הפרק של היום

פגית

New member
איזה פרק יפה..........

הכומר הזה קורע אותי מצחוק כל פעם.........

הרמוני

New member
פרק יפה!

פתאום קלטתי כמה זמן לא ראיתי פרק שלם מהתחלה עד הסוף. בכל אופן זה היה טוב, לא ראיתי אף פעם את החלק הקודם עם אשתו של ההוא. ובקטע הזה שהיצור יורה בהארם והוא שוכב שם על האדמה מת- אז זה היה ברור שזה איזה חלום ולא אמיתי אבל רק לראות את זה היה ממש מבהיל, כמעט בכיתי..

harmless

New member
יובל מזה הדיבורים האלה?????

פאלמר חמוד- הוא דמות שממש כיף לשנוא!!!!

פגית

New member
כייף לשנוא זה נכון אבל זה לא

אומר שהוא לא זונה...............

harmless

New member
את שוכחת שהארם הוא סופרמן

הוא לא יכול למות! מעניין אם העובדה שהוא כוכב הסידרה קשורה לענין???

פגית

New member
ראיתן איך עומר התרשל בעבודתו.......

אפילו תשרשור הוא לא פתח..........

פגית

New member
טוב אני זזה ,אני חולה...........

עם הבוס באה תגידו לה שהיתי, לילה טוב..............

shipper heart

New member
שאלה לכל האנשים חוץ מתרי- *חח זה

לא שווה את יודעת את התשובה...אם הם לא ידעו את תגלי* מתי הארם קיבל את הכינוי סופרמן?! היה פרק טוב אני ידעתי עוד מהפרק הקודם עם ג'רוויס הזה שהוא חף מפשע! אני יכולה להביא את הלינק להודעה על הפרק הקודם חחח אני זוכרת באיזה תאריך זה היה כי זה היה כש916 שודר חחח בכל מקרה ידעתי מראש שהכל תכנון של פאלמר....זה היה ברור חחח... סופסוף ראיתי פרק שהיה הארם האווי ומאק לייט.. גאד דמט זה לא כזה קשה נכון?! וזה נותן אחלה הרגשה
זה הפרק האחרון בינתיים לפחות עם פאלמר...סניף סניף... בכל מקרה אחלה פרק...אהבתי *זה היה הפרק ה4 שראיתי היום והיד עוד נטויה כמו שאומרים...יחי הבוקס שמאק חוטפת!*

פגית

New member
אני פה עדיין ולא יודעת מתי הוא

קיבל את הכינוי סופרמן . מתי?

פרק טוב../images/Emo70.gif איפה כולם../images/Emo35.gif

"זה קופסא לדגל". "איזה דגל בפנים
אוסטרליה או ארה"ב
" "אף אחד מהם, רק סכין עם דם... אה והשם שלך עליה" *מאק לוקחת את הסכין ותוקעת בבראמבי שוב ושוב*... חלומה של כל בחרוה בפורום זה... בכל מקרה, היה פרק טוב... נהנתי, קצת ברור שהוא שיקר
. אבל היה ממש נחמד.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוף חברים..עדכונים...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה....
יש לנו מושגים חדשים במילון "להבנת SHIPPER HAERT" אני הייתי ממליצה בחום לעבור עליהם..לכו תדעו מתי תצטרכו אותם...
כמו כן ב"מאמרים" הוכנסו הפיקים של גל ותרי. אם את/ה קורא לעצמך שיפר/ית אמיתי/ת שווה שווה שווה לקרוא.
שמתי לב שיש לנו תמונות יפות בגלריה של דיויד ... מתי בפעם הארונה אתם בדקתם ?
אני אשמח לקבל מכם הערות/ הצעות/ רצונות לגבי הפורום ושתרצו שייכנסו אליו. אתם מוזמנים לשלוח לי כל אשר תעלו על דעתכם ואני אבדוק אם זה אפשרי לפרסם אותו פה. אז עד מחר במפגש... סוזי.

עדכון קטן וחביב...

בקורב תהיה לי תרומה לפורום, משהו פיצפון, אפילו אי אפשר לקרוא לזה תרומה. סתם משהו קטנטן...

למעלה