הפרק של היום

SupeRonit

New member
הפרק של היום

אני המומה מכם .!.! רידג' איפוטנט ואתם לא רצים לכתוב על זה בפורום ?!?!?!? כאילו ברוק הפכה את
י ל
,כשהיא אמרה "You cant make love to me"... וחוץ מזה הקטע עם מר פו
מר אריק
אריק היה עלוב וחוץ מבעיות האונות של רידג' (למישהו יש את המספר של קלינקה-און
) הפרק היה מעורר רחמים למדיי (הייתי מגיבה על כל השאר,אבל לא ראיתי.תבינו-ה
הייתה לי מול הפרצוץ אבל בהיתי בה ולא צפיתי בה)

הדס123

New member
ברוק המסכנה...

היא ממש אבל ממש לא רגילה לזה שגבר דוחה אותה. האם אדון ריד'ג היקר שכל אישה שפוגשת אותו מתאהבת בו מתנזר??? עכשיו בלי ציניות, מסכן קשה לו לשכב עם מישהי שנושאת את בן אחיו ברחם... אפשר להבין את הדחיה שלו.

SupeRonit

New member
רידג' המסכן

אין דבר שעומד בפני הרצון-אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומד

לינה18

New member
אני גם חושבת שאפשר להבין אותו

וגם אני לא חושבת שמפעם אחת צריך לעשות כזאת סצנה.

Guy K

New member
זה בכלל לא מעניין אותי

רידג' אימפוטנט? חבל שזה לא קרה לו לפני שנים. עושה רושם שהוא כל כך טוב במיטה, שכל אישה ששוכבת איתו לא מוכנה להתפשר על שום גבר אחר לשארית חייה וזה נגמר רק במוות. שתיים כבר הלכו...
אם רידג' היה אימפוטנט מגיל 20 - ברוק, טיילור וקרוליין היו מוצאות אהבה אחרת ובטח שלושתן היו היום מאוד מאושרות!

מסכן

עצוב מאד שריד'ג הגיע למצב שבו הוא לא מסוגל לשכב עם ברוק. אבל זה לא אומר שהוא אימפוטנט. הוא פשוט פגוע ממה שעשתה לו והוא מפחד שיחשוב על זה שהיא שכבה עם ניק תוך כדי כך שהם יעשו את זה ואז באמת הוא לא יצליח... אם אתם מבינים למה אני מתכוון. חוץ מזה ברוק חיה ביותר מידי אשליות בזמן האחרון...

tairb

New member
מה זה בכלל אימפוטנט.?../images/Emo4.gif

מה זה בכלל אימפוטנט או איך שכותבים את זה? אני אשמח א\עם תענו לי! ודבר שני ברוק באמת חיה ביותר מידי אשליות היא חושבת שכל מה שהיא רוצה יתגשם!.........וסליחה על זה לכל אוהבי ברוק אבל היא ממש סתומה היא עולה לי על העצבים הכל הולך לפי מה שהיא רוצה

Guy K

New member
טאיר, בת כמה את?

אני חושב שלשאול מה זה אימפוטנט זה משהו שכדאי לשאול את ההורים

Guy K

New member
בת 11 !

צעירת הפורום לדעתי!
(ובקיצור רב אימפוטנט הוא מישהו שלא מסוגל לתפקד במיטה)

SupeRonit

New member
איזו חמודה

זכורים לי הימים ההם,שעוד שאלתי שאלות.. ולפתע צץ בזכרוני סיפור נחמד בנושא (וקצת מפדח,בסגנון סיפורי ההורים "שרונית שלי הייתה תינוקת..") : לפני כמה שנים (בסביבות גיל 11),ישבנו כל המשפחה לראות "שיקגו הופ",ואחת הדמויות הייתה בהריון (דיאן אם זה מעניין מישהו).באחד הפרקים היו לה בחילות בוקר,והיא הטיבה לתאר את זה לבעלה במשפט הבא:"אני מרגישה כאילו מתחוללת לי אורגיה בבטן"..ואני בשיא התמימות (כמובן שלא ידעתי שזה קשור לסקס) שאלתי מה זה אורגיה,ואמא שלי ענתה שהיא תסביר לי אחר כך..בדיעבד יכולתי לזהות את המבוכה הקלה בקולה,ואת פרצוץ הבוז/זלזול וגם כן מבוכה על הפנים של אח שלי.. סקר
:
ואם שיתפתי אותכם בסיפור-גם לכם יש סיפורים מסוג כזה

S c a r l e t t

New member
איזו נוסטלגיה

אני בטוחה שגם לי היו סיפורים בנוסח זה אבל לא עולה לי כלום לראש עכשיו... אבל אהבתי את הסיפור שלך

tairb

New member
די להתלהב!

אולי אני הקטנה שמבינכם אבל אני גם צופה ואני לא כזאת סתומה כמו שאולי חושבים בדברים האלה יש דברים שגם אני יודעת ורציתי לתקן זה תאיר

SupeRonit

New member
אני לא חשבתי שאת סתומה

פשוט החזרת אותי אחורה.. ובדרך טבע,אנחנו לא מגיעים לעולם עם מילון בראש לכן אין ברירה-ולשאול אחרי הכל יש דברים שגם "זקנה" כמוני לא יודעת אותם ואני לא מתביישת לשאול

Guy K

New member
אין צורך לכעוס

אני בספק אם מישהו ניסה לפגוע או לזלזל בך.

למעלה