצמה!

shipper heart

New member
לא הייתה לי בעיה איתה חוץ מהעובדה

שהיא הייתה פסיכית בעצמה....*בניגוד לאנני למשל חחחחחחחחחח who am i kidding?!* חחח ותרי לקח לך זמן להגיע למסקנה הזאת?! חחח חשבתי שכבר דיברנו על זה... בואי לצ'ט

למעלה