הפרק של היום

SupeRonit

New member
הפרק של היום

אין למי להעביר את הטבעת ?!?!? בואו נראה למי כן אפשר להעביר את הטבעת,שהוא לא התינוק של רידג' וברוק: א.תומס ב.תומס ג.תומס ד.תומס כנראה שהמסקנה המתבקשת היא:תומס חוץ מזה שמוטיב הים בחדר התינוק,היה יפה-מישהו יודע מי בעל המקצוע שאחראי לכך
,אולי בעתיד אני אשתמש בו (ברצינות שהיה יפה)..

S c a r l e t t

New member
מה עם קצת אקשן??

את מי מעניינת הטבעת של מרונה?? במיוחד שכמו שציינת, רונית, יש בהחלט למי להעביר אותה. חוץ מזה, אפרופו ילדים למה אף אחד לא מתייחס לנכד החדש למשפחת פורסטר???

SupeRonit

New member
בגלל האבא

אני וגיא הגענו למסקנה שהיא עתידה להיות דחויה/מקופחת/מושפלת/מוזנחת כמו אבא שלה ושימי לב שנגעתי בשאלה לפני מספר ימים..

S c a r l e t t

New member
כן אבל...

יש גבול. הרי כולנו יודעים שתורן לא אהוב במיוחד על מישהו שם (למה? הוא דווקא ממש חמוד) אבל זה כבר מוגזם, סטפני ואריק אפילו לא ביקרו את הילדה ושלא נדבר על כל שאר המשפחה...

SupeRonit

New member
הפליאה שלך במקום

כולנו שואלים את עצמנו אותו דבר (העיקר שמאסימו יהיה סבא יותר טוב)

לינה18

New member
אני גם לא יודעת למה

מזניחים את ת'ורן בצורה כל-כך מחפירה, אבל מה שבטוח שבגלל ההזנחה הזאת אין מה להתפלא מכך שלא מקדישים זמן מסך לביקור התינוקת על-ידי בני המשפחה. אם ביקור כזה היה אכן ניראה על המסך, אז היה צורך להתפלא. ןהאמת, לא אכפת לי מת'ורן. אם רוצים לעשות אותו קצת יותר מעניין אז למה לא לעשות משולש איתו, עם דרלה ועוד מישהו/מישהי? כמובן שגם אז לא בטוח שזה יהפוך אותו למעניין, כי הוא פשוט לא.

למעלה